- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.761
Canim bu üçüncü denemem. Dondurulmuş embriyo. İkinciden sonra ümidi kestim dedim ki, kalan embiryolari alayım olmazsa Bülent tıraş a giderim. Çok ümitsizdim. Ama Turgut bey histereskopi yapalım bu kez ondan sonra transfer yaparız dedi. Arada bi adet beklemis oldum histereskopi dolayısıyla. Bu sırada rutin tahlilleri yaptırdım. D vitamini çok düşük çıktı. Hatta Acıbadem deki endokrin bana bir yılda gördüğüm en düşük değer dedi. Turgut beye sordum Hayır bi etkisi yok dedi. Ama internete bakıyorum o büyük tüp bebek merkezleri özellikle uyarısı yetersiz vitaminler konusunda. Transfer den önce d Vit ampul aldım. Sonra da damlayla devam ettim. Şimdi de hamileyim hamd olsun. Kalbi de duyduk sabırsızlıkla bi sonraki kontrolü bekliyoruz. Ha bu arada selenyum da çok onemliymis günlük ay ve kabak çekirdeği tükettim.Yasemintt şimdi hamilemisln Haklısın çok rahat hiç bir test yapmıyor sen tedaviden önce eksik vitaminlerinimi telafi ettin sadece d vitaminimi kullandın kaçıncı transferde oldu biraz anlatırmısın
Merhaba canım yarın sabah ben kontrol olcam lh baktırcam onun sonucuna göre transfer gününü söyliycek Turgut bey aynen benimde ilaçsız olucak bakalım bu sefer rahatım takmıycam evde çamaşır koymazdım temizlik dolapta yemekler pastalar aman bir daha yapamazsam diye şimdi hiç birini yapmıycam ona niyetlenip yapınca olmuyor insanın siniri bozuluyor inşallah güzel haberler alırız ama benim umudum yok gibi yada hala o olmayacak psikolojisini atamadım üstümden bilmiyorum işe yarar mı ama ananas yemeyi düşünüyorum ben transferden sonra 3 aylık d vitamini dozunuda daha önce almıştım folik asiti bile doğru düzgün içmiyorum artık senin günün ne zaman birlikte takip edelimMerhaba bende bu ay 2. transferim için gün sayıyorum bu sefer ilaçsız transfer yapacak. Sizde gün bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel haberler alırız bu sefer ben ilkinden daha çok heyecanlıyım ve stresliyim. bu süre içinde yemene içmene dikkat ediyormusun önerebileceğin bişeyler var mı?
Bu konuda bende sıkıntılıyım ve eksik buluyorum Turgut beyi geçenlerde dahiliyeye gittim tüp bebek yaptırcam bütün testlerimi yaptırmak istiyorum dedim ama d vitaminime bakmadılar onu ayrıyeten hatırlatmak mı gerekiyor. sen hangi branşta yaptırdın testlerini.Kızlar yeme içme çok önemli tabi ama ben bir şey söylemek istiyorum; Turgut bey biliyorsunuz tedaviden önce bi kaç hormon testi alıyor o kadar. Tsh a bile balmayabiliyo. Hatta taze transfer değilse hiç tahlil bile istemiyor. Ama ben son tedaviden önce dahileyeye gittim ( endokrin daha iyi olur ) butuun testlerimi yaptırdım. Benim zaten troid problemim var fakat d vitamini inanılmaz düşük çıktı ki bu vitamin tutunmada çok onemliymis. Velhasili kelam transfer olacak arkadaşlar bütün testlerinizi aile hekiminden isteyin özellikle vitaminleri. Bilmiyorum belki benim d vitamini vesile oldu bu tutunmada. Bilemeyiz belki de hiç alakası yok. Ama dikkat etmek gerek arkadaşlar. Doktorumuz çok iyi eyvallah ama bana fazla rahat geliyor hep.
bende bu cmt günü adetin 10. günü tekrar kontrole çağırdı sanırım rahim duvarı kalınlığına fin bakacak. ogün belli olur heralde şuan folik asit alıyor musun. ben içmiyorum ilkinde transferden sonra başlatmıştı. bende çok stresliyim düşünmek istemiyorum ama hep olumsuz geliyor aklıma daha olumsuzu görmeden bunalıma girdim resmenMerhaba canım yarın sabah ben kontrol olcam lh baktırcam onun sonucuna göre transfer gününü söyliycek Turgut bey aynen benimde ilaçsız olucak bakalım bu sefer rahatım takmıycam evde çamaşır koymazdım temizlik dolapta yemekler pastalar aman bir daha yapamazsam diye şimdi hiç birini yapmıycam ona niyetlenip yapınca olmuyor insanın siniri bozuluyor inşallah güzel haberler alırız ama benim umudum yok gibi yada hala o olmayacak psikolojisini atamadım üstümden bilmiyorum işe yarar mı ama ananas yemeyi düşünüyorum ben transferden sonra 3 aylık d vitamini dozunuda daha önce almıştım folik asiti bile doğru düzgün içmiyorum artık senin günün ne zaman birlikte takip edelim
Canim benim tiroid olduğu için endokrin e gitmiştim. Vitaminleri de özellikle hatirlattim istiyorum diye.Bu konuda bende sıkıntılıyım ve eksik buluyorum Turgut beyi geçenlerde dahiliyeye gittim tüp bebek yaptırcam bütün testlerimi yaptırmak istiyorum dedim ama d vitaminime bakmadılar onu ayrıyeten hatırlatmak mı gerekiyor. sen hangi branşta yaptırdın testlerini.
Bu konuda bende sıkıntılıyım ve eksik buluyorum Turgut beyi geçenlerde dahiliyeye gittim tüp bebek yaptırcam bütün testlerimi yaptırmak istiyorum dedim ama d vitaminime bakmadılar onu ayrıyeten hatırlatmak mı gerekiyor. sen hangi branşta yaptırdın testlerini.[/QUOT
Canim bu üçüncü denemem. Dondurulmuş embriyo. İkinciden sonra ümidi kestim dedim ki, kalan embiryolari alayım olmazsa Bülent tıraş a giderim. Çok ümitsizdim. Ama Turgut bey histereskopi yapalım bu kez ondan sonra transfer yaparız dedi. Arada bi adet beklemis oldum histereskopi dolayısıyla. Bu sırada rutin tahlilleri yaptırdım. D vitamini çok düşük çıktı. Hatta Acıbadem deki endokrin bana bir yılda gördüğüm en düşük değer dedi. Turgut beye sordum Hayır bi etkisi yok dedi. Ama internete bakıyorum o büyük tüp bebek merkezleri özellikle uyarısı yetersiz vitaminler konusunda. Transfer den önce d Vit ampul aldım. Sonra da damlayla devam ettim. Şimdi de hamileyim hamd olsun. Kalbi de duyduk sabırsızlıkla bi sonraki kontrolü bekliyoruz. Ha bu arada selenyum da çok onemliymis günlük ay ve kabak çekirdeği tükettim.
Her şey bahane gerçi. Nasipte varsa geleceği varsa geliyor bi şekilde. Benim bu embiryolar diğerlerinden kötü kaliteydi.. bi değişik bişi iste:)
UaseminttCanim bu üçüncü denemem. Dondurulmuş embriyo. İkinciden sonra ümidi kestim dedim ki, kalan embiryolari alayım olmazsa Bülent tıraş a giderim. Çok ümitsizdim. Ama Turgut bey histereskopi yapalım bu kez ondan sonra transfer yaparız dedi. Arada bi adet beklemis oldum histereskopi dolayısıyla. Bu sırada rutin tahlilleri yaptırdım. D vitamini çok düşük çıktı. Hatta Acıbadem deki endokrin bana bir yılda gördüğüm en düşük değer dedi. Turgut beye sordum Hayır bi etkisi yok dedi. Ama internete bakıyorum o büyük tüp bebek merkezleri özellikle uyarısı yetersiz vitaminler konusunda. Transfer den önce d Vit ampul aldım. Sonra da damlayla devam ettim. Şimdi de hamileyim hamd olsun. Kalbi de duyduk sabırsızlıkla bi sonraki kontrolü bekliyoruz. Ha bu arada selenyum da çok onemliymis günlük ay ve kabak çekirdeği tükettim.
Her şey bahane gerçi. Nasipte varsa geleceği varsa geliyor bi şekilde. Benim bu embiryolar diğerlerinden kötü kaliteydi.. bi değişik bişi iste:)
Canim, ben histereskopi olduğum ay transfer tedavisi için gitmiştim. Adet de uyuz uyuz gelince Dr bi bakalım dedi. Miyom, Polip, yapisiklik var mı diye bakıyorlar. Bende cokukluk varmış hafif onu düzeltti. Ama onu ultrasonda fsrketmis az olduğu için onemsememis. İnternetten ona da baktım onemliymis tutunmada. Bir de traslama yapmış bana ki hee histereskopi de yapıyorlar bunu. Histereskopi sonrası pozitif alan çokm bi de ben çok faydası olduğunu düşünüyorum, sonraki adetimde müthiş rahatlamistim. Zaten Turgut bey o ay kalinlasmaya ilk defa çok güzel dedi.Yasemintt histereskopi hakkında bilgi verirmisin niye bakılıyor ne Yapılıyor olmasında acaba onun etkisi oluyormu kafamda deli sorularrr
Bizim erkek sebepli canım. Ama bende de pko var ama ona hiç sıra gelmedi esimdeki sorundan dolayi. Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsun bu kez. Turgut beye şehir dışından geliyordum zaten yaşadığım yerde devam edicem doktoraSağol canım Hayırlısı artık öyle böyle kısmet Dediğin gibi sorun neydi sizin şimdi hangi doktoro gidiyorsun devammı Turgut beye benim ilk denememde kimyasal gebelik oldu korkuyorum aslında pıhtılaşmada var yumurta kalmadı zaten sil baştan yani
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek düşünen biri olarak bazı araştırmalar yaptim.bazilarinin tutmuş bazılarının 2.,3. Denemesi.esimin arkadaşı da geçtiğimiz yaz Turgut beyle tüp bebeğe basladi.hep çok güzel yaklaştığını ve olumlu konuştuğunu soyledi.neyse transfer oldu ve sonuç negatif.neden kaynaklandı acaba hocam dedi ve cevabı söyle olmuş kullandığınız iğneler bayat olabilir.bunun bilgisi önceden verilmiyor mu?böyle birşey olabilir mi.tabiki aile yıkıldı.birdahaki tüp bebek için şu kadar indirim yaparız demişler ama neye yarar.bi sonrakini istanbulda yaptiracaklar.tabi herkezde sonuç böyle olacak diye birşey yok.bende kayseride yaptiracam yaza ama acibademde degil.bu topikle okuduğum kadariyla herkez ttrgut beyin çok güleryüzlü biri olduğunu söylüyor ve iyi dinledigini.ama bence önemli olan başarı orani.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin.hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
umarım 2.si tutar inşallah.ben yaza kadar olmazsa memorial de arzu yurci var.internwtte hep iyi yorumlar almış basarili bir dr .ona dusunuyorum.baska da varmi iyi biri bilmiyorum.Canımya Offf valla Allah herkeze yardımcı olsun sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun peki bende bir iki aya yaptıracam ikinci birinciyi Turgut beye yaptırdım Dediğin gibi güleryüzlü ama neye yarar içime hiç sinmemişti bizede ikinciye indirim yaptu ama kararsızım şartlar olmayınca Kayseri'de yaptıracaz ama tam anlamıyla iyi bir doktor yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?