- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.781
Erken doğumunmu var canım serklaj yaptıracaksın? Benimde geçen yıl 26 haftalık erken doğumum oldu bana da serklaj dedi turgut hoca doğumdan sonra konuştuğumuzda, hatta abdominal olsa dedim ben gerek yok dedi ama abdominal serklajı kayseride sadece ben yapıyorum bende şimdiye kadar 2-3 hastama yaptım demişti.Arkadaşlar inşaallah sesimi duyan olur turgut beye abdominal serklaj yaptıran var mı
Can'ım sen nasılsın durumun nasıl iyisindir inşallahErken doğumunmu var canım serklaj yaptıracaksın? Benimde geçen yıl 26 haftalık erken doğumum oldu bana da serklaj dedi turgut hoca doğumdan sonra konuştuğumuzda, hatta abdominal olsa dedim ben gerek yok dedi ama abdominal serklajı kayseride sadece ben yapıyorum bende şimdiye kadar 2-3 hastama yaptım demişti.
İyi diyelim iyi olalım canım dış gebelikten sonra biraz bekledim. Cumartesi turgut hocaya kontrole gideceğim, büyük ihtimal 2gün sonra adet olucam sonra dondurulmuş transferiyle devam edelim dedik bu ay. Hayırlısı inşallah zaman geçiyor beklemek zor geliyor artıkCan'ım sen nasılsın durumun nasıl iyisindir inşallah
Merhaba ben ilk tüp bebek denememi Turgut beye yaptırdım ve tuttu.Şu an 16 aylik ikiz çocuklarım var bir erkek bir kiz. Bizimle gayet iyi ilgilendi ama çok fazla bize bilgi vermiyordu sadece şu kadar yumurta üremiş su kadarı olgunlaşmış falan öyle şeyleri söylüyordu. Alelacele muayene edip çok detay vermeden gönderiyordu. Çok bilgi edinmemize gerek var mi bilmem zaten doktor kendisi ne derse onu uygulayip yapiyoruz sonuç olumlu oldu. Ya Allah nasip edecekse doktor iyi kötü farketmiyor. Eger olumlu olmuyorsa daha zamanı var demektir. Allah herkese istedikleri evlatlari hayırlı bir zamanda nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek düşünen biri olarak bazı araştırmalar yaptim.bazilarinin tutmuş bazılarının 2.,3. Denemesi.esimin arkadaşı da geçtiğimiz yaz Turgut beyle tüp bebeğe basladi.hep çok güzel yaklaştığını ve olumlu konuştuğunu soyledi.neyse transfer oldu ve sonuç negatif.neden kaynaklandı acaba hocam dedi ve cevabı söyle olmuş kullandığınız iğneler bayat olabilir.bunun bilgisi önceden verilmiyor mu?böyle birşey olabilir mi.tabiki aile yıkıldı.birdahaki tüp bebek için şu kadar indirim yaparız demişler ama neye yarar.bi sonrakini istanbulda yaptiracaklar.tabi herkezde sonuç böyle olacak diye birşey yok.bende kayseride yaptiracam yaza ama acibademde degil.bu topikle okuduğum kadariyla herkez ttrgut beyin çok güleryüzlü biri olduğunu söylüyor ve iyi dinledigini.ama bence önemli olan başarı orani.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin.hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Inşallah bu sefer zamanı gelmiştir bebişinin. Allah herkese nasip etsin evlat.İyi diyelim iyi olalım canım dış gebelikten sonra biraz bekledim. Cumartesi turgut hocaya kontrole gideceğim, büyük ihtimal 2gün sonra adet olucam sonra dondurulmuş transferiyle devam edelim dedik bu ay. Hayırlısı inşallah zaman geçiyor beklemek zor geliyor artık
Naptın canım transferin oldumuMerhaba arkadaşlar bu ay 2. transferim için adet olmayı bekliyorum benim için dua eder misiniz.
Naptın transferin oldumu sonucu merak ediyorum inşallah iyi haberler verirsinBenim haftaya dondurulmuş transferim olacak inşallah artık 3. Transferim olacak bu doktordan yana bi sıkıntım yok ikinci tüp bebek denememdi ama tutmadı halbuki her şey yolundaydı artık nasip meselesi böyle düşünüyorum ben Can'ım sana tavsiyem kafan rahat olacacaksa başla güven çok önemli doktor a ve artık ilk tüp bebek denemesi normal sayılıyor ikincide eğer olmazsa farklı bi durum alıyor normal tüp bebek süreci aynı herkese aynı yapılıyor hormon bakılıyor ilaç dozu belirleniyor yumurta takibi sonra toplama transfer başka bi merkezide gitsen oda yapacak aynısını eğer eşinde problem yoksa
Can'ım çok saol dün transferim yapıldı iki tane bakalımNaptın transferin oldumu sonucu merak ediyorum inşallah iyi haberler verirsin
Can'ım çok saol dün transferim yapıldı iki tane bakalım
Bu ayın hürmetine dualarımız kabul olur inşallah[/QUOTE
inşallah canım ilk güzel haberi bu ay senden alırız Ananas tutunmasına iyi diyorlar ye istersen tabi taktir Allah'ın ama bir umut işteCan'ım çok saol dün transferim yapıldı iki tane bakalım
Bu ayın hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
Suyunu Nerden aldın canım tutunuyordur Ondandır inşallah benimde ilk denememde son günler öyle olmuştu gabız olmuştum sonra%100 ananas suyu aldım her gün içiyorum ama inş işe yarar bugün kasıklarımda sızı var baya taş gibi
Migros tan buldum Can'ımSuyunu Nerden aldın canım tutunuyordur Ondandır inşallah benimde ilk denememde son günler öyle olmuştu gabız olmuştum sonra
Canim geçmiş olsun.kayseride yılmaz Şahin var ama bilgin varmı bilmiyorum.ben miyom ameliyatı için gidicem ama kararsızim.senin bilgin var mı canimumarım 2.si tutar inşallah.ben yaza kadar olmazsa memorial de arzu yurci var.internwtte hep iyi yorumlar almış basarili bir dr .ona dusunuyorum.baska da varmi iyi biri bilmiyorum.
Canim geçmiş olsun.edacimm a yazdıklarımı sana da sormak istiyorum.yilmaz Şahin hakkında bilgin var mı. Ben miyom icin gidicem ama kararsızim.Canımya Offf valla Allah herkeze yardımcı olsun sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun peki bende bir iki aya yaptıracam ikinci birinciyi Turgut beye yaptırdım Dediğin gibi güleryüzlü ama neye yarar içime hiç sinmemişti bizede ikinciye indirim yaptu ama kararsızım şartlar olmayınca Kayseri'de yaptıracaz ama tam anlamıyla iyi bir doktor yok işte
hiç bilmiyorum canim.belki diğer arkadaşlar biliyordur.cok geçmiş olsun.Canim geçmiş olsun.kayseride yılmaz Şahin var ama bilgin varmı bilmiyorum.ben miyom ameliyatı için gidicem ama kararsızim.senin bilgin var mı canim
Allah bağışlasın canim.ben Turgut beye tutmuyor demedim.ama başarı oranına bakarsak düşük gibi geldi bana.ayrica eşimin arkadaşımda ihmallik söz konusuydu.igneler bayat olmuş olabilir dendi.bence böyle bir tedavide hersey iyice anlatilmali.boyle küçük hatalar olmaması lazim.elinden geleni yapar ondan sonra tutar ve ya tutmaz o Allahın bilecegi.Merhaba ben ilk tüp bebek denememi Turgut beye yaptırdım ve tuttu.Şu an 16 aylik ikiz çocuklarım var bir erkek bir kiz. Bizimle gayet iyi ilgilendi ama çok fazla bize bilgi vermiyordu sadece şu kadar yumurta üremiş su kadarı olgunlaşmış falan öyle şeyleri söylüyordu. Alelacele muayene edip çok detay vermeden gönderiyordu. Çok bilgi edinmemize gerek var mi bilmem zaten doktor kendisi ne derse onu uygulayip yapiyoruz sonuç olumlu oldu. Ya Allah nasip edecekse doktor iyi kötü farketmiyor. Eger olumlu olmuyorsa daha zamanı var demektir. Allah herkese istedikleri evlatlari hayırlı bir zamanda nasip etsin.
O konuya birsey demiyorum canim zaten öyle bi durum basima gelse tepkim kötü olurdu. Ihmal edilmemeli böyle bi konu. Sonuçta pahalı işlem herkesin durumu olmuyo. Benim ikinciye param olamazdi yıllarca biriktirmem gerekebilirdi.Allah bağışlasın canim.ben Turgut beye tutmuyor demedim.ama başarı oranına bakarsak düşük gibi geldi bana.ayrica eşimin arkadaşımda ihmallik söz konusuydu.igneler bayat olmuş olabilir dendi.bence böyle bir tedavide hersey iyice anlatilmali.boyle küçük hatalar olmaması lazim.elinden geleni yapar ondan sonra tutar ve ya tutmaz o Allahın bilecegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?