- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.801
Yılmaz sahine rahimde perde ameliyati oldum mennun kaldim ben. Hsg yapan doktorum bu konuda yilmaz hoca bir numaradir ondan baskasins gitme demisti. Hamilelegim sirasinca mustafa başbuğ ma gittim oda yilmaz hoca yaptıysa en iyisini yapmıştır sknti yoktur perdeyle alakali dedi. Görünce yazmsk istedim :)Canim geçmiş olsun.kayseride yılmaz Şahin var ama bilgin varmı bilmiyorum.ben miyom ameliyatı için gidicem ama kararsızim.senin bilgin var mı canim
Canim cok saol.ben miyim ameliyatına gidicem ama korkuyorum.bu ameliyatı yilmaz beye olan duydun mu.Yılmaz sahine rahimde perde ameliyati oldum mennun kaldim ben. Hsg yapan doktorum bu konuda yilmaz hoca bir numaradir ondan baskasins gitme demisti. Hamilelegim sirasinca mustafa başbuğ ma gittim oda yilmaz hoca yaptıysa en iyisini yapmıştır sknti yoktur perdeyle alakali dedi. Görünce yazmsk istedim :)
Miyom duymadım canım ama dedigim gibi kendim de mennun kaldim :)Canim cok saol.ben miyim ameliyatına gidicem ama korkuyorum.bu ameliyatı yilmaz beye olan duydun mu.
Bide çok pahalı.saol canım.ameliyatina ne verdin ve nerde yaptı.cevap verirsen çok sevinirim.istersen özelden de yazabilirsinMiyom duymadım canım ama dedigim gibi kendim de mennun kaldim :)
2 sene once oldum. 3 bin tl nakit erciyes kartalda yaptı operasyonu. Evet cok yuksek fiyatlar Allah bilir simdi ne kadar olmuştur. 300 de muayenesiydi sanırımBide çok pahalı.saol canım.ameliyatina ne verdin ve nerde yaptı.cevap verirsen çok sevinirim.istersen özelden de yazabilirsin
Telefon numarasını özelden yolladım canımZeki yılmaz in cep numarasini bilen varmı. Numarasini ozelden mesajda atabilirsiniz.Yada kendisine miyom ameliyatı olan varmı. Miyom ameliyatını ne kadara yapıyor .yardimci olabilir misiniz.
Oldum sonuç bekliyorum ama sanırım olmadı adet belirtilerim varNaptın canım transferin oldumu
Turgut beye mi oldun canim?ilk transferin mi?inşallah hamilesindir.bat kac?Oldum sonuç bekliyorum ama sanırım olmadı adet belirtilerim var
Evt Turgut Bey 2. denememiz dondurulmuşları transfer ettiler ilaçsız oldu. benim hiç umudum yok yani tutmamış gibi hissediyorumTurgut beye mi oldun canim?ilk transferin mi?inşallah hamilesindir.bat kac?
bat bir sonraki adet tarihi demek canim.insallah tutmustur.Allah yardimciniz olsun.Evt Turgut Bey 2. denememiz dondurulmuşları transfer ettiler ilaçsız oldu. benim hiç umudum yok yani tutmamış gibi hissediyorum
adet belirtilerim var ilkinde de böyle olmuştu. bat ne oluyor bilmiyorumcahilliğimi mazur gör :)
Anladım canım Cuma günu adet günümbat bir sonraki adet tarihi demek canim.insallah tutmustur.Allah yardimciniz olsun.
İnşallah Öyle olur E Eylulde_gel ilkinde o kadar emindim ki olacağına Turgut bey %80 hamilesin demişti hastaneden çıkarken hamile gibi çıkmıştım sonuç negatif olunca çok hayal kırıklığına uğradım inancım çok kırıldı. Bu sefer evde de beklemiyorum özellikle ise başladım burda zaman daha hızlı geçiyor olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı. Allahım size hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benim gibi bekleyenlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben de Dr arasturmaya başlamıştım taaa tedavi olmadan. Kaçıncı gün ki bugün?İnşallah Öyle olur E Eylulde_gel ilkinde o kadar emindim ki olacağına Turgut bey %80 hamilesin demişti hastaneden çıkarken hamile gibi çıkmıştım sonuç negatif olunca çok hayal kırıklığına uğradım inancım çok kırıldı. Bu sefer evde de beklemiyorum özellikle ise başladım burda zaman daha hızlı geçiyor olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı. Allahım size hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benim gibi bekleyenlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
8. gün bugün geçen hafta pzt günü transfer olduBen de Dr arasturmaya başlamıştım taaa tedavi olmadan. Kaçıncı gün ki bugün?
Adetle gebelik belirtisi aynı olur canım olumsuz düşünmeOldum sonuç bekliyorum ama sanırım olmadı adet belirtilerim var
Mustafa basbugu tavsiye ederim canımKızlar ya Kayseride çok detaylı muayenen edebilecek en iyi bildiğiniz kadın doğumcu kim?
Bugün 10. Gün test günün değil mi canım8. gün bugün geçen hafta pzt günü transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?