Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim geçmiş olsun.kayseride yılmaz Şahin var ama bilgin varmı bilmiyorum.ben miyom ameliyatı için gidicem ama kararsızim.senin bilgin var mı canim
Yılmaz sahine rahimde perde ameliyati oldum mennun kaldim ben. Hsg yapan doktorum bu konuda yilmaz hoca bir numaradir ondan baskasins gitme demisti. Hamilelegim sirasinca mustafa başbuğ ma gittim oda yilmaz hoca yaptıysa en iyisini yapmıştır sknti yoktur perdeyle alakali dedi. Görünce yazmsk istedim :)

Canim cok saol.ben miyim ameliyatına gidicem ama korkuyorum.bu ameliyatı yilmaz beye olan duydun mu.

Bide çok pahalı.saol canım.ameliyatina ne verdin ve nerde yaptı.cevap verirsen çok sevinirim.istersen özelden de yazabilirsin
2 sene once oldum. 3 bin tl nakit erciyes kartalda yaptı operasyonu. Evet cok yuksek fiyatlar Allah bilir simdi ne kadar olmuştur. 300 de muayenesiydi sanırım

Zeki yılmaz in cep numarasini bilen varmı. Numarasini ozelden mesajda atabilirsiniz.Yada kendisine miyom ameliyatı olan varmı. Miyom ameliyatını ne kadara yapıyor .yardimci olabilir misiniz.

Turgut beye mi oldun canim?ilk transferin mi?inşallah hamilesindir.bat kac?
Evt Turgut Bey 2. denememiz dondurulmuşları transfer ettiler ilaçsız oldu. benim hiç umudum yok yani tutmamış gibi hissediyorum
adet belirtilerim var ilkinde de böyle olmuştu. bat ne oluyor bilmiyorum cahilliğimi mazur gör :)

bat bir sonraki adet tarihi demek canim.insallah tutmustur.Allah yardimciniz olsun.

H heseyese canım hiç canını sıkma. Ben kesin adt bekliyordum.ama belirtiler o kadar aynı ki... Hatta şiddetli adet belirtileri olıyo. Ayrıca sonuç almadan moral bozma.
İnşallah Öyle olur E Eylulde_gel ilkinde o kadar emindim ki olacağına Turgut bey %80 hamilesin demişti hastaneden çıkarken hamile gibi çıkmıştım sonuç negatif olunca çok hayal kırıklığına uğradım inancım çok kırıldı. Bu sefer evde de beklemiyorum özellikle ise başladım burda zaman daha hızlı geçiyor olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı. Allahım size hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benim gibi bekleyenlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ben de Dr arasturmaya başlamıştım taaa tedavi olmadan. Kaçıncı gün ki bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…