Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ben de Dr arasturmaya başlamıştım taaa tedavi olmadan. Kaçıncı gün ki bugün?
Merhaba Yasemin benim dondurulmuş transferimde olumsuz oldu Turgut bey de çok şaşırdığını söyledi Histereskopi yapalım dedi ve bir sonraki denememizde embriyoların genetiğine bakalım dedi sen Turgut beyde histereskopi olmuştun dimi nasıl bir işlem canım. Turgut beye yaptırsam mı yoksa başka bir merkez mi araştırsam kafa çok karışık.

Canim benim öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bidahakilerde yüzünü güldürsun. benim de ikinci denemeden sonra Turgut bey histereskopi yapalım dedi ve ben tutunmayi ona bagliyorum. Histereskopi çok kolay bi işlem. bende cokukluk duzeltildigi için sonrasında sancı kanama oldu biraz. normalde traslama yi herkese yapıyo sanırım Dr bey. ben memnun kaldım. anestezi opudan biraz ağır olduğu için öncesinde onlar sonrasında da hem Turgut bey hem de hemşireler çok rahatlattı. fiyati da 600 küsür du. ben daha fazla bekliyordum pahalı bi hastane olduğu için. Bu arada genetik taramada bi sorun çıktı diyelim allah korusun, problem halledilebilir bir şey olmayacak değil mi. bu yüzden önce histereskopi öneririm. Vücut da çok rahatlıyo. Tüm ilaçlardan arınmış hissetmistim jendimi:)

bize histereskopide eğer işlem yapacak olursa 1000 gibi bişey dedi ordaki bayan, birde ben hemen 2. tedaviye başlayamam ekonomik açıdan biraz zamana ihtiyacım var sence tekrar başlayacağım zaman mı yaptırıyım histereskopiyi yoksa hemen yaptırıyım mı

Ben de Turgut beyin hastasiyim.27 yasindayim 3 yıllık evliyim.ilk memorialde asilama yaptirdim sonuç başarısız.acibademde iki kez tüp bebek denemesi yaptık.ilkinde 4 ağustosta yumurtalarım toplandı.12 yumurtadan 11i kullanılacak durumda değildi.sadece 1 tanesi az kaliteliydi.bu umidimizde sadece bir gün sürdü o da gelisemedi. Bu durumun açıklaması catlatma ignesi bayat olabilirmiş. İki ay ara verip tekrar başladık.bu kez butn ilaçların dozu agirlaştirildi. 3 kasımda yumurtalarım toplandı.10 yumurtadan sadece biri kaliteliymis. diğer 3une ilaç verdik bir ümit dedi embriyolog.bugun yine aradığında o kaliteli olanda hiçbir gelisme gozlenemedini fakat ilaç verdikleri yumurtalardan birinin biraz dAha gelişim gösterdiğini söyledi.bu durumu yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar.

Hers

Herşey tamamda şu ilaçların bayat olması ne yaaa böyle bir saçmalık olmaz bir arkadaş daha Demişti böyle birşey Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bide koskoca kurum nasıl böyle bahane üretiyor. biz alırken o kadar para ödüyoruz. Eczane ozene bezene saklıyor bu ilaçları. getiriyosun hemşire kontrol ediyor. iki tedavide de bayatmis demek ki!!!! arkadaş suçun olabilir veya olmayabilir. çiftler çok ciddi vaka olabilir. odevimi yapamadım sular kesikti ye donmus bu. Acıbadem tüp bebek bi silkelenmeli diye düşünüyorum artık. olmaz böyle monotonluk. ..

Kızlar 30 ekimde transferim oldu dondurulmuş 1 embriyo. Bugün 9. Günüm kan verdim 16,76 çıkmış değerim. Bana çok düşük geldi kimyasal gebelik olacak gibi. Bundan önceki gebeliğimde dondurulmuş embriyoydu 9.gün değerim 47,80 çıkmıştı, onunla kıyaslayınca çok düşük geldi bana. 9. Gün kan vereniniz varmı değeriniz kaç çıktı acaba ?

Ben 9. Gun vermistim canım. Dondurulmus degildi 30 çıkmışti degerim. 2 gun sonra ver ikiye katlayarak gitmesi onemli olan.

Arkadaslar elimde tedaviden kalan ilaclar mevcuttur ve ilac tarihleri uzundur.tedavim yeni bitti 2adet acilmamis gonalf 450 iu flakon . 1 adet menapur 75 iu. 5adette gonapeptyl catlatma ignesi mevcuttur.almak isteyenler ozelden iletisime gecebilir.aldigim fiyattan uyguna verecegim.

Merhaba Asya sonucunu merak ettim. İnşallah güzel haber verirsinde umut olursun bana. benim 2. olumsuz denememden sonra, Turgut bey histereskopi önerdi, başka bir doktora gittim oda laparoskopi dedi psikolojik olarak kendime gelmem zaman aldı. uzun zamandır girmiyordum buraya. gerçi pek giren de olmamış bu ara kimse Turgut beye gitmiyor heralde.

Merhaba canım. Güzel haberler vermek isterdim ama maalesef kimyasal gebelik oldu. Yeniden tedavi yolları göründü bana ama nasıl bir yol izlenir bu kez bilemiyorum

Kızlar mrb 11 ekim de fistigimi kucağıma aldım rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin ınş
Bazı arkadaşları göremiyorum artık S Selcenay @ beniz dnzderya nerelerdesiniz
@ asyalacali canım üzüldüm durumuna ama hamile kalıyorsun bu çok güzel bişey rabbim bidahakinde tamamina erdirsin ins

canımmmm hayırla büyüt yavrunu gözlerin aydın öp mis kokulu meleğini benim için kokla. ben buralardayım ama kimsecikler yazmıyor artık. sana müjde Rabbim bana yine doğal yolla nasip etti hamileliği 20. haftamdayım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer. bi oğlumuz olacak Allahtan bi mani gelmezse... sen de dua et bizim için olur mu. çok çok öpüyorum bitanem

Ben hep söylemiştim sana canım kendiliğinden olacak diye ınan şaşırmadım ama coooook mutlu oldum doğum haberini de bekliyorum ınş rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…