- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.841
Arada uğrayıp yazalım canım iyi olmanıza sevindim maşallah kizin bata büyümüşMerhaba arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum siteye kızım 8 aylık oldu bu dönem içinde çok zor zamanlar atlattık şimdi çok şükür iyi büyüyoruz birlikte Allah isteyen herkes e nasip etsin inşallah tedavisine Yen'i başlayanlar yada transfer olan arkadaşlarım sizlerde inşallah olumlu sonuçlar alırsınız yeter ki İnan'ın Allah ol deyince oluyor bunu unutmayın yeterki sağlık versin Allah herşey yoluna girer öpüyorum hepinizi
%90 çıkar canımArkadaslar 3.gun embriyosu... 10. Gunde cikar mi kan testi yapilsa
Canım tedavi adetin 2-3 . Günü başlar yumurta gelişimine göre yaklaşık 10-12 gün iğne kullanırsın sonra yumurta toplanır embriyo gelişimine göre 3 veya 5. Gün transfer olur 10 gün sonra da sonuç çıkar. Turgut bey iş durumuna göre ayarlar benim de iznim sıkıntılıydı ama sabah ilk randevuyu alırdım zaten kontroller 5 dk sürer. Maliyeti ilaçlarla birlikte 7-8 bin gibi tutarArkadaşlar merhaba bende Yeni katıldım aranıza 3 senedir 2 olumsuz aşılama deneyimim ile birlikte Turgut hocaya başlıyorum ctesi hiç bi sorunumuz yok eşimde ve bende. Tüp bebek işlemleri ortalama kaç gün sürüyor yoğun bir iş tempom var izin durumum sıkıntılı ve maliyeti nedir bilgisi olan arkadaşlarım paylaşırlarsa sevinirim
Çıkar canım da, erken yapılan testler artış değerlendirmesi açısından sorun yaşatabiliyo. O yüzden bekle derim; umarım güzel olur her şey.Arkadaslar 3.gun embriyosu... 10. Gunde cikar mi kan testi yapilsa
Tam anlatayım diye giriştim arkadaş yazmış. Ek olarak şunu söylemek isterim, çider diye bi dernek var oraya belli bi ücret karşılığında üye olunuyor. ( ilk randevudan önce üye ol ki ilk muayene tahlil falan da ücretsiz oluyor) onlar tedavide 700 800 tl lik bir indirim sağlıyor. Hem imkanı olmayanlara yardımcı olunuyor hem de senin tedavin daha uyguna denk geliyor.ilaçları da tanıdık bi eczaneden alırsan daha uyguna denk geliyo.Arkadaşlar merhaba bende Yeni katıldım aranıza 3 senedir 2 olumsuz aşılama deneyimim ile birlikte Turgut hocaya başlıyorum ctesi hiç bi sorunumuz yok eşimde ve bende. Tüp bebek işlemleri ortalama kaç gün sürüyor yoğun bir iş tempom var izin durumum sıkıntılı ve maliyeti nedir bilgisi olan arkadaşlarım paylaşırlarsa sevinirim
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM HAYIRLA BÜYÜT İNŞALLAH
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİMcanımmmm hayırla büyüt yavrunu gözlerin aydın öp mis kokulu meleğini benim için kokla. ben buralardayım ama kimsecikler yazmıyor artık. sana müjde Rabbim bana yine doğal yolla nasip etti hamileliği 20. haftamdayım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer. bi oğlumuz olacak Allahtan bi mani gelmezse... sen de dua et bizim için olur mu. çok çok öpüyorum bitanem
Çok sağol canım sen neler yapıyorum minnosun epey büyümüştür demi burda sen ben ve @ dnzderya arkadaşımız kendiliğinden gebe kaldık ve evlatlarimizi kulağımıza aldık hayırlısıyla darısı deryaya ınş ve isteyen tüm kardeslerimizeGÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM HAYIRLA BÜYÜT İNŞALLAH
Canim napiyosun hamislik nasıl gidiyor ya cok sevindim senin adına sagliki sihhatli kucagina alirsin insallahCanım tedavi adetin 2-3 . Günü başlar yumurta gelişimine göre yaklaşık 10-12 gün iğne kullanırsın sonra yumurta toplanır embriyo gelişimine göre 3 veya 5. Gün transfer olur 10 gün sonra da sonuç çıkar. Turgut bey iş durumuna göre ayarlar benim de iznim sıkıntılıydı ama sabah ilk randevuyu alırdım zaten kontroller 5 dk sürer. Maliyeti ilaçlarla birlikte 7-8 bin gibi tutar
sağol canım şimdilik iyi diyelim çok şükür Rabbimden bi mani gelmezse. sen nasılsın minnak kuzular nasıl? ayy tam yemelik olmuşlardır şimdiCanim napiyosun hamislik nasıl gidiyor ya cok sevindim senin adına sagliki sihhatli kucagina alirsin insallah
İNŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM TÜM İSTEYENLERE EVLAT KOKUSU TATTIRSIN BEN FINDIK KIZIMLA UĞRAŞIYORUM TEYZESİ 7 BUÇUK AYLIK OLDUK VAKTŞN NASIL GEÇTİĞİ İNAN BİLMİYORUM ARTIK BAZEN DÜŞÜNÜYORUM KIZIM OLMADAN ZAMAN NASIL GEÇİYORDU DİYE ÇOK ŞÜKÜR BUĞÜNÜMÜZEÇok sağol canım sen neler yapıyorum minnosun epey büyümüştür demi burda sen ben ve @ dnzderya arkadaşımız kendiliğinden gebe kaldık ve evlatlarimizi kulağımıza aldık hayırlısıyla darısı deryaya ınş ve isteyen tüm kardeslerimize
Bende aynen sen gibiyim canim yaa kızım olmadan önce ne yapiyodum evlat hssretiyle yaniyodum çok şükür bugunumuze rabbim isteyen herkese tattirsin AMINİNŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM TÜM İSTEYENLERE EVLAT KOKUSU TATTIRSIN BEN FINDIK KIZIMLA UĞRAŞIYORUM TEYZESİ 7 BUÇUK AYLIK OLDUK VAKTŞN NASIL GEÇTİĞİ İNAN BİLMİYORUM ARTIK BAZEN DÜŞÜNÜYORUM KIZIM OLMADAN ZAMAN NASIL GEÇİYORDU DİYE ÇOK ŞÜKÜR BUĞÜNÜMÜZE
Aynen öyleler canim :) aa hastalikta yakalarini birakmadi bir turlu..grip oldular oksuruk te var hava veriyiruz birine..digerine igne vurdurduk iltihap opmus kulak bogaz..sen neler yapiyorsunsağol canım şimdilik iyi diyelim çok şükür Rabbimden bi mani gelmezse. sen nasılsın minnak kuzular nasıl? ayy tam yemelik olmuşlardır şimdi
GEÇMİŞ OLDUN ARKADAŞIM RABBİM ŞİFALARINI VERSİN İNŞALLAHAynen öyleler canim :) aa hastalikta yakalarini birakmadi bir turlu..grip oldular oksuruk te var hava veriyiruz birine..digerine igne vurdurduk iltihap opmus kulak bogaz..sen neler yapiyorsun
canım geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun sana da kolaylık versin. ben de iyiyim çok şükür gün sayıyorum bol bolAynen öyleler canim :) aa hastalikta yakalarini birakmadi bir turlu..grip oldular oksuruk te var hava veriyiruz birine..digerine igne vurdurduk iltihap opmus kulak bogaz..sen neler yapiyorsun
Kontrolleriniz için hangi doktora gidiyorsunuz.canım geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun sana da kolaylık versin. ben de iyiyim çok şükür gün sayıyorum bol bol
erşat batmaz canımKontrolleriniz için hangi doktora gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?