- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.861
Turgut aydın on gitmesine çok üzüldümBen hep Turgut beyin adını duydum araştırdım kendimi ona tedavi olmaya adapte ettim para biriktirdim dün hastaneyi aradım ama Turgut beyin 6 şubatta Acıbadem Atakente geçeceğini söylediler İstanbul'a bu ay gidemem heralde burda Özge idem Karadağ ve Çağlar Yazıcıoğlu devam edecekmiş bilemiyorum araştırmaya devam benimle aynı durumda olan varmı
Memorial ı bi araştır istersenKimse yokmu
Memoriali hiç düşünmedim büyükte konuşmayım da şimdilik acıbademi istiyorum galiba Özge hanıma karar verdim gibi. Bi adet olayım gidip görüşeyim herşey netleşecek. İnşallah elektriğimiz tutar bu benim için çok önemli. Takıntılı bi tipim işim zorMemorial ı bi araştır istersen
Özge hanım Harika biri kişiliğine ve ilgisine denilebilecek hiçbirşey yok ben bir süre ona gittim ama asla bir daha tercih etmeyeceğim biriMemoriali hiç düşünmedim büyükte konuşmayım da şimdilik acıbademi istiyorum galiba Özge hanıma karar verdim gibi. Bi adet olayım gidip görüşeyim herşey netleşecek. İnşallah elektriğimiz tutar bu benim için çok önemli. Takıntılı bi tipim işim zor
Neden acaba?Özge hanım Harika biri kişiliğine ve ilgisine denilebilecek hiçbirşey yok ben bir süre ona gittim ama asla bir daha tercih etmeyeceğim biri
Evet haklısınız ama inanın Özge hanım çok merhametlidir çokta yetenekli bir hekimdir sizin yaşadığınız şey dr hanımın şanssızlığı olmuş. Yanlış anlamadım dimi bebeğimiz iyi sizinle onu benim için kocaman öpün :) sevgiler12 haftalıkken düşük tehlikemin geçtiğini söyledi ama maalesef geçmemiş ve ben acil serklaj oldum eğer ayrıntılı ultrason a girmeseydim ve iyiki o zaman Mustafa hoca yı seçmeseydim bebeğim doğacaktı işte bu nedenle kişiliğine ilgisine diyecek sözüm Yok fakat ben tercih etmem zaten daha sonra hüma hastanesi Cahit beye gittim ve iyiki de Cahit beyi seçmişim
Memorelde arzu yurçi yaptır canım git Konuş içine siner Turguttan iyidirMerhaba arkadaşlar ben niğdede yaşıorum burda gittiğim hekimler tüp bebek yapılması gerketiğini söylediler, çok araştırdım sordum soruşturdum etrafımdaki herkes turgut aydını önerdiler ama turgut bey istanbula gitmişturgut beye tedavi olan varmıdır acaba bana yarımcı olabilirmisiniz?
Arzu hanıma gitmek istemioyorum hiç iyi bahsetmediler ondanMemorelde arzu yurçi yaptır canım git Konuş içine siner Turguttan iyidir
Ben turgut beye tedavi olmuştum ne soracaksınız. Kalıcı mı gitmiş istanbulaMerhaba arkadaşlar ben niğdede yaşıorum burda gittiğim hekimler tüp bebek yapılması gerketiğini söylediler, çok araştırdım sordum soruşturdum etrafımdaki herkes turgut aydını önerdiler ama turgut bey istanbula gitmişturgut beye tedavi olan varmıdır acaba bana yarımcı olabilirmisiniz?
Evet temelli gitmiş. Tedavi süreci nasıl oldu şehir dışından geleceğim için ben sık sıkmı çağırıyor yani hiç bişey bilmiorum açıkcası gerekirse gözü karartırp istanbula gitmeyi düşünüorum ama çok sık gitmem gerekirse zor olcakBen turgut beye tedavi olmuştum ne soracaksınız. Kalıcı mı gitmiş istanbula
Öyle bişey yaparsanız tedavi süresince orda kalmanız gerekir çünkü Yumurta gelişirken çok sık takibe çağırıyor. Sadece transferden sonra memlekete dönebilirsiniz.Evet temelli gitmiş. Tedavi süreci nasıl oldu şehir dışından geleceğim için ben sık sıkmı çağırıyor yani hiç bişey bilmiorum açıkcası gerekirse gözü karartırp istanbula gitmeyi düşünüorum ama çok sık gitmem gerekirse zor olcak
Çok teşekkür ederimÖyle bişey yaparsanız tedavi süresince orda kalmanız gerekir çünkü Yumurta gelişirken çok sık takibe çağırıyor. Sadece transferden sonra memlekete dönebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?