Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

madem niğdedesin ve ille de şehir dışına gitman gerekiyor kayseri yerine ankara ya gitmeni tavsiye ederim evet bikaç saat yol farkı var ama kesinlikle orda çok daha iyi klinikler var Turgut beye bende tedavi oldum ama peşinden istanbula gidilecek kadar mı emin olamadım evet Allah var iyidir ama kayserinin iyisi. istanbulda çok daha iyileri var

Tüp bebek yaptırmakdan daha zormuş hekim seçmek
Benimde bi kaç arkadaşım turgut beye gitmiş ve hamileler şuan hiç düşünme çok ilgili bir hekim dediler galiba kararımı verdim bana istanbul yolları gözüktü, sizede çok teşekkür ederim..

Ben o ilgiyi hiç görmedim nedense. İlmi iyidir muhakkak sormadıkça bir şey söylemezdi.
İstanbul'a gideceksen Bülent tıraş gibi daha büyük doktorlara git. Yine de sen bilirsin tabi. Yavruların kısmetinin nerden geleceği belli olmaz.

O kadar tatli bir doktorkiiii 1.5 yil gebe kalamadim sebepsiz tam ona tedavi fikri ile gittim meger hamileymisim bu sevincli haberi ondan aldigim icin bile bendeki yeri ayri :) gercekten guleryuzlu aldigi ucreti hakediyor ilgili once nasilsiniz diye soran nadir doktorlardan

önemli olan Rabbimin ol demesi doktorlar aracı olacaklar inşallah herşey gönlünüzce olur sormak istediğiniz bişey olursa buralardayım ...

Ben turgut beye gittim çok memnundum kendisinden. 5 seneden sonra ilk tup bebek denemesinde ikizlerime kavuştum şu an 21 ayliklar

Kayseri'de arzu hanım Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba
Ben geçen gün arzu hanım hakında iyi şeyler duymadım demiştim ama tabi bire bir tanışmadım bilgide almadım ama arkadasımın akrabası arzu hanıma gitmiş transfer gününe kadar hersey çok güzel demiş hiç bi sıkıntı yok demiş transferini yapmış ve negatif sonuçlanmış, tekarar görüşmeye gittiklerindede zaten spermler kötüydü felan diyip azarlayıp göndermiş ve artık hastanenin sokağından bile geçmek istemiorum diomuş

NASILSIN ARKADAŞIM MAŞALLAH FINDIK BÜYÜMÜŞ TABLO YA GÖRE RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Ben turgut beye tedavi olmuştum ne soracaksınız. Kalıcı mı gitmiş istanbula
2015 temmuzunda düşük hikayemde acıbadem hastanesine başvurduğumda kanamamla beni kabul etmediler.o küskünlüğümden dolayı da bir daha acıbadem hastanesine uğramadım.kayseri de birçok hastane ve hekim dolaştım.ocak ayında tavsiyeler üzerine turgut bey e gitmeye karar verdim.aradığımda turgut bey in ayrılacağını öğrendiğimde yıkıldım.ilk muayenemi turgut bey e oldum.o gün turgut bey in yerine başlayan çağlar bey le tanıştım.aslında oraya giderken tedaviye başlamak gibi bir niyetim yoktu çünkü ben sadece turgut bey için gitmiştim.turgut bey bana şansımın normale göre %50 daha az olduğunu aynı zamanda düşük riskimin de çok olduğunu anlattı.o gün çağlar bey e güvenerek hemen tedaviye başladım.şu an 10 haftalık hamileyim.çağlar bey çok etik,ilgili bir hekim.bana herzaman umut oldu ve onun gelişi benim şu an mutluluğuma sebep oldu.bence istanbul öncesi çağlar bey le tanışın.

NASILSIN ARKADAŞIM MAŞALLAH FINDIK BÜYÜMÜŞ TABLO YA GÖRE RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
sağol canım evet büyüyoruz inşallah mayıs ortası gibi doğum Rabbimden bi mani gelmezse sen nasılsın kaç aylık oldunuz yoksa yaş mı diyim

sağol canım evet büyüyoruz inşallah mayıs ortası gibi doğum Rabbimden bi mani gelmezse sen nasılsın kaç aylık oldunuz yoksa yaş mı diyim
BİZDE ÇOK ŞÜKÜR İYİZ TEYZESİ KIZIM MAYISIN 27 DE 1 YAŞINA GİRECEK ALLAHIM BÜTÜN EVLATLARIMIZA UZUN ÖMÜRLER VERSİN

Merhaba arkadaşlar bende kayseri de oturuyorum. 5 ay önce doğal yolla gebe kaldım ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum memoral Ülkü hanima ondan sonra çok memnun oldum devam ediyorum. . 2 aydır klomen tedavisi görüyorum önümüzdeki ay inş rahim filmi çekince m yine olmazsa asilama düşünüyorum. .asilama için de Ülkü hanima gideyim diyorum sizden onun hastası olup memnun kalan veya başka doktor tavsiye edebilecek olan var mı dnzderya Bnz

canım Ülkü hanımı tanımıyorum ben memorial arzu hanımda, ankara memorial Aygül hanımda ve acıbadem Turgut beyde olmak üzere 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm ama Rabbim mucizemi doğal yolla gönderdi çok şükür darısı isteyen herkese. doktor tavsiyesine gelince arzu hamından memnun kalmamıştım Turgut bey ayrılmış zaten ama bana zeki beyi tavsiye eden çok olmuştu zeki yılmaz. son zamanlarda bikaç arkadaşım da olumlu sonuç aldı ben onu da araştırmanı tavsiye ederim özel muayenehanesi var ama işlemleri acıbademde yapıyor diye biliyorum

Zeki Yılmaz ı kesinlikle önermiyorum.turgut bey gitmeden önce muayenemi yaptı ve acıbadem in laboratuarının çok iyi olduğunu söyledi.ben tedaviye çağlar yazıcıoğlu ile başladım ve şu an 10 haftalık hamileyimAcıbadem çağlar bey tek önerim

Canım zeki yılmazı diyorsan ona eltim gitti ve pişman oldu ters bi doktor birazda fütursuz konuşuyo arzu hanımı bende düşünmüyorum olursa artık acıbademde özge hanım varmış zamanında Turgut beyle beraber çalışmış ona giderim herhalde.. Ne güzel inş Rabbim bize de nasip eder

Slm arkadaşlar bende turgut aydında ilk tüp bebek denememde hamile kaldım bir düşükten sonra hamile kalamamıştım 4 yıl bekledim ama olmayınca turgut aydında şansımı denemek istedim ve şuanda 19 aylık bir oğlum var. Zeki yılmaza bendr gitmiştim ama hiç memnun kalmadım.allahım inş isteyen herkese anne olmayı nasip eder

CANIM BENDE TANIMIYORUM BEN SADECE TURGUT BEYLE TEDAVİ GÖRDÜM TÜP BEBEK TUTMADI DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…