- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.901
Evet canım biraz erken geldi oğluşum 34. Haftada 1 ay kuvezde kaldı artık evimizdeyiz bin şükür 49 gunluk olduk ıyıyoz ıkımızde bırbırımıze alışıyoruz. Sız nsılsınızNasılsın arkadaşım bebişin geldimi dünyaya ikinizde nasılsınız
GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM ARKADAŞIM BİZDE İYİZ ARTIK 1 YAŞINDAYIZ VE YAVAŞ YAVAŞ ADIMLAR ATIYORUZ RABBİM HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAH BU DUYGUYUEvet canım biraz erken geldi oğluşum 34. Haftada 1 ay kuvezde kaldı artık evimizdeyiz bin şükür 49 gunluk olduk ıyıyoz ıkımızde bırbırımıze alışıyoruz. Sız nsılsınız
İYİZ CANIM ŞÜKÜR KIZIM 1 YAŞINDA TEYZESİ ARTIK YÜRÜMEYE GEÇTİK BÜYÜYORUZ ARTIK SEN NASILSIN NE YAPIYORSUNBnz canim sen nasılsın ne kadarlık oldu bebis iyimisiniz
ben tuncay ozgune gidorumArkadaslar merhaba.bende okadar ugraslar sonunda cok sukurki normal yolla hamile kaldim.kayseride kadin dogum doktoru olarak onerebileceginiz birileri varmi?
ben tuncay ozgune gidorum
Riskli gebelik uzmani fakulte hocasi kartal iş merkezinde muanesi var birde zeki yilmaz varIlk defa duydum ismini.hangi hastanede aceba.nasil biri
Kesinlikle erşat bey. Hem benim ben bebeğimin hayatını kurtardı. Tek geçerim...Arkadaslar merhaba.bende okadar ugraslar sonunda cok sukurki normal yolla hamile kaldim.kayseride kadin dogum doktoru olarak onerebileceginiz birileri varmi?
Mrb cnm masallah fistikima benim kızda 10 aylik ve dün tekrar hamile oldugumu öğrendim biraz yorgun geciyo gunlerimİYİZ CANIM ŞÜKÜR KIZIM 1 YAŞINDA TEYZESİ ARTIK YÜRÜMEYE GEÇTİK BÜYÜYORUZ ARTIK SEN NASILSIN NE YAPIYORSUN
Merhaba turgut beyle tüp bebek ıkizlerim oldu 2 yaşındalar şu an çok şükür çok ilgili bi doktor tavsiye ederim..bu arada kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım sevgilerMerhaba arkadaşlar ben niğdede yaşıorum burda gittiğim hekimler tüp bebek yapılması gerketiğini söylediler, çok araştırdım sordum soruşturdum etrafımdaki herkes turgut aydını önerdiler ama turgut bey istanbula gitmişturgut beye tedavi olan varmıdır acaba bana yarımcı olabilirmisiniz?
Özge hanim var caglar bey varMerhaba turgut beyle tüp bebek ıkizlerim oldu 2 yaşındalar şu an çok şükür çok ilgili bi doktor tavsiye ederim..bu arada kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım sevgiler
Maşalllaaaahhhhhh çok sevındım canımmmmm hayırla kucağına al inşallahhhhhhMrb cnm masallah fistikima benim kızda 10 aylik ve dün tekrar hamile oldugumu öğrendim biraz yorgun geciyo gunlerim
Cok tsk ederim cnm senin bizim ne alemdeMaşalllaaaahhhhhh çok sevındım canımmmmm hayırla kucağına al inşallahhhhhh
İyi çok şükür teyzesi 4. Ayımız bitti cumartesi gün de sünnet oldu büyüyor bakalım şimdi yaşıtlarımızı kovalıyoruz ne xaman yakalarsak artıkCok tsk ederim cnm senin bizim ne alemde
Masallah canim saglikla büyüsün ınş şirketinizde hayırlı olsun damatliginidagormeyi nasip etsin rabbim insİyi çok şükür teyzesi 4. Ayımız bitti cumartesi gün de sünnet oldu büyüyor bakalım şimdi yaşıtlarımızı kovalıyoruz ne xaman yakalarsak artık
Maşşalla ARKADAŞIM hızlısın baya Bizde istiyoruz inşallah RABBİM nasip ederse BİZEDE dua etMrb cnm masallah fistikima benim kızda 10 aylik ve dün tekrar hamile oldugumu öğrendim biraz yorgun geciyo gunlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?