Kayseri kadin dogum rahim ameliyati

Mavigun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
90
41
18
32
Arkadaslar merhabalar.. daha once 1 kimyasal 1 bos gebelik gecirdim ve sonuc olarak rahmimde perde tespit edildi ..ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla araştırma surecindeyim su an....kayseride onerebileceginiz bir kadin dogumcu var mi? Özellikle bu ameliyati yaptıranlar kime yaptırdı?özel veya devlet fark etmez doktor önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Bende hafif basıklık vardı semih beye yaptırmıştım sonrasında tekrar rahim filmi çektirmedim ama yaptığı işlemi izledim dediği gibi basıklıklarj düzeltip çizik atmıştı.

Semih bey hangi hastanede acaba?

Memorial de ama tüp bebek merkezinde oluyor. Ameliyat ücreti biraz pahalı olabilir yine de araştırın
Aa sanki adini duymustum hatirladim simdi siz ne kadar odemistiniz? Rahim ameliyati onemli bir ameliyat guvenilir ellerde olmasi önemli

Aa sanki adini duymustum hatirladim simdi siz ne kadar odemistiniz? Rahim ameliyati onemli bir ameliyat guvenilir ellerde olmasi önemli
Ben geçen sene oldum 2 bin küsürdü ama kendi tüp bebek hastalarına özel indirim vardı. Dışarıdan biri için 4bin küsürlü bir fiyat söylemişlerdi. Bu yıl nasıl oldu ücretler bilmiyorum
Aynen önemli gerçekten başka şehirde yaşayan bir arkadaşa doğru düzgün işlem yapılmamıştı

Anladim cok tesekkur ederim gercekten peki ameliyattan sonra gunluk hayata dönüş kac gun surdu ? Agrilariniz oldu mu? Ben calisiyorum rapor almami gerektirmez umarim

Anladim cok tesekkur ederim gercekten peki ameliyattan sonra gunluk hayata dönüş kac gun surdu ? Agrilariniz oldu mu? Ben calisiyorum rapor almami gerektirmez umarim
Ertesi gün izin alın benim ateşim falan çıkmıştı ama ağrı sızı yok. Ağır kaldırmayın uzanmayın sadece dikkat edin

Cok tesekkur ederim insallah benimki de bu sekilde agrisiz sizisiz gecer cok sagolun

Bende hafif basıklık vardı semih beye yaptırmıştım sonrasında tekrar rahim filmi çektirmedim ama yaptığı işlemi izledim dediği gibi basıklıklarj düzeltip çizik atmıştı.
Merhaba yardımcı olur musunuz bende pkos var çocuk olmadı ve rahim de basiklik var Dr ariyorum yarfmci olursanız sevinirim

Merhaba yardımcı olur musunuz bende pkos var çocuk olmadı ve rahim de basiklik var Dr ariyorum yarfmci olursanız sevinirim
Tüp bebek mi düşünüyorsunuz. Eğer tüp bebek düşünüyorsanız doktorlar ile tek tek ön görüşme yapın içinize sinen Dr ile devam edin. Yoksa bana iyi gelen başkasına iyi gelmez ya da ona iyi gelen bana iyi gelmez karışık oluyor bu durumlar. Ha ben memorialde semih beyde yaptırdım sonucumuz pozitif oldu memnunuz.

Ben bir dr ile görüştüm rahim kalp şeklinde arkuat dedi histeroskopi yapalım dedi hiç bilgi vermedi öyle oluncamodum düştü. Bende pkos var rahim de de arkuat şekli varmış tüp bebek yapalım diye düşündük ama bilemiyorum
Birde o dr la görüşelim madem

Kalp şeklinde ise mutlaka önce histeroskopi yaptırın. Diğer türlü tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç olsa bile düşük, erken doğum riskleri oluyor. Ben riske atmak istemedim

Kalp şeklinde ise mutlaka önce histeroskopi yaptırın. Diğer türlü tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç olsa bile düşük, erken doğum riskleri oluyor. Ben riske atmak istemedim
Anladım şuan ben Gökalp beyle görüştüm hiç bilgi vermiyor, yarın Mustafa taş ve Semih beyle goruscem iyice kafamı da karıştırmak istemiyorum umarım herşey iyi olur para için mi insan sağlığı için uğraşan benim sorularıma vebap veren birini istiyorum güven versin. Bende riske atmak istemiyorum operasyon zor mu sizin rahatsızlık neydi geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…