Bende hafif basıklık vardı semih beye yaptırmıştım sonrasında tekrar rahim filmi çektirmedim ama yaptığı işlemi izledim dediği gibi basıklıklarj düzeltip çizik atmıştı.Arkadaslar merhabalar.. daha once 1 kimyasal 1 bos gebelik gecirdim ve sonuc olarak rahmimde perde tespit edildi ..ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla araştırma surecindeyim su an....kayseride onerebileceginiz bir kadin dogumcu var mi? Özellikle bu ameliyati yaptıranlar kime yaptırdı?özel veya devlet fark etmez doktor önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Memorial de ama tüp bebek merkezinde oluyor. Ameliyat ücreti biraz pahalı olabilir yine de araştırınSemih bey hangi hastanede acaba?
Aa sanki adini duymustum hatirladim simdi siz ne kadar odemistiniz? Rahim ameliyati onemli bir ameliyat guvenilir ellerde olmasi önemliMemorial de ama tüp bebek merkezinde oluyor. Ameliyat ücreti biraz pahalı olabilir yine de araştırın
Cok tesekkur ederimSehir hastanesi dusunuyorsaniz mehmet ak
Ben geçen sene oldum 2 bin küsürdü ama kendi tüp bebek hastalarına özel indirim vardı. Dışarıdan biri için 4bin küsürlü bir fiyat söylemişlerdi. Bu yıl nasıl oldu ücretler bilmiyorumAa sanki adini duymustum hatirladim simdi siz ne kadar odemistiniz? Rahim ameliyati onemli bir ameliyat guvenilir ellerde olmasi önemli
Ertesi gün izin alın benim ateşim falan çıkmıştı ama ağrı sızı yok. Ağır kaldırmayın uzanmayın sadece dikkat edinAnladim cok tesekkur ederim gercektenpeki ameliyattan sonra gunluk hayata dönüş kac gun surdu ? Agrilariniz oldu mu? Ben calisiyorum rapor almami gerektirmez umarim
İnşallah inşallah şimdiden çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim insallah benimki de bu sekilde agrisiz sizisiz gecer cok sagolun
Ben de geçen ay Denizlide rahimde perdesi ameliyatı oldum. Hiç bir ağrı sızı hissetmedim, çok çok kolay geçti.Cok tesekkur ederim insallah benimki de bu sekilde agrisiz sizisiz gecer cok sagolun
Cok sevindim insallah benim de oyle olurBen de geçen ay Denizlide rahimde perdesi ameliyatı oldum. Hiç bir ağrı sızı hissetmedim, çok çok kolay geçti.
Merhaba yardımcı olur musunuz bende pkos var çocuk olmadı ve rahim de basiklik var Dr ariyorum yarfmci olursanız sevinirimBende hafif basıklık vardı semih beye yaptırmıştım sonrasında tekrar rahim filmi çektirmedim ama yaptığı işlemi izledim dediği gibi basıklıklarj düzeltip çizik atmıştı.
Tüp bebek mi düşünüyorsunuz. Eğer tüp bebek düşünüyorsanız doktorlar ile tek tek ön görüşme yapın içinize sinen Dr ile devam edin. Yoksa bana iyi gelen başkasına iyi gelmez ya da ona iyi gelen bana iyi gelmez karışık oluyor bu durumlar. Ha ben memorialde semih beyde yaptırdım sonucumuz pozitif oldu memnunuz.Merhaba yardımcı olur musunuz bende pkos var çocuk olmadı ve rahim de basiklik var Dr ariyorum yarfmci olursanız sevinirim
Ben bir dr ile görüştüm rahim kalp şeklinde arkuat dedi histeroskopi yapalım dedi hiç bilgi vermedi öyle oluncamodum düştü. Bende pkos var rahim de de arkuat şekli varmış tüp bebek yapalım diye düşündük ama bilemiyorumTüp bebek mi düşünüyorsunuz. Eğer tüp bebek düşünüyorsanız doktorlar ile tek tek ön görüşme yapın içinize sinen Dr ile devam edin. Yoksa bana iyi gelen başkasına iyi gelmez ya da ona iyi gelen bana iyi gelmez karışık oluyor bu durumlar. Ha ben memorialde semih beyde yaptırdım sonucumuz pozitif oldu memnunuz.
Kalp şeklinde ise mutlaka önce histeroskopi yaptırın. Diğer türlü tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç olsa bile düşük, erken doğum riskleri oluyor. Ben riske atmak istemedimBen bir dr ile görüştüm rahim kalp şeklinde arkuat dedi histeroskopi yapalım dedi hiç bilgi vermedi öyle oluncamodum düştü. Bende pkos var rahim de de arkuat şekli varmış tüp bebek yapalım diye düşündük ama bilemiyorum
Birde o dr la görüşelim madem
Anladım şuan ben Gökalp beyle görüştüm hiç bilgi vermiyor, yarın Mustafa taş ve Semih beyle goruscem iyice kafamı da karıştırmak istemiyorum umarım herşey iyi olur para için mi insan sağlığı için uğraşan benim sorularıma vebap veren birini istiyorum güven versin. Bende riske atmak istemiyorum operasyon zor mu sizin rahatsızlık neydi geçmiş olsun canımKalp şeklinde ise mutlaka önce histeroskopi yaptırın. Diğer türlü tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç olsa bile düşük, erken doğum riskleri oluyor. Ben riske atmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?