Ne yaptın, nasıl gidiyor hamilelik :)Ben bisey yapmadım ama helal olsun canım: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın, nasıl gidiyor hamilelik :)Ben bisey yapmadım ama helal olsun canım: )
Anladim.canim sag salim kucagina alirsin bebisini insallah kizmi erkekmiUlku hanım cok ilgili birisi seviyorum kendisini. Ben ikisine birden gidiyordum kontrole. 1 hafta arayla gittim en son. Servikalde hunilesme tespit etti mustafa bey 1 hafta hastaneye aldı onun sonucu serklaj işlemi yapıldı. Eger yapılmasa 2 hafta içinde doğum yapma ihtimalin çok yuksekti dedi. Ulku hanım onlara dikkat etmedi hiç. Ama eger böyle sorunum çıkmasa devam edebilirdim :) benim bide ilk zamanlar kanamam da.vardı zor hamilelik geçiyorum yani. Ama hamdolsun bebeğimi kucagima alınca hepsine değecek inşallah
Insallah canım, oğlum olacak inşallah:)Anladim.canim sag salim kucagina alirsin bebisini insallah kizmi erkekmi
Allah bagislasin cnm bnmde 5 yasinda bir oglum var oglanda anneye ayri bir düşkün oluyorInsallah canım, oğlum olacak inşallah:)
Oyle mi Allah bağışlasın benim ilk bebeğim olacak insallah :) Ogluna kardes gelecek yani :)) Ayy olsun bana düşkün zor buldum:))Allah bagislasin cnm bnmde 5 yasinda bir oglum var oglanda anneye ayri bir düşkün oluyor
İnsallah bizde kardese kavusuruz senin ptoblemin neydi canimOyle mi Allah bağışlasın benim ilk bebeğim olacak insallah :) Ogluna kardes gelecek yani :)) Ayy olsun bana düşkün zor buldum:))
Rahimde perde vardi ameliyat oldum sonra hormon bozukluğu tedavisi sonra esimde sorun çıktı varikoselden ameliyat oldu ama sayısına ve hareketligine aşırı faydasi olmadi aşılama denedik ilk somra vakit kaybetmeyelim aşılamayla diye tüp bebek tavsiye etti doktorum. Şükür ki ilk denememizde hamile kaldım. Rabbim kucagima almayi nasip etsin insalalhİnsallah bizde kardese kavusuruz senin ptoblemin neydi canim
Canim baya meşakkatli yollardan gecmissiniz ins sag salim alırsın kucagina bebisini ikincide mucize olur geliverir ins sanada hemencecikRahimde perde vardi ameliyat oldum sonra hormon bozukluğu tedavisi sonra esimde sorun çıktı varikoselden ameliyat oldu ama sayısına ve hareketligine aşırı faydasi olmadi aşılama denedik ilk somra vakit kaybetmeyelim aşılamayla diye tüp bebek tavsiye etti doktorum. Şükür ki ilk denememizde hamile kaldım. Rabbim kucagima almayi nasip etsin insalalh
Seninde ogluna hayırlısıyla kardes nasip etsin Rabbim
Evet canim baya ugrastik hamileligimde 4. Haftadan 12. Haftaya kadar sureklj kanamam vardi. Sonra isime basladim 4 hafta kadar iyi gibiydim servikal kisalmaya baslaginca serklaj dikme islemi yaltilar yatiyorum boyle boyle alacagim insallah yavrumu aklina gelince banada dua et olur mu. Insalalh ikinci rahat gecer. Aynen senin kendiliginden olur tuple falan ugrasmak zorunda kalmazsin. Ilki kendiliginden mi?Canim baya meşakkatli yollardan gecmissiniz ins sag salim alırsın kucagina bebisini ikincide mucize olur geliverir ins sanada hemencecik
Evet ilki kendiliğinden oldu cnm 6.ayin sonunda olmustu hamile kalmadan 2 ay oncesi klomen denemiştim. Bu seferde kendiliğinden olabilir dedi arzu hanim ama ne zmn olur tabi bilinmez pkodan dolayi 3 kezde klomen denemissin olmamis ama sen bilirsin dedi ben.bide ms hastasiyim hamike kalmak icin ignemi biraktim artik 1 yıl geçti daha beklemek istemiyorum rabbim ins bu sefer nasip eder sende sağlıkla kucagina alırsın ins canimEvet canim baya ugrastik hamileligimde 4. Haftadan 12. Haftaya kadar sureklj kanamam vardi. Sonra isime basladim 4 hafta kadar iyi gibiydim servikal kisalmaya baslaginca serklaj dikme islemi yaltilar yatiyorum boyle boyle alacagim insallah yavrumu aklina gelince banada dua et olur mu. Insalalh ikinci rahat gecer. Aynen senin kendiliginden olur tuple falan ugrasmak zorunda kalmazsin. Ilki kendiliginden mi?
Eger maddi durumun el veriyorsa vakit kaybetme bence canım. Insallah sıkıntısız hamile kalirsin:)Evet ilki kendiliğinden oldu cnm 6.ayin sonunda olmustu hamile kalmadan 2 ay oncesi klomen denemiştim. Bu seferde kendiliğinden olabilir dedi arzu hanim ama ne zmn olur tabi bilinmez pkodan dolayi 3 kezde klomen denemissin olmamis ama sen bilirsin dedi ben.bide ms hastasiyim hamike kalmak icin ignemi biraktim artik 1 yıl geçti daha beklemek istemiyorum rabbim ins bu sefer nasip eder sende sağlıkla kucagina alırsın ins canim
8 tane kaldi dogum kontrol hapim sonra adetin 3.günü basliyorum ins kesin karar verdim hayirlisi bakalimEger maddi durumun el veriyorsa vakit kaybetme bence canım. Insallah sıkıntısız hamile kalirsin:)
Haberdar et canim benide, hayırlı uğurlu olsun tedavin simdiden8 tane kaldi dogum kontrol hapim sonra adetin 3.günü basliyorum ins kesin karar verdim hayirlisi bakalim
Tesekkur ederim cnm.ins hayırlı sonuc alirim haberdar ederimHaberdar et canim benide, hayırlı uğurlu olsun tedavin simdiden
Canım yeni gordum mesajı baslarda baya sorunlar yasadık kanamadan hastanede filan yattık ama sukur iyiyiz simdilik kızlarımda iyiler sen nasılsın oğlun olacakmış hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızda butun çektiğimiz sıkıntılar gecer insallah.Ne yaptın, nasıl gidiyor hamilelik :)
Ikiz kızların mi olacak masallah canim :) simdi nasılsın kanaman gecti mi.Canım yeni gordum mesajı baslarda baya sorunlar yasadık kanamadan hastanede filan yattık ama sukur iyiyiz simdilik kızlarımda iyiler sen nasılsın oğlun olacakmış hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızda butun çektiğimiz sıkıntılar gecer insallah.
Evet canım ikiz kızlarım olacak insallah gecti şükürler olsun iyiyiz.Ikiz kızların mi olacak masallah canim :) simdi nasılsın kanaman gecti mi.
Masallah canım ya. Ikizler çok guzel oluyor biran da büyürler:) Baska sıkıntın olmasin inşallah. Doktor kime gidiyorsunEvet canım ikiz kızlarım olacak insallah gecti şükürler olsun iyiyiz.
Aynen ikisi bir arada cıkar insallah.ben kayseride degilim sehir dışından gelip gitmiştim canım.bulundugum ilde gidiyorum doktora.Masallah canım ya. Ikizler çok guzel oluyor biran da büyürler:) Baska sıkıntın olmasin inşallah. Doktor kime gidiyorsun
Anladim canım benim. Hayırla kucağına almayi nasip etsin Rabbim sana da banada:)Aynen ikisi bir arada cıkar insallah.ben kayseride degilim sehir dışından gelip gitmiştim canım.bulundugum ilde gidiyorum doktora.