Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok heyecanli ya ilk bekleyisler:) insallah ilk seferde kaliteli kaliteli embriyolarin olsun :)Merhabalar adet oldum şükür beklemeden arzu hanim 3.günü gek.demişti persembe gidicem bakalim cok heyecanliyim
Sagol canim insallahAyy cok heyecanli ya ilk bekleyisler:) insallah ilk seferde kaliteli kaliteli embriyolarin olsun :)
Evet ne yazik ki oyle canim. Ben mustafa basbuga gidiyorum. Riskli gebelik mi seninkide? Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.en aktif konu burası galiba ve en gerçekçi kızlar dr arıyorum riskli gebeliğe de bakacak hastanesi iyi olan bi dr yardımcı olursanız sevinirim sizin drunuz kim diğer kayseri dr sayfalarına baktım fake hesaplar var sırf dr övmek için açmış ve bidaha da hiç girmemiş çok şaşırdım insan neden böyle bişey yapar ki hayret bişey
Belediye durmaz is merkezinde muayenesi. 32. haftaya kadar erken dogum olursa fakultede yaptiriyormus. Eger 32den sonra olursa fakulte,memoril, acibadem,erciyes bide humaydi sanirim. Fakulte disindakiler ek ucretli tabi :)) ben ilk basta memorilade ulku hanima gidiyordum bide buna ulku hanim cok tatli ilgili birisi ama riskli gebelikte degil bence sikintin yoksa gidilmeli. Canimli cicimli ilgi iyi hissetiyor :)))Ayrintili falan mustafa bey yapti. Ayrintili yapan 2 doktor var sanirim zaten. Ben serviks kisaligi sebebiyle serklaj oldum fakulteye yatirdi takip icin. Serklajida orda oldum. Oyle canim cicimli ilgili doktor degil ama isinin ehli en kucuk sikintiyi bile gozden kacirmadi. Pihtilasmadan falan mi kaybettin yoksa canim gecmis olsun. Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallahewet rsikli gebelik daha önce iki bebeğimi kaybettim onun için işinin ehli biri lazım bana nasıl bi dr muayenesi falan hangi üniversite hastanesinde mi yaptırıyor doğumu o kadar çok sorum var ki ayrıntılıyı falan ona mı yaptırdınız maşallah sizin haftanız baya ilerlemiş inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alın
canımlı cicimli olması insanın hoşuna gider ama dediğim gibi sıkıntılı gebelikler geçirdim işini düzgün yapsın en küçük detayı kaçırmamasına çok sevindm bizim genetik problemde kaynaklı böbrek hastalığından kaybettik bebeklerimizi bu gebeliğim tedavi ile oldu tahlillerin falan yaptırmak için hastaneye gidiyormusunz sadece muayenehanede mi takip yapıyor doğum için siz nereyi düşünüyorsunuz fakülte nasıl hiç bilmiyorum yendiğanı iyi olan biyer olması gerekir senin de serklajın varmış sık kontrole çağırıyor mu sürekli yatıyormusun Allahım hayırla kurtarsın halamın kızı 37 yi gördü serklajlı bebeğini geçen hafta kucağına aldı inşallah sende zamanında alırsınBelediye durmaz is merkezinde muayenesi. 32. haftaya kadar erken dogum olursa fakultede yaptiriyormus. Eger 32den sonra olursa fakulte,memoril, acibadem,erciyes bide humaydi sanirim. Fakulte disindakiler ek ucretli tabi :)) ben ilk basta memorilade ulku hanima gidiyordum bide buna ulku hanim cok tatli ilgili birisi ama riskli gebelikte degil bence sikintin yoksa gidilmeli. Canimli cicimli ilgi iyi hissetiyor :)))Ayrintili falan mustafa bey yapti. Ayrintili yapan 2 doktor var sanirim zaten. Ben serviks kisaligi sebebiyle serklaj oldum fakulteye yatirdi takip icin. Serklajida orda oldum. Oyle canim cicimli ilgili doktor degil ama isinin ehli en kucuk sikintiyi bile gozden kacirmadi. Pihtilasmadan falan mi kaybettin yoksa canim gecmis olsun. Rabbim bunu kucagina almayi nasip etsin insallah
Sıkıntın olmazsa hoşuna gidiyor insanin canim cicim bide ben ilgiyi pek severim :))) Ama sıkıntılar olunca mustafa beyi bırakmayacağımi anladim ek masraf olmasin diye ulku hanima devam etmedim. Açıkçası hersey yolunda olsa ulku hanıma devam etsem mi diye düşünüyordum. Ama iyi ki mustafa beye gitmisim muayene arasında 1 hafta vardi çünkü. Ulku hanim herşey normal diye gondermisti. Gecen sefer sancim olup dogum evine gittim ordaki doktor bile dedi ki sadece serklaj tutuyor çok yerinde karar olmus.canımlı cicimli olması insanın hoşuna gider ama dediğim gibi sıkıntılı gebelikler geçirdim işini düzgün yapsın en küçük detayı kaçırmamasına çok sevindm bizim genetik problemde kaynaklı böbrek hastalığından kaybettik bebeklerimizi bu gebeliğim tedavi ile oldu tahlillerin falan yaptırmak için hastaneye gidiyormusunz sadece muayenehanede mi takip yapıyor doğum için siz nereyi düşünüyorsunuz fakülte nasıl hiç bilmiyorum yendiğanı iyi olan biyer olması gerekir senin de serklajın varmış sık kontrole çağırıyor mu sürekli yatıyormusun Allahım hayırla kurtarsın halamın kızı 37 yi gördü serklajlı bebeğini geçen hafta kucağına aldı inşallah sende zamanında alırsın
Rica ederim canim ne demek. Insan yakınlarıyla bile paylasamiyor sadece yasayanlar anliyor ne istersen cekinme bildigim birşey olursa cevaplarim. Cok gezdim ya :)) zor olunca yavrum birsey olacak korkusuyla tedbirimi alayim diye gezindim :))
Insallah canim benim. Ikiz mi seninki :)) bende çalışıyorum özel sektorde. Raporlarida fakulden heyet raporu çıkardık hep. 45 günlük verdi. Tahlil rapor fakulde sıkıntı olmuyor ucretsiz yaptırıyorm hepsini. Ilk zamanlar 300du muayenesi takipli hastası olunca 230 düştü. Evet ne yazık ki her seferinde alıyor. Yardımcı olabiliecegim her konuda yazabilirsin canım rica ederim. Yasayan birinden ogrenmeye ihtiyaç duyuyor insan herzman :)) insallah canım ileri haftalari gorsun. Tahlilleri beklemeden degil aslında ciger gelistirici serviks kısalmam hala devam ediyor olunca daha erken ama erken dogum riskin çok yuksek olduğu için tedbir amaçlı simdiden olman lazim dedi. 2 hafta kazandiriyomus bu ciger gelistiri. Erken dogumda da cigerler onemli ya. Insallah erken olmazda:)) simdi sıkıntın falan var mi kanama falan canımayyy bebişin inşallah daha ileri haftaları görsün sağlıkla gelsin bebişciğer geliştirici yaptırması da iyi olmuş
tahlilleri falan beklemeden yaptırmak da iyiymiş amma dediğin gibi hastanedekilerin suratsızlığı da hiç çekilmiyor:)) mustafa beyin muayenesi kaçpara 3haftada çağırıyorsa her seferinde ücret alıyordur kontrole girmiyor bir sonraki gidişiniz siz çalışıyırmusunuz ben çalışıyorum ama istirahatli geçirmem gerekiyor ikiz gebelik rapor falan konusunda yardımcı olur mu ki insan her açıdan düşünüuor sizinde vaktinizi aldım baya tekrardan teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz
Henüz kalp atışı için bir haftamiz var iki keseyi gördük inşallah ikiside sağlıklı gelişir ben kayseride yaşamıyor um ailem orda gelince de tekrar git gel yapmamak için istiyorum on saatlik yol hemde isyerim çok yoğun bakalım inşallah bayramda gelecem benim iki sezeryanim var onuda sıkıntı ediyorum drun tecrübeli olmasini o sebepten de çok istiyorum. Çok şükür kanamam falan olmadı ama tüp bebek drum 12.haftaya kadar düşük ihtimal ine karşı dikkat etmemiz söyledi serviks sonradan mi kisalmaya basliyir bebek aşağı doğru iniyor gsliba ikizler de de serklaj onerenler oluyurmus çok iyi takip edilmemiz lazım Allahım inşallah güzel bir hamilelik geçirelim sorunsuz sıkıntısizInsallah canim benim. Ikiz mi seninki :)) bende çalışıyorum özel sektorde. Raporlarida fakulden heyet raporu çıkardık hep. 45 günlük verdi. Tahlil rapor fakulde sıkıntı olmuyor ucretsiz yaptırıyorm hepsini. Ilk zamanlar 300du muayenesi takipli hastası olunca 230 düştü. Evet ne yazık ki her seferinde alıyor. Yardımcı olabiliecegim her konuda yazabilirsin canım rica ederim. Yasayan birinden ogrenmeye ihtiyaç duyuyor insan herzman :)) insallah canım ileri haftalari gorsun. Tahlilleri beklemeden degil aslında ciger gelistirici serviks kısalmam hala devam ediyor olunca daha erken ama erken dogum riskin çok yuksek olduğu için tedbir amaçlı simdiden olman lazim dedi. 2 hafta kazandiriyomus bu ciger gelistiri. Erken dogumda da cigerler onemli ya. Insallah erken olmazda:)) simdi sıkıntın falan var mi kanama falan canım
Insallah sağlıkla kalp atışını duyarsin ikisininde:) aman olmasın sıkıntısiz devam etsin canım. Benim sonradan du once hunilesmeye başlamış takip etmemiz lazim dedi hastaneye yattigimda 2.8 di hastanede birden 2.1e düşünce acil serklaja aldılar. Iyi takiple oldu insallah. Burada kalacakmisin ki gelince canım yoksa gelmişken iyi birine mi gozukeyim diyosun. Sezeryan varsa ilk bebek değil heralde demiHenüz kalp atışı için bir haftamiz var iki keseyi gördük inşallah ikiside sağlıklı gelişir ben kayseride yaşamıyor um ailem orda gelince de tekrar git gel yapmamak için istiyorum on saatlik yol hemde isyerim çok yoğun bakalım inşallah bayramda gelecem benim iki sezeryanim var onuda sıkıntı ediyorum drun tecrübeli olmasini o sebepten de çok istiyorum. Çok şükür kanamam falan olmadı ama tüp bebek drum 12.haftaya kadar düşük ihtimal ine karşı dikkat etmemiz söyledi serviks sonradan mi kisalmaya basliyir bebek aşağı doğru iniyor gsliba ikizler de de serklaj onerenler oluyurmus çok iyi takip edilmemiz lazım Allahım inşallah güzel bir hamilelik geçirelim sorunsuz sıkıntısiz
Gelip kalmayi düşünüyorum iki sezeryan iki Bebeğimi de kaybettim böbrek hastası olarak dogdular biz bunu çok sonra araştırıp öğrendik o yüzden tedaviyle oldu bu gebeligimInsallah sağlıkla kalp atışını duyarsin ikisininde:) aman olmasın sıkıntısiz devam etsin canım. Benim sonradan du once hunilesmeye başlamış takip etmemiz lazim dedi hastaneye yattigimda 2.8 di hastanede birden 2.1e düşünce acil serklaja aldılar. Iyi takiple oldu insallah. Burada kalacakmisin ki gelince canım yoksa gelmişken iyi birine mi gozukeyim diyosun. Sezeryan varsa ilk bebek değil heralde demi
Anladim canım benim bu sefer daha temkinli olursunuz sebebin belli şükür. Pihtilasmaya falanda bakıldı mı.Rabbim ikisini alıp geri ikini vermis insallah.Gelip kalmayi düşünüyorum iki sezeryan iki Bebeğimi de kaybettim böbrek hastası olarak dogdular biz bunu çok sonra araştırıp öğrendik o yüzden tedaviyle oldu bu gebeligim