• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseri memorial hastanesinde tup bebek yaptıran var mi ?

Canim sana bisey sorucam arzu hanim hep 3.gün embriyosu transfer ediyormus sanirim burda birinden ogrendim ki banada bu crs opu cmt de transfer dedi senin demi 3.gündü
Evet canım benimde 3. gündü. Ben embriyologlari aramistim tekrar neden 3. Gun diye :)) eger kafanıza takacaksaniz 5. Gunu bekleyebiliriz ama farki yok. 5. Gune hiç kalmaya bilir eger o riski göze aliyorsaniz 5. Gun yapalim demisti. Benim de geriye 4 embriyom kaldığı için göze alamadim. 2 tane transfer oldu 2 taneside dolduruldu canim. Eger fazla kalırsa konusabirsin 5. Gun istiyorum diye

Merhabalr bugun sabah 10 da yumurta toplama islemi.oldu malesef bekledigimizden baya az cikti yumurtalar 5 tane toplandı görünen folikullerin ici bos cikmis neyse rabbim nasio edecekse böylede eder gelelim goruslerime drumdan zaten simdiye kadar c9k memnundum bugun yine gayet iyiydi hemsireler anestezi uzmank ilgi alaka hersey gayet iyiydi ins transferimde boyle kolay skntisiz gecer sonra da pozitif haberini alirim ins su ana kdr ne arzu hanimla ne de memorialla ilgili olumsuz hicbir fikrim olusmadi ileride arastirma yapanlara fikir olsun

Merhabalar yine ben transferim gerceklesti bgn sabah iki tane 3.gun embriyosu birisi 1.kalite digeride ona yakin dediler 21 haziran test günü bakalim hakkimda hayırlısı ins

Merhaba arkadaşlarım, benim Fsh ım yüksek, o yüzden tüp bebeğe başlayacağız. Kayseri'de Arzu hanıma gitmeyi düşünüyoruz, ama hüma'da Şeyma hanım da var aklımızda, henüz karar veremedik. Memorial ı bugün aradım ama bilgi alamadım, yarın beni arayacaklar tekrar. Memnun musunuz Arzu hanımdan?

Merhaba arkadaşlarım, benim Fsh ım yüksek, o yüzden tüp bebeğe başlayacağız. Kayseri'de Arzu hanıma gitmeyi düşünüyoruz, ama hüma'da Şeyma hanım da var aklımızda, henüz karar veremedik. Memorial ı bugün aradım ama bilgi alamadım, yarın beni arayacaklar tekrar. Memnun musunuz Arzu hanımdan?
Canım ben cok mennun kaldim ilgiliydi ve rahatlıyor insani. Cebinden aradım hep çoğunlukla rahat ulaştım ulasabilmekte çok önemli bence. Seyms hanımı hiç bilmiyoru. O yuzden karşılaştırma yapamayacagim. Brnce ön görüşme yap öyle karar ver hangisinde kendini iyi hissedersen yani.

Canım ben cok mennun kaldim ilgiliydi ve rahatlıyor insani. Cebinden aradım hep çoğunlukla rahat ulaştım ulasabilmekte çok önemli bence. Seyms hanımı hiç bilmiyoru. O yuzden karşılaştırma yapamayacagim. Brnce ön görüşme yap öyle karar ver hangisinde kendini iyi hissedersen yani.

Sağol canım. Kayseri dışından geleceğiz, ön görüşme yapamadım henüz ikisiyle de, ama Arzu hanıma gideceğim galiba

Mehmet Tayyar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi benim gibi il dışında yaşayıp dr seçiminde çok zorlananlara yardimci olun lütfen

C caspe_r nasılsın ben araştırırken mehmet Tayyar i duydum bilgin var mi o da fakülte Dru zaman azaldikca kime gitsem düşüncesi yoğunlaştı Allahım hangisi hayirliysa ona yonlendirsin inşallah varsa duyumlarin yazarsan sevinirim

C caspe_r nasılsın ben araştırırken mehmet Tayyar i duydum bilgin var mi o da fakülte Dru zaman azaldikca kime gitsem düşüncesi yoğunlaştı Allahım hangisi hayirliysa ona yonlendirsin inşallah varsa duyumlarin yazarsan sevinirim
Canim M. Tayyari tam bilmiyorum gitmedik hiç ona sadece cok paraci falan filan digenler olmustu ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Ben mustafa basbuga gidiyorum mennunum da

Canim M. Tayyari tam bilmiyorum gitmedik hiç ona sadece cok paraci falan filan digenler olmustu ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Ben mustafa basbuga gidiyorum mennunum da
Bo arkadsimdan haber bekliyorum demiştim ya o söyledi kafam karıştı tabi sonra fakulteden biriyle konuştum mustafa bey e randevumu aldım ne yogun çalışıyor nerdeyse bir ay sonrasına gün aldım Allahım pişman etmesin inşallah brlki senin nasıl gidiyor gebeliğin maşallah 31.hafta olmuş

Bo arkadsimdan haber bekliyorum demiştim ya o söyledi kafam karıştı tabi sonra fakulteden biriyle konuştum mustafa bey e randevumu aldım ne yogun çalışıyor nerdeyse bir ay sonrasına gün aldım Allahım pişman etmesin inşallah brlki senin nasıl gidiyor gebeliğin maşallah 31.hafta olmuş
Eevt canım baya yoğun mauyeneden hemem.sonra almak.gerekiyor diger randevuyuda. 29+5 olduk bugün bizde buyuyorz insalalh
Senin nasıl.gidiyor var mi sıkıntı

Eevt canım baya yoğun mauyeneden hemem.sonra almak.gerekiyor diger randevuyuda. 29+5 olduk bugün bizde buyuyorz insalalh
Senin nasıl.gidiyor var mi sıkıntı
Aklımda olsun diğer randevumu peşine alayım hemen bi kere kanamam oldu atlattık igne vuruluyorum haftalik

12.hafta bitiyor 13 oluyorum ikili tarama için de bakar hem sekreter e geç değil demi dedim yok dedi inşallah geç olmaz
Ayrıntılı inceler o haftada canim ikili test için benim muayenem yuzde 80 orani sonra kan testi demisti bana yuzde 10luk :) Gec olsa ikili olmaz derlerdi canim

Back
X