- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi Kardelenin evi
-
Allah razı olsun amin inşallah,aynen bize de gayet uygun geldi dilerim emeklerimiz boşa çıkmaz
İnşallah canım her gelişmeyi yazarim benim gibi araştıranlar icin hemde,bende çok araştırdım her buldugumu okudum şimdiye kadarSonucu bizimle de paylaşırsanız sevinirim
İnşallah canım her gelişmeyi yazarim benim gibi araştıranlar icin hemde,bende çok araştırdım her buldugumu okudum şimdiye kadar
Mrb öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende özge hanımın hastasıyım Mayıs ayında yumurtalar toplandı donduruldu haziranda transfer olucaktım ama özge hanım rahim beğenmedi daha öncede düşüklerim olduğu için iptal etti histereskopi yapacak. Bende raporlu yaptırdım 5.300 lira opu. 1100 histereskopi.1700 de ilaçlar tutmuştu.İnşallah canım her gelişmeyi yazarim benim gibi araştıranlar icin hemde,bende çok araştırdım her buldugumu okudum şimdiye kadar
Mrb öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende özge hanımın hastasıyım Mayıs ayında yumurtalar toplandı donduruldu haziranda transfer olucaktım ama özge hanım rahim beğenmedi daha öncede düşüklerim olduğu için iptal etti histereskopi yapacak. Bende raporlu yaptırdım 5.300 lira opu. 1100 histereskopi.1700 de ilaçlar tutmuştu.
Geçerli galiba canım bu kadar fark olduğuna göre. Histereskopi hakkında bilgi verir misin cnm yaşayan biri olarak biraz korkuyorum,işlemden ne kadar süre sonra transfer oldun nasıl bir süreç bekliyor beniRapor histeroskopi için de geçerli mi? Ben 2600 lira ödemiştim de aynı işleme
Geçerli galiba canım bu kadar fark olduğuna göre. Histereskopi hakkında bilgi verir misin cnm yaşayan biri olarak biraz korkuyorum,işlemden ne kadar süre sonra transfer oldun nasıl bir süreç bekliyor beni
Bende daha önce iki kere düşük yaptım birde 10 haftalık kürtajım var, sadece tanı amaçlı dedi girip bakıcak bir sıkıntı varmı diye birde çizik atıcakmış, inan artık çok yoruldum 2017 den beri uğraşıyoruz bu 3.denememiz tüp bebekte aşılamaları saymıyorumHiç korkma canım. Hiçbir şey hissetmiyorsun. Anestezili bir işlem olduğu için hiçbir şeyin farkında olmuyorsun. Kısa süreli bir işlem zaten. Ben şubatta histeroskopi oldum, rahmimde polip vardı. Nisan’da da transfer gerçekleşmişti.
Bende daha önce iki kere düşük yaptım birde 10 haftalık kürtajım var, sadece tanı amaçlı dedi girip bakıcak bir sıkıntı varmı diye birde çizik atıcakmış, inan artık çok yoruldum 2017 den beri uğraşıyoruz bu 3.denememiz tüp bebekte aşılamaları saymıyorum
Aminn..çok teşekkür ederim Allah razı olsun. sizde sağlıkla sıhhatle kolaylıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah..Yaa, ne kadar uğraşmışsınız. İnşallah bu kadar emeğin sonu güzel olur. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin. İnsan elbette yoruluyor, tükeniyor ama sabretmekten başka çaremiz yok maalesef. Bizim gibi niceleri var. Allah sabrınızı artırsın.
Size de geçmiş olsun canım biz rapor alamadık öbür aya kaldı tedavi nasipse bayramdan sonraya bakalım bende de pco çıktı Özge hanım çok ılımlı ilgili naif bı doktor sevdim ben bakalım hayırlısı inşallahMrb öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende özge hanımın hastasıyım Mayıs ayında yumurtalar toplandı donduruldu haziranda transfer olucaktım ama özge hanım rahim beğenmedi daha öncede düşüklerim olduğu için iptal etti histereskopi yapacak. Bende raporlu yaptırdım 5.300 lira opu. 1100 histereskopi.1700 de ilaçlar tutmuştu.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah.rapor alabilirseniz çok iyi olur canım.az çok faydası oluyor çünkü öyle bir süreç ki neyle karşılaşacağımız belli değil,maddiyat olarak fayda sağlıyor.özge hanım çok hoştur pozitiftir açık sözlüdür oyalamaz insanı,raporuda o aldırdı bize.size rapor verirler rapor alın demişti.eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketlilik sıfır olduğu için hemen vermişlerdi.Size de geçmiş olsun canım biz rapor alamadık öbür aya kaldı tedavi nasipse bayramdan sonraya bakalım bende de pco çıktı Özge hanım çok ılımlı ilgili naif bı doktor sevdim ben bakalım hayırlısı inşallah
Başladiniz miHakkınızda hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah.rapor alabilirseniz çok iyi olur canım.az çok faydası oluyor çünkü öyle bir süreç ki neyle karşılaşacağımız belli değil,maddiyat olarak fayda sağlıyor.özge hanım çok hoştur pozitiftir açık sözlüdür oyalamaz insanı,raporuda o aldırdı bize.size rapor verirler rapor alın demişti.eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketlilik sıfır olduğu için hemen vermişlerdi.
Hayir daha gitmedim rapora ugrastik bu hafta almaya gidecem raporu ama biraz vitaminlerim kanim cok dusmus onlari duzenleyimde oyle aliyim raporu diyorumGittin mi canım Semih beye?yaptırdın mi tüp bebek?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum Semih zeki Uludağ'ı!
Bana 3 aşılama yaptı hep negatif, iki tanıdığıma tüp bebek yaptı onların ki de negatif,hemde bu tanıdıklarım dan birine 3 defa tüp bebek yaptı hiç başarılı olamadı malesef,tercihini başka doktordan yana kullanmanı tavsiye ederim.
Bende bugün acıbadem Özge hanımla görüşmeye gidicem, ilk muayene mi olucam nasipse bakalım hayirli sonuçlanır inşallahkendisi bize Raporlu 5.500 fiyat verdi
Kesin semih beye mi gideceksiniz? daha iyi doktorlar araştırın bu süre içinde derim ben siz bilirsiniz yine tabi.Hayir daha gitmedim rapora ugrastik bu hafta almaya gidecem raporu ama biraz vitaminlerim kanim cok dusmus onlari duzenleyimde oyle aliyim raporu diyorum
Canım ben mayısta başlamıştım 13 embriyom donduruldu daha transfer aşamasına gelemedim 9 gün sonra histereskopi olacağım ona göre ilerlicezzBaşladiniz mi
Evet bende yatirdim 200 tl yi semih beyden vazgectim sizin doktorunuz nasilKesin semih beye mi gideceksiniz? daha iyi doktorlar araştırın bu süre içinde derim ben siz bilirsiniz yine tabi.
Raporu fakülteden mi alıyorsunuz sizde? Ve rapor için sizden ne istediler aceba?birde 200 lira ücret talep ettiler bizden fakülte de rapor icin
Bizim doktorumuz naif,ilgili bı doktor ilk görüşmeye gittiğimizde gayet bilgilendirici bı konuşma yapti hikayemizi dinledi,ve hemen başlayalım dedi ama rapor olmadığı için öbür aya kaldı kısmetse bakalım,ben size Özge hanımı tavsiye edebilirim,bende tavsiye üzerine gittim görüştüm,güler yüzlü ve ilgili olması yetti şimdilik bizim için, inşallah devamıda pozitif sonuçlanırsa çok güzel olacak bakalım sizinde hakkinizda hayırlısıEvet bende yatirdim 200 tl yi semih beyden vazgectim sizin doktorunuz nasil
Raporu nasıl alıyoruz acabaRaporlu 5500 dediler simdi aradim acibademi
Fakulteye tup bebek kismina gidinRaporu nasıl alıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?