KAYSERİ MEMORİAL SEMİH ZEKİ ULUDAĞ

Merhabalar.Sırf bu mesajı cvplamak için buraya üyelik açtım. Semih beyin hastasıyım bende, ilk denemem ve transfer için hazırlanıyorum. Sonuç umuyorum ki pozitif olur ancak sonuç ne olursa olsun kendisi çok sakin ve anlayışlı bir insan. Çok rahat ve mutlu hissediyorum her yanından çıkışımda. Negatif denemeleriniz olabilir, doktorların hiç biri kimseye %100 başarı garanti etmiyor. Bizim için önemli olan doktoru anlayabilmek ve anlayıştı. Kendisi çok başarılı fakülte geçmişi olan doçent bir hekim

Slm baya bi zaman önce yazmişiniz ama hala burda olup okur cvp verir misiniz bilmiyorum ama inşallah yavrunuzu kucağınıza almişinizdir bende Özge hanıma gidiyorum da memnun kaldınız mı sonuç nasıldı merak ettim

Kayseri memorial semih zeki uludağ hakkinda bilgisi olan tedavi olan tüp bebek yaptıran varsa paylaşırmisiniz
Şuan semih hocayla tüp bebek tedavisi sürecindeyim gayet beyefendi hastasının soru işaretlerini eksiksiz yanıtlayan her an ulaşabileceğiniz yakınlığı veren ve oldukça ilgili bir doktor kendisi. Tüp bebekte doktor kadar kişilerin sorunları da önemli ve malesef başarı %100 doktora bağlı değil. Bu benim 3. Tüp bebek deneyimim ve semih hocayla tanışınca anladım ki yanlış yerlerde epeyce oyalanmışız. Elbette daha iyi doktorlar vardır ama ben oldukça memnun kaldım umarım süreç gibi sonucumuz da güzel olur inşallah

Merhaba bende araştırma içindeyim doktorunuz dan halen memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…