KAYSERİ MEMORİAL SEMİH ZEKİ ULUDAĞ

Canım merhaba Kayseri'de mi yaşıyorsun
O Dr u duymadım ama bı Dr tavsiye etmeye geldim
Acıbadem Hastanesi'nde Mustafa taş ı öneririm sana kesinlikle
İlk tüp bebek denemem i Zeki Yılmaz yapmıştı negatif
2. Denemenizi Mustafa taş yaptı çok şükür pozitif çok iyi bir Dr kesinlikle
Elinden geleni yapmaya çalışıyor

Acıbadem’de tüp bebek ile ilgilenen 2 doktor var. Çağlar bey ve Özge hanım.

Mikro enjeksiyon yöntemiyle ilaclar dahil 6 bin raporlu olunca memorialde .sperm sayisi az ve morfoloji bozunca bu yöntem iyi olabilir dediler

Ne kadar ödediniz
Bu Dr da sadece transfer için 1500 TL ödedik
İlk transfer fiyat ise =4500 acibademe,3500 Dr a (bu başka Dr du ) 1900 transfer icin(ilk transferim )+2000 histeroskopi ameliyatı oldum bide ilaçlarda 2000 falan tuttu nerdeyse, yani iki transferin bize maliyeti 15 bini buldu rahat

Biz 13 bin lira ödedik. İlaçlar ve histeroskopi ameliyatı dahil. Bizimki pahalı gibi geldi bana. En baştan başladık diye mi?

Biz 13 bin lira ödedik. İlaçlar ve histeroskopi ameliyatı dahil. Bizimki pahalı gibi geldi bana. En baştan başladık diye mi?
Baştan başlayınca nerdeyse herkesin ki aynı oluyordur bence histeroskopiyi herkes olmuyor sonuçta 2000 TL onu ciksan bide 1500 de 2. Transferi çıksam sadece tüp bebek için 11 yada 12bin oluyor işte zaten çoğunlukta bu civarlarda gibi
Ama dondurulmuş embriyo olursa sadece transfer ücreti ödeniyor

Hmm haklısın.

Raporlu 5500 dediler simdi aradim acibademi

Gittin mi canım Semih beye?yaptırdın mi tüp bebek?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum Semih zeki Uludağ'ı!

Bana 3 aşılama yaptı hep negatif, iki tanıdığıma tüp bebek yaptı onların ki de negatif,hemde bu tanıdıklarım dan birine 3 defa tüp bebek yaptı hiç başarılı olamadı malesef,tercihini başka doktordan yana kullanmanı tavsiye ederim.

Bende bugün acıbadem Özge hanımla görüşmeye gidicem, ilk muayene mi olucam nasipse bakalım hayirli sonuçlanır inşallah kendisi bize Raporlu 5.500 fiyat verdi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Fiyat da gayet uygun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…