Kayseri nasıl bi memleket?

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar geçici görev yerimiz Kayseri . Eşim ben doğurmadan gidecek ve kızımız doğduktan bi kaç ay sonra bizi yanına alabilecek inş. Kayseri nasıl bi yer adapte olabilir miyim acaba. Kafam çok karışık sevindim direk Doğuya gitmedik diye ama

bana gore cok cabuk adapte olursun canim duzenli bi sehir oturdugunuz semte gore de degisir tabi :)

BEn 15 sene kayseride kaldım çok gusel bi şehir düzenli kesinlikle rahat edebileceğiniz bi şehir... sizin tayin doğuya mi çıkacak kayseri ztn doğuya hazırlık yeri esiniz asker mi komando Tugayi var sonra doguya yolluor hayırlısı olsun inş...

Eşim polis canım . Kayseri'de Doğu eğitimi alacak nasipse biz eşimi göremivez uzun süre sonra bi buçuk iki sene Kayseri'de görev yapıp ordan Doğu ya nasipse. Kayseri'nin bi adını bide pastırmasını biliyorum başka hiiiç bi fikrim Yok . İki bebekle rahat olur muyuz

Allah yardım etsin cnm çok zor seni çok ii anliorum benim eşimde asker seneye bizde doğuya tabi biz gidebilirsek ben babamdan dolayi kayseride kaldım baba da polis iki yerden şanssızlık yani... bence sen kayseride kesinlikle çok rahat edersin hastane açısından çok ii dışarıya rahatça çıkabilirsiniz hiç zorlanmazsin çocuklarla inş... rahat bi şehir yani

Saol canım benim içim rahatladı biraz. Gerçi kendimi Doğuya alıştırmıştım bu bize ödül gibi oldu . Allah yardımcın olsun sana tek tavsiyem nereye giderse gitsin eşini yalnız bırakma. Onların hep aile desteğine ihtiyacı var

Amin allah hepimizin yardımcısı olsun.. aynen senin gibi dusunuorum bende evi goturebilecegim yer olsun Doğu Batı hiç farketmez..

Kayseri ye nereye geleceksin canım alışırsın canım yaşamak için ideal bir yer

Her anlamda çok rahat canım sıkınti yazamazsın Allah in izniyle

İnşlh canım önemli olan kızlarım onlar hastane konusunda falan rahat etsin yeter
Özel hastaneler gayet çok her bütçeye uygun olabilecek tarzda yani ilçe değilse 10 numara bir yer herşey elinin altında okullar da iyi canım benim eşim Kayserili ben doktora Kayseri'ye gidiyorum hep

Pınarbaşı akkışla ve Sarız zor ilcelerden canım kişi sıkıntılı oluyor böyle Sivas Maraş tarafındaki ilçeler kışın zor olur Yahyalı en uzak ilçesi ama bol yeşillik li yer insanları da iyidir yahyalunin

Sehrin icinde oturacaksaniz aslinda heryer kolay bi otobusle carsiya gidersin
durumunuz iyiyse köşk mahallesi, sivas caddesi , tuna caddesi falan cok iyi hem ulasim kolay tramvay yakin buralara hersey elinizin altinda olur hemde :)
gerçi şehrin icinde oturacaksaniz heryerden ulasim kolay hastaneler avmler uzak yerler degil anlican. Cok duzenli bi sehir cok rahat edersin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…