KAYSERİ SAFFET ÖRS burun ameliyatı olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zobu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zobu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
35
0
96
İstanbul
arkadaşlar ben de nisan ayında saffet beye ameliyat olmayı düşünüorum fakat iyi bir doktor mu istediğim gibi bir buruna sahip olabilirmiyim?bana yardımcı olun lütfen

forumu bi incele istersen, saffet örsle ilgili bi yazı daha vardı diye hatırlıyorum..

Arkadaslar ben 31 martta Saffet Orse burun amaliyat olacagim.Bende cok merak ediyorum sonucu.Ameliyattan sonra herseyide kesinlikle sizlerle paylasacagim.

Eger Saffet Bey`e ameliyat olanlarda varsa lutfen yorum yapip bizi biraz amaliyat oncesi sonrasi , amleliyattan memnun olup olmadiklarini yazarak bizi bilgilendirirlerse sevinirim.

evet arkadaşlar ameliyat olanlar varsa yardımcı olsun lütfen.
koning79 iyi şanslar sana umarım istediğin gibi olur.paylaşımlarını bekliyoruz.
birde ameliyat olan arkadaşlarım fotoğraf koyarsanız çok süper olur.lütfeeeeen

koning79 saffet beyin yapmış olduğu burunları gördünmü peki cnm randevunda nasıl bir burna sahip olmak istediğine karar verme aşamasında albümüne baktınmı?
ben maille atmasını istemiştim fakat hastalarından izin almadan böle bişey yapamayacağını söledi doğru olarak ama yüzyüze iken gösteririm karar verirsin demişti.acaba gördünmü ameliyat ettiği kişilerin fotolarını merak ettim izlenimini?

Ben yurtdisinda yasiyorum.Ablam benim icin Kayseride herkese sorup sorusturdu.Iyice arastirdi ve en iyi doktorun Saffet Bey oldugunu ogrendi.Kendine guvenen,isini iyi yapan,bir suru hastasi olan, kendine ait is yeri olan ve ayrica Gunes Hastenesinde de calisan birisi.

Ben bir kac gun sonra Turkyeye gidiyorum.Gittigim zaman gidip gorusecegim.O benim yuzumun sagdan, soldan, onden fotograflarini cekecekmis ve bilgisayara aktaracakmis.Bu bilgisayar bana benim yuzume yakisacak bir kac fotograf cikartacakmis ve ben de istedigim fotografi sececekmisim.Ama tabiki Saffet Bey de yardimci olacakmis.Su burun daha iyi olur falan diye.

Ben de cok merak ediyorum sonucu insallah iyi olur.Ama icimde bir his var Saffet Bey dogru kisi diye.Insallah oyle olur.

Sanada bol sanslar.

bende araştırdım. saffet bey beğenilen bir doktor. bende düşünüyorum. ama ssk ile karşılamıyor.dedi. özel yapacak maille görüştük. yüzyüze görüşeceğiz.1000 euro olur dedi. bende maddi olark toparlanırsAM GÖRÜŞMEYE GıDECEĞıM.

koning79 bende kayseride en iyi doktorun saffet bey olduğunu duydum ve bende çok güveniyorum kendisine.birde istanbuldaki fiyatların 3 te 1i neredeyse.birde bence ameliyat yaptığı fotolara da bak canım çünkü bilgisayarda sadece yandan görüntü sunabilir sana ama bence önemli olan önden görüntüdür bunu da ancak yaptığı ameliyatlara bakarak anlayabilir ve karar verebilirsin canım.

Zobu benim hic bir bilgim yok ameliyat hakkinda bu onerilerin icin cok tesekurler. Gider gitmez gidip resimlerine bakar incelerim. Daha bilmem ve yapmam gereken bir sey varsa lutfen soylermisin.

Fiyat gercekten cok uygun. Dedigin gibi onden goruntu cok onemli insanlarla konusurken yan tarafa donup konusmuyorsun? Aynaya yandan bakmiyorsun?

Bu arada soylemek istiyorumki. Ben 5 yasindayken dustum. Burnum iki yerden kirik ve burnumun ucu dusuk.Nefes almam pek te kolay degil. Ayrica cenemde darbe sonucu sol taraf sag taraftan kisa. Cenemden de ameliyat olmayi dusunuyorum. Ama bu burnumun ve cenemin yamuklugunu kimse anlamiyor ben soylemedigim surece. Ayrica sinuzitlerimde var. Burnumun deliklerinide kucultturmek istiyorum. Acikcasi ameliyatla buyuk bir degisim istiyorum. Sargilar ciktigindada hayal kirikligi yasamak istemiyorum.Saffet Beyinde isi zor gibi benim burnumla.

Ben yorumlariniza ve onerilerinize acigim. Lutfen bilmem gereken seyler varsa yazarmisiniz.

iyi sanslar resimlerini ekle olurmu canim merakedenler icin mesela ben:)

koning79 merak etme canım burun ameliyatları sadece güzel görünmek için yapılmıyor ameliyat esnasında sağlık sorunlarında çözülüyor.üstelik işi bütün doktorlar yapar marifet zor olanı yapmak ben bu konuda saffet beye güveniyorum sende güven çünkü benim akrabam bana 2 yıl önce bahsetmişti bu doktordan baya methetmişti. bende estetik araştırması yaparken aynı isme rastladım.kaysseride en iyisi saffet bey

kizlar yazilarinizi yeni okudum resimlerimi akledim bakabilirsiniz . saffet bey iyi bir doktor kendisinden memun kaldim ben de yurt didinda kaliyorum kendisi ile hala telefonda msn de gorusuruz . yaptigi isin arkasinda olan bir insan. burnumu ve gogusumu cok begeniyorum . ameliyat guzel gecdi tabi agrilarda dogal olarak olacak . ama sonucdan memunum . birde doktorumla devamli kontaktayim onemli olanda bu zaten . tafsiye ederim . keske sizi daha once tanisaydim . saffet beye soylerdim . cok iyi iyi olmasindan ziyade isinde cidden usta bir insan . cok konusan biri degil ama elleri konusuyor . bu sitede ona ameliyat olan arkadaslar var . onlarin resimlerinde bakabilirsiniz. aysu 3866, ve sebnem bu arkadaslarin resimleri var profillerinde . bir kac arkadasin da gordum ama onlarin nieklerini unuttum .

Ben bir nisanda Saffet Beye ameliyat oldum. Saffet Bey cok cana yakin , anlayisli , cokta tecrubeli bir doktor. Cooookta hastasi var.

Ameliyattan once istedigim burnu anlattim oda istedigim burnu yapti. Burnum cok dogal. Gorenler boyle estetikli burun hic gormedik diyorlar. Coook mutluyum.

Inaninki ne agri ne sizi hic birseyim olmadi. Ameliyattan iki gun sonra bile alis verise ciktim. Boyle olacagini bilseydim inanin bir dakika bile beklemezdim. Ameliyattan once yillarca arastirma yaptim. Hep su ismi bilindik taninmis unlu olmus televizyonda boy gostermis doktorlara burnumu yaptirayim diyordum. Cunku ameliyat bu .Bir kere olsun tam olsun diyordum ama onlarda bir burun ameliyatina 4 ile 6 milyar istiyordu. Olanlarda ya bir daha ameliyat olmak zorunda kaliyor yada o kadar parasini kaybediyordu. Inaninki degmez. Herkes televizyonda boy gosterip unlu olabilir. Onemli olan ellerini calistirmalari. Saffet Beyin elleri inanin altindanda degerli. Ameliyat sonrasi baska ameliyat olanlarla konustum herkes memnun. Coooook mutluyum.

En kisa zamanda burnumun resimlerinide ekleyecegim.

bende saffet beye ameliyat oldum. 13 nisanda. bugün 25.günüm . çok memnunum. dünde kontrole gittim. haal çok şiş olduğunu söyledi. şişler inince küçülecek dedi. çok mutluyum. çok iyi biri. ve işinin ustası gerçekten. burnumu görenler şaşırıyor. nasıl küçülüp kavisli olmuş diye.

Su.Ay.

Bende cok memnunum. Darisi burun ameliyat olmak isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…