Resimlerimi ekledim bakabilirsiniz. Yorumlarinizi bekliyorum onden gorunus icin.Simdiden tesekurler.
kizlar yazilarinizi yeni okudum resimlerimi akledim bakabilirsiniz . saffet bey iyi bir doktor kendisinden memun kaldim ben de yurt didinda kaliyorum kendisi ile hala telefonda msn de gorusuruz . yaptigi isin arkasinda olan bir insan. burnumu ve gogusumu cok begeniyorum . ameliyat guzel gecdi tabi agrilarda dogal olarak olacak . ama sonucdan memunum . birde doktorumla devamli kontaktayim onemli olanda bu zaten . tafsiye ederim . keske sizi daha once tanisaydim . saffet beye soylerdim . cok iyi iyi olmasindan ziyade isinde cidden usta bir insan . cok konusan biri degil ama elleri konusuyor . bu sitede ona ameliyat olan arkadaslar var . onlarin resimlerinde bakabilirsiniz. aysu 3866, ve sebnem bu arkadaslarin resimleri var profillerinde . bir kac arkadasin da gordum ama onlarin nieklerini unuttum .
Bende su.ay a katiliyorum.Turkiyenin bir numarali doktoru SAFFET ORS tur.
maşallah .. darısı bize. peki bir problem olmaıd değil mi. beninm daha bir buçuk ay oldu.acaba bir problem olur mu diye korkuyorum. (2. amelyatım olunca bu )
maşallah .. darısı bize. peki bir problem olmaıd değil mi. beninm daha bir buçuk ay oldu.acaba bir problem olur mu diye korkuyorum. (2. amelyatım olunca bu )
biri yardimci olabilirmi, niye fofolara bakamiyorum yaa...
merhaba.bende bi kayserili olunca ve doktor araştırınca pat diye daldım içeri kızlar.izmirde yaşıyorum.ailem kayseride..benimde 2.ameliyatım olcak su.ay.seni çok merak ettim.inşallah artık düzelmiştir.eğer saffet bey gerçekten başarılı işler çıkarıyosa kayseriye geleyim diye düşünüyorum...
Merhaba .. bende sivasliyim hemseri sayiliriz :) .. bende amaliyat olmak istiyorum fakat cokta korkuyorum, ama nette cok baktim kayseride en iyi burun amaliyatini kim yapiyor diye karsima hep saffet ors cikiyor... bu sitedende pek bisey anliyamadim birinin resmini gorebilmen icin 25 tane mesaj atmis olman gerekiyor.
bende oldum ve olan bi çok hastanın burnunun gördüm hiç biride güzel değil bence tavsiye etmem valla...
bende oldum ve olan bi çok hastanın burnunun gördüm hiç biride güzel değil bence tavsiye etmem valla...
aysu3866 slm neden memnun diilsin şekil olarakmı bende sivastayım. sivasta doktor bulamayınca kayseri de araştırayım dedim. peki başka doktor varmı kayseride tavsiye edebileceğin benimde 2. ameliyat olacak güvenecek bir doktor arıyorum
Hayirdir aysu , bi cok kisiden saffe beyden cok memnun olduklarini okuyorum burada , ayrica yurtdisindanda cok geleni varmis ...bende ona amaliyat olmayi dusunuyorumda... sen neden memnun degilsin ?? Korktum bak simdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?