günaydın hanımlar, cumartesi ilk görüşme için nurettin beye gittik veeee tedaviye basladımadetimin üçüncü günüydü zaten. ilk iğnemi orda oldum. bugün kısmet olursa üçüncü iğnemi olacağım. çarşamba günüde ilk kontrolümüz var. kimseye anlatılamayan çok tuhaf duygularım var. iyki burası var, iyki sizler varsınız. dua edin ne olur, inşallah ilk seferde rabbim nasip eder. AMİNNNNNNNNNNN
günaydın hanımlar, cumartesi ilk görüşme için nurettin beye gittik veeee tedaviye basladımadetimin üçüncü günüydü zaten. ilk iğnemi orda oldum. bugün kısmet olursa üçüncü iğnemi olacağım. çarşamba günüde ilk kontrolümüz var. kimseye anlatılamayan çok tuhaf duygularım var. iyki burası var, iyki sizler varsınız. dua edin ne olur, inşallah ilk seferde rabbim nasip eder. AMİNNNNNNNNNNN
teşekkür ederim canım benim verdiğin cevap için. bende kayseride nurettin beye gitmeyi düşünüyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği. güzel dileklerin icin sagol canım. oldumu hic gebeligin, nasıl sonuclandı tedavilerin?
canım hadi hayırlı olsun ınsallah ıyı haberlerını alırız hangı ilacı kullanıyorsun benım tedavım adetımın 21. gunu basladı bı ılac kullanıyorum sımdı yıne adet olmamı beklıyoruz benımkı uzadı anlıcan uzadıkcada stres artıyor napalım 1 ay nedırkı sonucu yeterkı ıyı olsunn
canımhayırlı olsun tedavin umarım ilk seferde rabbim yüzünüzü güldürür. olabildiğince rahat ol stres yapma ins hersey yolunda gider. rabim yardımcın olsun bol dua edelim hep birlikte
rabbim emegini boşa çıkarmasın inşallah canım.şifa olsun o iğnelerde inşallah.ne verdi ne kullanıyorsun sen
meliscm canm lütfen öle umutsuzluga kapılma belki dursalardı allah göstermesin cok farklı seyler olacaktı. belkide hayırlısı böledir canm benm ewet hiç kolay seyler yasamadın ama umudunu hiç bi zamn yitirme. bak ben ancak 3. denemede kavustum yavruma. 3ünüde arka arkaya denedik hiç ara vermedik. yok olmuyor die pes etseydik şimdi yavrum kucagımda olmayacktı belki. o yüzden maddi durumun el verdiği sürecepes etme inancını yitirme. tabiki senin kendini hazır hissetmn de cok önemli ama asla umutszluk yok.ilk tedavimde 3 gün sevindim ikinci tedavimdede 2 ay sevindim malesef 3.ye daha cesaretim yok canım.
insallah canm aminnnn. tez zamnda rabbim hepinizin yüzünü güldrsün. kısa protokol uygulanacak sanırım adet döneminde basladıgsa hayırlısı olsn ins ilk ve son olurteşekkür ederim canım ya, inşallah sonuda hayırlı olur. bir anda baslayı verdık valla. rabbim kimsenin emeğini bosa cıkarmasın.
meliscm canm lütfen öle umutsuzluga kapılma belki dursalardı allah göstermesin cok farklı seyler olacaktı. belkide hayırlısı böledir canm benm ewet hiç kolay seyler yasamadın ama umudunu hiç bi zamn yitirme. bak ben ancak 3. denemede kavustum yavruma. 3ünüde arka arkaya denedik hiç ara vermedik. yok olmuyor die pes etseydik şimdi yavrum kucagımda olmayacktı belki. o yüzden maddi durumun el verdiği sürecepes etme inancını yitirme. tabiki senin kendini hazır hissetmn de cok önemli ama asla umutszluk yok.
insallah canm aminnnn. tez zamnda rabbim hepinizin yüzünü güldrsün. kısa protokol uygulanacak sanırım adet döneminde basladıgsa hayırlısı olsn ins ilk ve son olur
canım benim saol güzel dileklerin için. inşallah şifa olur iğnelerim. gonal f ile basladık. senin adına da üzüldüm bulup kaybetmek cok daha agır olsa gerek ama umudunu kaybetme sakın. rabbim inşallah baslayacagın tedavınde kucagını bos bırakmaz. ılk kontrolum carsamba gunu, sanırım yumus varmı ve ne kadar onlar kontrol edılcek. ınsallah olumsuz bırseyler olmaz. sen hangı ılacları kullanmıstın.
haklısın gülom ama kendimi hazırlayamıyorum o günleri düşündükce unutamıyorum atlatamıyorum işte.aklıma geldikce yaşadıklarım aglamak geliyor içimden hep.ama başka bi kadın doguma gitmek istiyorum kendimi ondan sonra hazırlıycam inşallah.sonra nurettin beye gitcem işte.hayırlısı olsun inşallah.
merhaba makay oncelıkle hayırlı olsun ilk denemenmi olucak ınsallah ıyı gecer gorusmen haberlerını beklıyoruzz allah yardımcın olsunn
nasılsınız kızlar okudumda tedavide olan arkadaşlar varmış Allah yardımcıları olsun inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı ile
iiyiz canm sizde ne var ne yok hersey yolunda umarm. aminnn canm rabbim herkesin yardımcısı olsn kimsenin kucagını bos bırakmasın..
iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda oğlum emeklemeye başladı artık tutunup kalkıyo beni iyice yoruyo bütün gün oyun istiyo Rabbim bu güzellikleri herkese yaşatsın inşallah
merhaba arkadaşlar
doktorum bebeğimin suyu fazla diye beni başka bir doktora yönlendirmişti
şükürler olsun korkulacak bişey yokmuş
çok geçmiş olsun çok şükür rabbime bebeğin iyiymiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?