Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hadi hayırlı olsun ınsallah ıyı haberlerını alırız hangı ilacı kullanıyorsun benım tedavım adetımın 21. gunu basladı bı ılac kullanıyorum sımdı yıne adet olmamı beklıyoruz benımkı uzadı anlıcan uzadıkcada stres artıyor napalım 1 ay nedırkı sonucu yeterkı ıyı olsunn

canımhayırlı olsun tedavin umarım ilk seferde rabbim yüzünüzü güldürür. olabildiğince rahat ol stres yapma ins hersey yolunda gider. rabim yardımcın olsun bol dua edelim hep birlikte

ilk tedavimde 3 gün sevindim ikinci tedavimdede 2 ay sevindim malesef 3.ye daha cesaretim yok canım.

rabbim emegini boşa çıkarmasın inşallah canım.şifa olsun o iğnelerde inşallah.ne verdi ne kullanıyorsun sen

canım doktor bana kısa tedaviyi uygun gördü. gonal f diye bir iğneyle basladık bakalım hayırlısı. darısı sana ınsallah :)

canımhayırlı olsun tedavin umarım ilk seferde rabbim yüzünüzü güldürür. olabildiğince rahat ol stres yapma ins hersey yolunda gider. rabim yardımcın olsun bol dua edelim hep birlikte

teşekkür ederim canım ya, inşallah sonuda hayırlı olur. bir anda baslayı verdık valla. rabbim kimsenin emeğini bosa cıkarmasın.

rabbim emegini boşa çıkarmasın inşallah canım.şifa olsun o iğnelerde inşallah.ne verdi ne kullanıyorsun sen

canım benim saol güzel dileklerin için. inşallah şifa olur iğnelerim. gonal f ile basladık. senin adına da üzüldüm bulup kaybetmek cok daha agır olsa gerek ama umudunu kaybetme sakın. rabbim inşallah baslayacagın tedavınde kucagını bos bırakmaz. ılk kontrolum carsamba gunu, sanırım yumus varmı ve ne kadar onlar kontrol edılcek. ınsallah olumsuz bırseyler olmaz. sen hangı ılacları kullanmıstın.

ilk tedavimde 3 gün sevindim ikinci tedavimdede 2 ay sevindim malesef 3.ye daha cesaretim yok canım.
meliscm canm lütfen öle umutsuzluga kapılma belki dursalardı allah göstermesin cok farklı seyler olacaktı. belkide hayırlısı böledir canm benm ewet hiç kolay seyler yasamadın ama umudunu hiç bi zamn yitirme. bak ben ancak 3. denemede kavustum yavruma. 3ünüde arka arkaya denedik hiç ara vermedik. yok olmuyor die pes etseydik şimdi yavrum kucagımda olmayacktı belki. o yüzden maddi durumun el verdiği sürecepes etme inancını yitirme. tabiki senin kendini hazır hissetmn de cok önemli ama asla umutszluk yok.
teşekkür ederim canım ya, inşallah sonuda hayırlı olur. bir anda baslayı verdık valla. rabbim kimsenin emeğini bosa cıkarmasın.
insallah canm aminnnn. tez zamnda rabbim hepinizin yüzünü güldrsün. kısa protokol uygulanacak sanırım adet döneminde basladıgsa hayırlısı olsn ins ilk ve son olur

haklısın gülom ama kendimi hazırlayamıyorum o günleri düşündükce unutamıyorum atlatamıyorum işte.aklıma geldikce yaşadıklarım aglamak geliyor içimden hep.ama başka bi kadın doguma gitmek istiyorum kendimi ondan sonra hazırlıycam inşallah.sonra nurettin beye gitcem işte.hayırlısı olsun inşallah.

bende ilkte gonal kullandım ve lucrin kullanmıştım canım.inşallah rabbim güldürsün yzünü bol ve kaliteli yumoşlar olsun sana

aynen canm hayırlısı olsun. ewet hiç kolay deil ama elden gelende bişey yok. umarım biran önce toparlarsın rabbim hakkımızda hayırlısı ne se hep onu nasip etsin

merhaba makay oncelıkle hayırlı olsun ilk denemenmi olucak ınsallah ıyı gecer gorusmen haberlerını beklıyoruzz allah yardımcın olsunn

merhaba benim ikinci tedavim olacak inşallah ilk tedavimde yumurta gelişmedi bende çikolata kisti var canım çokmuş birde ama turgut bey adetli iken görmem gerekiyor dedi bu ayın 15 16 gibi tekrar gideceğim birde kan tahlili yaptı sana farklı bir tedavi uygulayabilirz dedi turgut bey indanı rahatlatıyor fazla umutlanma ama olabilir dedi rabbim hepimize sağlıklı bebekler kısmet etsin inşallah elerimizi boşa çevirmesin rabbim

Arkadaşlar turgut beyde tedavi olan varmı ayrıca bende yumurta rezervi az ve fsh yüksek tedavi sırasında bitkisel bir şeyler yapsak zararı olur mu ??

nasılsınız kızlar okudumda tedavide olan arkadaşlar varmış Allah yardımcıları olsun inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı ile

nasılsınız kızlar okudumda tedavide olan arkadaşlar varmış Allah yardımcıları olsun inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı ile

iiyiz canm sizde ne var ne yok hersey yolunda umarm. aminnn canm rabbim herkesin yardımcısı olsn kimsenin kucagını bos bırakmasın..

iiyiz canm sizde ne var ne yok hersey yolunda umarm. aminnn canm rabbim herkesin yardımcısı olsn kimsenin kucagını bos bırakmasın..

iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda oğlum emeklemeye başladı artık tutunup kalkıyo beni iyice yoruyo bütün gün oyun istiyo Rabbim bu güzellikleri herkese yaşatsın inşallah

iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda oğlum emeklemeye başladı artık tutunup kalkıyo beni iyice yoruyo bütün gün oyun istiyo Rabbim bu güzellikleri herkese yaşatsın inşallah

oy oy masallahhh darısı yürümesine amin canm bnm insallah

merhaba arkadaşlar
doktorum bebeğimin suyu fazla diye beni başka bir doktora yönlendirmişti
şükürler olsun korkulacak bişey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…