Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar havalar soğudu herşey yolundadır inşallah kendinize dikkat adin ortalıkda salgın var biz bayramda yakalandık oğluşumla malesef(

iiyiz canm cok şükür haklısın dikkat etmek gerekiyor. off kuzum benm cok gecmiş olsun ins atlatırsınız biran önce bizler neysede bebbişlerden uzak olsun bütün hastalıklar. öpüyorm sizi cok aeo. bu arada şifa dan hiç hber yok iidir umarım sende varmı bi haber msj felan attımı hiç. cinsiyetide belli olmustur bebişin şimdiye her sey yolundadr ins...

kızlar adetim bugün basladı ve cumartesi günü ilk görüşme icin gideceğim. adetliyken muaynede oluyor mu? yoksa sadece tahliller filan mı. cok heycanlıyım ve bırazda korku var. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

adetliyken oluyor canım muayene ama yapar mı bilmiyorum. heyecan olur ister istemz ama hiç korkma olabildiğince raht ol ins hersey yolunda gider ve biran önce kavusursn yavruna. amin cnm

eylulcum merhaba oncelıkle hayırlı olsun umarım ılk denemende Allah bebegını kucagına almayı nasıp eder bende adet olmayı beklıyorum benımde ılk denemem olucak sen benden bıraz öndesın hayırlısı olur ınsallah bende cok heycanlıyım ve korkuyorum özellıkle uyutulmaktan ama Allah yardımcımız olucaktır kaygı etme gorusuruzzz

hayırlı cumalar kızlar Rabbim bütün dualarımızı kabul edenlerden etsin.
ikebancım maşallah Allah bağışlasın bu arada bizim topikde hep erkek bebek Allah hepsine hayırlı ömür versin
eylul050 canım adetliyken muane oluyor sen ona göre hazırlıklı git bide kan tahlili alırlar herhlade ünkü tedavi başlangıcın için değerine bakılmak zorunda. korkma bol bol dua et RAbbime sığın o sana mükafatını verecektir
ggulomm benimde şifadan haberim yok özellikle hergün giriyorum gelmiştir diye ama ses seda yok bebişde kendide iyidir inşallah cinsiyetide belli olmuştur
papatyacım sağlığın nasıl bebişler iyidir inşallah

hayırlı cumalar canm amin...
dün msj yazmıstım iiyimiş şükür kaygım gitti biraz. cinsiyetide daha tam net deilmiş kıza olabilirmis ama. oglusu öp benm için allaha emanet olun

teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için. rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnn. yaşadığım tüm tecrübeleri elimden geldiğince burda paylasacagım, yarın ılk görüşme. inşallah her şey yolunda gider.

teşekkür ederim suskun. hepınızın tecrübelerine ihtiyacım var. ne zaman ne olacak cok bılgim yok. inşallah her şey yolunda gider. yarını bi atlatırsam gerisi gelecek insallah. rabbim bugunun hürmetine, bugunde edilen dualr hürmetine hepimizin göbüsünü doldursun. rabbim ol desin yeter.

canım amin inşallah bu hayırlı günde rabbim dualarını kabul eder açılan ellerimizi boş çevirmez bende pzt si turgut beyden randevu aldım bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım dularınıza ihtiyacım rabbim kabul etsin aminn :):26:

tedaviye baslayacak olan arkadaslarım şiimdiden hayırlı olsun...
insallahhhhhhh rabbim ilk seferde yüzünüzü güldürür ve bebişlerinz göbişinize konar...
rabbim yar ve yardımcınız olsun

suskun bu aralar başka sıkıntılar çıktı haftaya fakülteye gidecem inşallah hayırlı haberler alırım yavrumun sağlığı iyidir inşallah
ayrıntıları haftaya yazarım

makay sana sevgiye gitmemen için ısrar etmiştim diye hatırlıyorum
ben rabbimin izniyle turgut beyden memnun kaldım yönlendirdiğim köylülermde ya hamile ya kucaklarında yavruları
bir ben biraz fazla uğraşmak zorunda kaldım
nedendir bilmiyorum okadar doktora gittim turgut bey bana güven veriyor kendimi emin ellerde hissediyorum
inşallah sende memnun kalırsın tez vakitte yavruna kavuşursun tedavin hakkında hayırlı olsun inşallah

evet beni uyarmıştın ama dr bayan oluşu birazda oraya gitmeme sebep olmuştu kısmet canım rabbim sınıyor bizleri inşallah bu kez içim çok rahat ama bir o kadarda heyecan var korku var yine aynı şeyleri duymak istemiyorum rabbim kimsenin ellerini boş çevirmesin ben uzun zamandır forma da ugramıyorum işler yogun sen hamilesin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dularınıza ihtiyacım var kendine dikkat et ALLAH EMANET OLUN

suskun bu aralar başka sıkıntılar çıktı haftaya fakülteye gidecem inşallah hayırlı haberler alırım yavrumun sağlığı iyidir inşallah
ayrıntıları haftaya yazarım

canım umarım kötü bişey yoktr. insallah saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın. ins. ii haberlerle gelirsin. rabbim yardımcınız olsun...

günaydın hanımlar, cumartesi ilk görüşme için nurettin beye gittik veeee tedaviye basladım adetimin üçüncü günüydü zaten. ilk iğnemi orda oldum. bugün kısmet olursa üçüncü iğnemi olacağım. çarşamba günüde ilk kontrolümüz var. kimseye anlatılamayan çok tuhaf duygularım var. iyki burası var, iyki sizler varsınız. dua edin ne olur, inşallah ilk seferde rabbim nasip eder. AMİNNNNNNNNNNN

merhaba makay oncelıkle hayırlı olsun ilk denemenmi olucak ınsallah ıyı gecer gorusmen haberlerını beklıyoruzz Allah yardımcın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…