nasılsınız kızlar havalar soğudu herşey yolundadır inşallah kendinize dikkat adin ortalıkda salgın var biz bayramda yakalandık oğluşumla malesef(
kızlar adetim bugün basladı ve cumartesi günü ilk görüşme icin gideceğim. adetliyken muaynede oluyor mu? yoksa sadece tahliller filan mı. cok heycanlıyım ve bırazda korku var. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
maşallah canım Allah analı babalı hayırla büyütsün inşallah kızmı erkekmi bebeğin bizim için kokla bebişi
oğlum oldu canım.çok tatlı,yada bana öyle geliyo
kızlar adetim bugün basladı ve cumartesi günü ilk görüşme icin gideceğim. adetliyken muaynede oluyor mu? yoksa sadece tahliller filan mı. cok heycanlıyım ve bırazda korku var. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
oğlum oldu canım.çok tatlı,yada bana öyle geliyo
yok sana öle gelmiyor dünyanın en tatlı varlıkları onlar herkesin için öledir eminim. rabbim saglıkla sıhhatle analı babalı büyütsün...oğlum oldu canım.çok tatlı,yada bana öyle geliyo
yok sana öle gelmiyor dünyanın en tatlı varlıkları onlar herkesin için öledir eminim. rabbim saglıkla sıhhatle analı babalı büyütsün...oğlum oldu canım.çok tatlı,yada bana öyle geliyo
hayırlı cumalar kızlar Rabbim bütün dualarımızı kabul edenlerden etsin.
ikebancım maşallah Allah bağışlasın bu arada bizim topikde hep erkek bebek Allah hepsine hayırlı ömür versin
eylul050 canım adetliyken muane oluyor sen ona göre hazırlıklı git bide kan tahlili alırlar herhlade ünkü tedavi başlangıcın için değerine bakılmak zorunda. korkma bol bol dua et RAbbime sığın o sana mükafatını verecektir
ggulomm benimde şifadan haberim yok özellikle hergün giriyorum gelmiştir diye ama ses seda yok bebişde kendide iyidir inşallah cinsiyetide belli olmuştur
papatyacım sağlığın nasıl bebişler iyidir inşallah
eylulcum merhaba oncelıkle hayırlı olsun umarım ılk denemende Allah bebegını kucagına almayı nasıp eder bende adet olmayı beklıyorum benımde ılk denemem olucak sen benden bıraz öndesın hayırlısı olur ınsallah bende cok heycanlıyım ve korkuyorum özellıkle uyutulmaktan ama Allah yardımcımız olucaktır kaygı etme gorusuruzzz
ikebancım maşallah Allah bağışlasın bu arada bizim topikde hep erkek bebek Allah hepsine hayırlı ömür versin
eylul050 canım adetliyken muane oluyor sen ona göre hazırlıklı git bide kan tahlili alırlar herhlade ünkü tedavi başlangıcın için değerine bakılmak zorunda. korkma bol bol dua et RAbbime sığın o sana mükafatını verecektir
ggulomm benimde şifadan haberim yok özellikle hergün giriyorum gelmiştir diye ama ses seda yok bebişde kendide iyidir inşallah cinsiyetide belli olmuştur
teşekkür ederim suskun. hepınızın tecrübelerine ihtiyacım var. ne zaman ne olacak cok bılgim yok. inşallah her şey yolunda gider. yarını bi atlatırsam gerisi gelecek insallah.rabbim bugunun hürmetine, bugunde edilen dualr hürmetine hepimizin göbüsünü doldursun. rabbim ol desin yeter.
canım amin inşallah bu hayırlı günde rabbim dualarını kabul eder açılan ellerimizi boş çevirmez bende pzt si turgut beyden randevu aldım bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım dularınıza ihtiyacım rabbim kabul etsin aminn :):26:
suskun bu aralar başka sıkıntılar çıktı haftaya fakülteye gidecem inşallah hayırlı haberler alırım yavrumun sağlığı iyidir inşallah
ayrıntıları haftaya yazarım
makay sana sevgiye gitmemen için ısrar etmiştim diye hatırlıyorum
ben rabbimin izniyle turgut beyden memnun kaldım yönlendirdiğim köylülermde ya hamile ya kucaklarında yavruları
bir ben biraz fazla uğraşmak zorunda kaldım
nedendir bilmiyorum okadar doktora gittim turgut bey bana güven veriyor kendimi emin ellerde hissediyorum
inşallah sende memnun kalırsın tez vakitte yavruna kavuşursun tedavin hakkında hayırlı olsun inşallah
suskun bu aralar başka sıkıntılar çıktı haftaya fakülteye gidecem inşallah hayırlı haberler alırım yavrumun sağlığı iyidir inşallah
ayrıntıları haftaya yazarım
canım amin inşallah bu hayırlı günde rabbim dualarını kabul eder açılan ellerimizi boş çevirmez bende pzt si turgut beyden randevu aldım bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım dularınıza ihtiyacım rabbim kabul etsin aminn :):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?