slm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah
biz iiyiz canm cok şükür sen nasılsın dişleriniz cıktımı
merhaba kızlar nasılsınız.ggulomm iyi olmana sevindim çıkardık çok şükür zor oldu ama 2tane dişimiz oldu herkesi ısırmaya çalışıyor yaramaz
darısı bize insallah...
şükür en azından rahatlamısınızdır biraz. emerken zor oluyormu ısırmaya calısmıyor umarım :) öp benm için annesi yakısıklı yaramazımızı aeo
aynen canm zaman öle cabuk geciyorki iki ay oldu nerdeyse. artık yavas yavas tepk vermelerde baslıyor gazımız olmadı zaman degmeyin keyfimize. offf yaramaz tamam canm allaha emane t olunamin inşallah biraz büyüsünde neler yapacak her anının doya doya tadını çıkar bu zamanları o kadar çabuk geçiyoki malesef emerkende ısırıyo hatta okadar hoşuna gidiyoki gözlerimin içine bakıp kahkaha atıyor öperim tabii sende benim için kokla:))))
slm arkadaşlar iş güç yazmaya vaktim olmuyor pek ama ara sıra bakıyorum işte takipteyim .herkezin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Herkesin baayramını kutluyorum rabbim diğer seneye tüm dileklerinizi kabul edip en güzel şekilde girmeyi nasip etsin
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Benîm bir aşılama ve bir tüp bebek denemem başarısız oldu. Turgut. Beyin hastasıydım. İkinci tüp bebeği düşünüyorum ama eşîm Ankara'da yaptırmak istiyor. Sizce birde Nurettin beylede görüşmeli miyim? Yardımcı olun lütfen çok kararsızım...(((
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk kez tüp bebek için görüşmeye gideceğim. sizce ne zaman gitmem uygun olur. adet günü mü sonrası mı farkediyor mu yani. yardımcı olursanız cok sevinirim.
istediğin zaman git çünkü kısa protokolü adetliyken başlatıyor uzun protokolüde 1 hafta önceden başlatıyor.ben nurettin beyin hastasıyım 2 denemem oldu hem uzun hem kısa.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gi görüş derim ben çünkü senin durumuna göre en iyisi hangisiyse ona göre başlatıyorlar.içini rahat tut stres yapma ve sadece dua et.rabbim ilk denemenizde nasip eder inşallah.zorlu bi süreç bekliyor ama sabır çok önemli.rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Benîm bir aşılama ve bir tüp bebek denemem başarısız oldu. Turgut. Beyin hastasıydım. İkinci tüp bebeği düşünüyorum ama eşîm Ankara'da yaptırmak istiyor. Sizce birde Nurettin beylede görüşmeli miyim? Yardımcı olun lütfen çok kararsızım...(((
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk kez tüp bebek için görüşmeye gideceğim. sizce ne zaman gitmem uygun olur. adet günü mü sonrası mı farkediyor mu yani. yardımcı olursanız cok sevinirim.
slm arkadaşlar.yazmayalı çook uzun süre oldu.şükür bebeğim şu anda karşımda uyuyor.1 aylık oldu dün.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu.kimseyi evlatsız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?