bizim tahliller duruyor olsa iidi bi karsılastırma yapardım maalesef atmıstım ama 10 yumurta döllendiğine göre o kadarda kötü olmasa gerek sonuc üstelik 3 üde kaliteli imiş. yaklasık degerler bizde de böleydi hepsinde yaklasık 15 yumurta toplanmıstı 3 -4 tane yüksek kalite embriyo olusmustu. aynı sizdeki gibi hersey yolunda iidi fakat olmayınca olmuyor işte

daha öncede iki asılama deneyiyim olmustu olumsuz sonuclanan ve kimse su nedenden dolayı olmuyor diyemedi. ben bu son denememizde de umutsuzdum iki olumsuz sonuctan sonra ama rabbim mucizemizi verdi cok şükür.
aynen canm cok cok zor bi sürec hem maddi hem manevi, biz 3 denemeyi de arka arkaya yaptırdık üstelik hiç ara vermeden. ssk nin bi faydası olmuyor zaten tüp bebekte ilaç ücretilerinin bi miktarını devlet karsılıyor ama önceki dönemlerde kullandıgım için rapor hakkımızda kalmamıstı. rabbim eslerimize bol bol kazanclar nasip etsin.
söleme canm kimseye herkes bilip bilmeden konusuyor bos yere canını sıkıyor. kendi aranızda kalsın en iisi öle, ne kadar kafan rahat inan o kadar hersey ii oluyor.
ne demek canım hiç önemli deil. olur kafana takılan bişey olur canın dertleşmek ister herzaman yaz. mutlaka bi cevap alırsın :) kib aeo