Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür ederim güloom inşallah tadarım bende bu duyguyu,isteyen herkese versin rabbim.kendimi negatif sonuçlara manevi olarak aynı taraftan maddi olarak hazırlamam lazım bu kadar evham üzüntü yıllardır içimde tuttuğum stress geçmeli belli bi zaman sonra bende hayırlı haberler yazarım inşallah ama burayı bulup keşfettim ve yoldaşlarımı hep takipte olacağım.. Allah diyorum susuyorum.. İnşallah!!!

çok teşekkür ederim güloom inşallah tadarım bende bu duyguyu,isteyen herkese versin rabbim.kendimi negatif sonuçlara manevi olarak aynı taraftan maddi olarak hazırlamam lazım bu kadar evham üzüntü yıllardır içimde tuttuğum stress geçmeli belli bi zaman sonra bende hayırlı haberler yazarım inşallah ama burayı bulup keşfettim ve yoldaşlarımı hep takipte olacağım.. Allah diyorum susuyorum.. İnşallah!!!

insallllahhhh canm...
ewet bütün sonlara hazırlamalısın kendini bir yandan da stresten sıkıntıdan uzak durmalısın kolay bi süreç olmuyor ama inancını hiç bi zaman yitirme içini ferah tut. insallah rabbim fazla artırmadan ilk seferinde nasip eder.
aklına takılan bişeyler olursa mutlaka yaz olur ben yazamasam bile mutlaka bi arkadasım cevap verir.
kendini yalnız hissetme bizler varız burda gelişmelerden bizide mutlaka haberdar et aeo

Ben şimdi sorunumuzu anlatayım bilmediklerimi ve merak ettiklerimi biliyosanız siz söyleyin lütfen..
6 yıllık evliyiz 26 yaşındayım eşim 31 eşimi hastaneye götürmeye ancak nisan 1de ikna ettim!! sonucun kötü çıkmasından öyle korkuyoduki hastaneye gitmedi çocuk konusunda kayıtsız davrandı ve yıllardır aramızdaki soğuk savaş artık dayanılmaz bi hale geldi onu çok seviyorum aşığım çocuğumuz olmazsa şayet kaşımı eğmeyecek kadar çok seviyorum ama sorun nedir bilmek istiyordum. onun hastaneye gitmeyişi herşeyi bilip ümitsiz olduğunu düşündürüyordu ve dediğim gibi 1 nisanda hastaneye gidip sperm tahlili yaptırdık.. Eşimde Tip1 diyabet olduğu için normal bi şekilde örnek verememiş spermler direk dışarı çıkmıyo idrar torbasına düşüyo idrarla çıkıyo idrarla gelmiş hep böyle söylüyodu ama ben inanmıyodum (hatalıyım öfkem ona inanmamı engelliyordu ) sonuçları bihter hanımdan aldık 21 milyon sperm var fakat idrara karıştığı için hepside ölüyor siz tüp bebek yaptırabilirsiniz ancak dediler.. Ben sevinçten ağlıyorum öyleki eşimin bişeyleri bildiğini sanıp kaçtığını düşünüyordum ama sonuç zorlu bi yolda olsa umutlu ve ben mutluluktan ağlıyorum ama büyüklerimiz bide başka hastaneye gidin dediler bizde Nurettin beyle görüştük Tüp bebek merkezi tadilatta olduğu için şimdilik memorialda kendisi gittik konuştuk evet oda tüp bebek yaptırmanız şart diyo ama eşim tekrardan sperm testi yapıcak ve ondan sonra ben kontrole giricem bu aşamaya kadar hepsi bu ama anlamadığım bişeyler var Tüp bebek ve aşılama arasındaki fark nedir ? herkes aşılamadan bahsediyo ama doktor bize aşılamadan bahsetmedi. mesela biz tüp bebek tedavisine başladık ve yaklaşık 3000-5000 maddi olarak büyük rakamlardan bahsediliyo ben doktora ilk konuşmamızda soramadım utandığımdan ama Allah korusun tedavi başladı transfer yapıldı ve sonuç negatif 2. tedavi için sıfırdanmı 3000-5000 para ödemeye başlayacaz bütcemizi psikolojimizi herşeyi gözden geçirmek istiyorum. önce sizlerle paylaşayım dedim ben çok mutluyum çok benim için ümit var kimse bilmez sıkıntımı 1 arkadaşıma bile bahsetmedim 5 yıl boyunca ama geçen yıl çok yakın hissettiğim dostum bildiğime derdimi anlattım fazla sürmeden bi konunun içinde herkesin içinde bana SEN ANNEMİSİNKİ EVLADINMI VARKİ NE BİLECEKSİN dedi.. O gün bugündür ciğerim 2 kat yanıyo Ey Allah'ım diyorum kullarını evlatla sınama çok zor ver herkese isteyene hayırlı sağlıklı evlat ver diyorum.. neyse çok uzun konuştum bana yazın lütfen nurettin bey nasıl bi doktor aşılama ne ücretler nasıl oluyor ?? Allah hepimize çifter çifter versin doyalım evlada..
merhaba canım hoşgeldin aramıza uzun yorucu bir sürece başladığını söyleyerek başlayım bende 7 yıllık evliyim çok şükür bir yaşında oğlum var eşleri ikna etmek zor oluyor bizdede öyle olmuştu ben 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi geçirdim bunlardan ilk tüp bebek denememizi bihter yaptı hiç hatırlamak istemiyorum bile tavsiyede etmem kendisini sonra aşılama rakip beyde giremeden iptal oldu sonra nurettin beyle tanıştım bi müddet tedaviye geçtik olmadı olmayınca aşılama dedik bu arada bende pko eşimdede sperm hareketinde problem var aşılama günü eşimin spermine idrar karıştığı için aglütünasyon oluştu yani spermlerin hareketi durdu yapısı bozuldu aşılama yapıldı ama nurettin beyde bizde olmayacağını biliyorduk yinede bir umut dedik 4 ay sonra tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu şimdi geçen günlerimizin acısını çıkarıyoruz ben nurettin beyi tavsiye ederim gülomunda dediği gibi yine gidecek olsam ona giderim gözüm kapalı size aşılamayı bu aglütünasyondan dolayı tavsiye etmiyorlardır benim eşimde her zaman olan bi sorun değil o gün talihsizliktenmi diyeyim artık ne diyim bilmiyorum oldu yaşandı bitti yaşadığımız sıkıntılardan tekrar toparlanıp sıfıra geldiğimiz noktada yeniden toparlandık bebeğimizin peşine düştük tedavide şimdi memorialle anlaşma yapıldığı için rapor çıkarıp fiyatta düşme olabilir ilaçda aynı şekilde raporlu ucuzluyo ilk tedavide olmayınca hastane sana yardımcı olabilir inşallah ilkinde tutunurda bunları yaşamazsın nurettin beye gidersen eğer içindeki sıkıntıları anlat sana yardımcı olacaktır gerekirse psikolojik destekde aldırabilir ama herşeyi sor biz kendisi ile arkadaş gibi çok konuşmuştuk ona çok güvendim önce Allaha sonra ona inandım sende kendince inanabileceğin bi doktora git

o arkadşınıda Allaha havale edelim düşmez kalkmaz bir Allah Rabbim ona çabuk verdi bakalım onun sınavı ne olacak bizlerde geç verdi geçeceğimiz en büyük imtihan olsun bizler isyan etmeden tevekkülle kabul ettik Rabbim biliyo gönlümüzü daha büyük imtihanlarla sınamasın hiçbirimizi

canım nasılsın iyi oldunmu kızı aldın kucağına bizleri unuttun yoksa dünürcü gelirlermi diye korkup gelmiyosun:1::1::1: topiğe o çok kıymetli topiğimizin tek prensesi benim için kokla Allaha emanet olun

Nurcuğum yeni okudum yazını ama sağolsun arkadaşlar cevap vermiş ben sadece o arkadaşın olacağa sinirlendim yazmak istedim. Gerçi arkadaş mı o da tartışılır. Hiiiç takma böylelerini maalesef her yerde var böyleleri. Bende Nurettin hocanın hastasıyım 2. Denemem olacak ilkinde kalp atışı duyamadık kürtaj oldum. Şimdi troidlerimde sıkıntı var onun düşmesini bekliyorum bu ayda kaldı benim iş Allah'tan mani gelmezse önümüzdeki ay başlayacam inşallah. Belki aynı dönem başlayıp birlikte güz sayarız Allah yar ve yardımcın olsun.

Kuzularını kucağına alan güzel anneler Rabbim sizlerede sağ salim büyütmeyi hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Dularınızda bizleride unutmayın:16::16:

sizlerle konuşmak güzel bi kaç gündür içim rahat umut etmek güzel umutlu olmak çok ayrı Allah bu duygudan ayırmasın umutları boşa çıkarmasın 1 isteyene 2 :)) 2 isteyene 3 versin inşallah :))

Arkadaşlar merhaba tüp bebekle ilgili aşılamayla ilgili olan sayfalara msjlar bıraktım bilgi edinmek için geçen yıl bizde tüp denedik malesef negatif sonuçlandı ama kimse bize ön ayak olmadı yada biz iyi araştırmadık eşimde sprm kalitesizliği var bu yüzden olmuyo bebişimiz 7 yıldır evliyim bu senede ne yapcamı bilmiyorum ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum tabi geç kalmakta istemiyorum yaşım 26 eşim 30 bende bir sorun yok tüp bebekte kadının rolu çok yüksek diye biliyorum doktorumuz Nurettin bey çok umutluydu çok ta umut verdi o ve ekibi nasip değilmiş olmadı sonuçtan sonra kendisiyle neden olmadı diğe görüşmeye gittiğimde eşinde sorun ondan olmadı diyince çok moralim bozuldu ve üstüne ilaç yazıp verdi neden diyorum kendi kendime öncesinden bu ilaç verilmedi de sonrasından veriliyo kul hakkı değilmi sizce neyse Allaha havale ettim ama ekip hastane çok iğiydi haklarını yemiğim şimdi ise eşime hem nurettin beyin yazdığı ilacı hemde ona takviye olsun diğe bitkisel ilaçlar veriyorum 6. ayda test yapıp kadın doğum dr um zeki yılmaza gösterip aşılama yada tüp olurmu ona karar vericez ama aşılama olurmu bilmiyorum açıkcası yaptırmak istiyorum belli olmaz tutar belki.Sizinde yorumlarınızı almak bana umut ışığı vermenizi istiyorum lütfen çok sıkıldım artık çoook

Arkadaşlar merhaba tüp bebekle ilgili aşılamayla ilgili olan sayfalara msjlar bıraktım bilgi edinmek için geçen yıl bizde tüp denedik malesef negatif sonuçlandı ama kimse bize ön ayak olmadı yada biz iyi araştırmadık eşimde sprm kalitesizliği var bu yüzden olmuyo bebişimiz 7 yıldır evliyim bu senede ne yapcamı bilmiyorum ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum tabi geç kalmakta istemiyorum yaşım 26 eşim 30 bende bir sorun yok tüp bebekte kadının rolu çok yüksek diye biliyorum doktorumuz Nurettin bey çok umutluydu çok ta umut verdi o ve ekibi nasip değilmiş olmadı sonuçtan sonra kendisiyle neden olmadı diğe görüşmeye gittiğimde eşinde sorun ondan olmadı diyince çok moralim bozuldu ve üstüne ilaç yazıp verdi neden diyorum kendi kendime öncesinden bu ilaç verilmedi de sonrasından veriliyo kul hakkı değilmi sizce neyse Allaha havale ettim ama ekip hastane çok iğiydi haklarını yemiğim şimdi ise eşime hem nurettin beyin yazdığı ilacı hemde ona takviye olsun diğe bitkisel ilaçlar veriyorum 6. ayda test yapıp kadın doğum dr um zeki yılmaza gösterip aşılama yada tüp olurmu ona karar vericez ama aşılama olurmu bilmiyorum açıkcası yaptırmak istiyorum belli olmaz tutar belki.Sizinde yorumlarınızı almak bana umut ışığı vermenizi istiyorum lütfen çok sıkıldım artık çoook

canm öncelikle hosgeldin aramıza....
peki gecen yıl döllenen yumurta sayısı kactı, kaliteleri nasıldı? ilk kontrole gittiğinizde eşinden semen örmegi alınca ne cıkmıstı tahlil sonucu. sunun için soruyorum acaba ozaman degerler iidide tedavi süresince gecen zaman da mı bi düşüş oldu die. belki ilk tahll sonucu iidi ise o yüzden gerek görmemiştir hapı die.
canm biliyorsun bu iş birazda kader kısmet işi bende ancak 3. denemede aldım yavrumu kucagıma darısı sizlere insallah. bizde ilk ikisinde cok umutluyduk hersey yolunda idi gayette kaliteli embriyolar dı ama işte olmayınca olmuyor. hiç umudunu yitirme insallh bu sefer rabbim yüzünü güldürür.
asılama konusuna gelince bende bi dönem zeki beyde tedavi görmüstüm laparoskopi ameliyatımı yapmıstı. -asılama ile olacaksa bebek normal yollada olur pek bi fark yok demişti- ama yine de bi görüş bakalım zeki beyle ne diecek aklında kalmasın.
insallah rabbim en kısa zamanda sana kısmet eder ve biran önce kavusursun yavruna

canm öncelikle hosgeldin aramıza....
peki gecen yıl döllenen yumurta sayısı kactı, kaliteleri nasıldı? ilk kontrole gittiğinizde eşinden semen örmegi alınca ne cıkmıstı tahlil sonucu. sunun için soruyorum acaba ozaman degerler iidide tedavi süresince gecen zaman da mı bi düşüş oldu die. belki ilk tahll sonucu iidi ise o yüzden gerek görmemiştir hapı die.
canm biliyorsun bu iş birazda kader kısmet işi bende ancak 3. denemede aldım yavrumu kucagıma darısı sizlere insallah. bizde ilk ikisinde cok umutluyduk hersey yolunda idi gayette kaliteli embriyolar dı ama işte olmayınca olmuyor. hiç umudunu yitirme insallh bu sefer rabbim yüzünü güldürür.
asılama konusuna gelince bende bi dönem zeki beyde tedavi görmüstüm laparoskopi ameliyatımı yapmıstı. -asılama ile olacaksa bebek normal yollada olur pek bi fark yok demişti- ama yine de bi görüş bakalım zeki beyle ne diecek aklında kalmasın.
insallah rabbim en kısa zamanda sana kısmet eder ve biran önce kavusursun yavruna

hb yumurta sayım 14 işlem yapılan sayı 10 döllenen sayı 3 kaliteleri iğiydi cnm semen örneğini vermediler ama transferden sonra elimeze verilen bilgi formunda 9 milyon sperm sayısı % 25 hareketli yazıyo belkide olabilir ama sonradan düşüş olsa söylerlerdi heralde hep çok iği gitti işlemlerimiz yumurtalarım 3 iken 4 olmuş baya dışardaki ortamda iğiymiş ama anne rahminde döllenme gerçekleşmedi çok yıprattım kendimi çok :( aynı şeyleri bu sene yaşamak istemiyorum kimseyede söylemek istemiyorum ne tüp yaptırcamı nede aşılama hangisi olursa olsun çevrenin faktoru çok büyük.Rabbim bağışlasın inşallah nasipse bizlerde görücez ne diğim ki bizede zeki bey semen analizinden sonra bu zonuçla tüp de olmaz eşin tedavi olsun demişti eşim tedaviyi yarım bıraktı birazda maddiyattan dolayı ssk mızda yok :( ama şimdi proxxed pulus ve bitkisel ilaçlar veriyorum inşallah kabul ederde eşim tüp yaparız çok yıprandı o da bende hem maddi hem manevi kimse de destek çıkmayınca offf offf düşündükçe üzülüyorum :((( iyi niyetin ve temennin için çok sağol sizin durum nasıldı nasıl oldu?

canım hosgeldin
görünce hemen bi yazım dedim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hersey yolundadır insallh....

hb yumurta sayım 14 işlem yapılan sayı 10 döllenen sayı 3 kaliteleri iğiydi cnm semen örneğini vermediler ama transferden sonra elimeze verilen bilgi formunda 9 milyon sperm sayısı % 25 hareketli yazıyo belkide olabilir ama sonradan düşüş olsa söylerlerdi heralde hep çok iği gitti işlemlerimiz yumurtalarım 3 iken 4 olmuş baya dışardaki ortamda iğiymiş ama anne rahminde döllenme gerçekleşmedi çok yıprattım kendimi çok :( aynı şeyleri bu sene yaşamak istemiyorum kimseyede söylemek istemiyorum ne tüp yaptırcamı nede aşılama hangisi olursa olsun çevrenin faktoru çok büyük.Rabbim bağışlasın inşallah nasipse bizlerde görücez ne diğim ki bizede zeki bey semen analizinden sonra bu zonuçla tüp de olmaz eşin tedavi olsun demişti eşim tedaviyi yarım bıraktı birazda maddiyattan dolayı ssk mızda yok :( ama şimdi proxxed pulus ve bitkisel ilaçlar veriyorum inşallah kabul ederde eşim tüp yaparız çok yıprandı o da bende hem maddi hem manevi kimse de destek çıkmayınca offf offf düşündükçe üzülüyorum :((( iyi niyetin ve temennin için çok sağol sizin durum nasıldı nasıl oldu?

bizim tahliller duruyor olsa iidi bi karsılastırma yapardım maalesef atmıstım ama 10 yumurta döllendiğine göre o kadarda kötü olmasa gerek sonuc üstelik 3 üde kaliteli imiş. yaklasık degerler bizde de böleydi hepsinde yaklasık 15 yumurta toplanmıstı 3 -4 tane yüksek kalite embriyo olusmustu. aynı sizdeki gibi hersey yolunda iidi fakat olmayınca olmuyor işte:( daha öncede iki asılama deneyiyim olmustu olumsuz sonuclanan ve kimse su nedenden dolayı olmuyor diyemedi. ben bu son denememizde de umutsuzdum iki olumsuz sonuctan sonra ama rabbim mucizemizi verdi cok şükür.
aynen canm cok cok zor bi sürec hem maddi hem manevi, biz 3 denemeyi de arka arkaya yaptırdık üstelik hiç ara vermeden. ssk nin bi faydası olmuyor zaten tüp bebekte ilaç ücretilerinin bi miktarını devlet karsılıyor ama önceki dönemlerde kullandıgım için rapor hakkımızda kalmamıstı. rabbim eslerimize bol bol kazanclar nasip etsin.
söleme canm kimseye herkes bilip bilmeden konusuyor bos yere canını sıkıyor. kendi aranızda kalsın en iisi öle, ne kadar kafan rahat inan o kadar hersey ii oluyor.
ne demek canım hiç önemli deil. olur kafana takılan bişey olur canın dertleşmek ister herzaman yaz. mutlaka bi cevap alırsın :) kib aeo

bizim tahliller duruyor olsa iidi bi karsılastırma yapardım maalesef atmıstım ama 10 yumurta döllendiğine göre o kadarda kötü olmasa gerek sonuc üstelik 3 üde kaliteli imiş. yaklasık degerler bizde de böleydi hepsinde yaklasık 15 yumurta toplanmıstı 3 -4 tane yüksek kalite embriyo olusmustu. aynı sizdeki gibi hersey yolunda iidi fakat olmayınca olmuyor işte:( daha öncede iki asılama deneyiyim olmustu olumsuz sonuclanan ve kimse su nedenden dolayı olmuyor diyemedi. ben bu son denememizde de umutsuzdum iki olumsuz sonuctan sonra ama rabbim mucizemizi verdi cok şükür.
aynen canm cok cok zor bi sürec hem maddi hem manevi, biz 3 denemeyi de arka arkaya yaptırdık üstelik hiç ara vermeden. ssk nin bi faydası olmuyor zaten tüp bebekte ilaç ücretilerinin bi miktarını devlet karsılıyor ama önceki dönemlerde kullandıgım için rapor hakkımızda kalmamıstı. rabbim eslerimize bol bol kazanclar nasip etsin.
söleme canm kimseye herkes bilip bilmeden konusuyor bos yere canını sıkıyor. kendi aranızda kalsın en iisi öle, ne kadar kafan rahat inan o kadar hersey ii oluyor.
ne demek canım hiç önemli deil. olur kafana takılan bişey olur canın dertleşmek ister herzaman yaz. mutlaka bi cevap alırsın :) kib aeo

çok sağol cnm ya inan beni anlayan benim dilimden konuşan insanlara o kadar ihtiyaç duyuyorum ki çok şükür artık burası var bir sıkıntım olursa mutlaka yazarım dualarında banada benim gibi olanlarada yer ver dua en büyük ilaç Rabbim sesimizi duysun İNŞALAH

Sevgili üyeler;
Bunları yazmamdaki tek sebep kendime söz vermiş olmamdır. Benim sperm sayım sadece 10.000 kadardı. Ve normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımız bir kaç doktor tarafından söylendi. Bizde tüp bebek fikrini iyice kafamıza yerleştirmiştik. Daha sonra çok sevdiğimiz bir akrabamız tarafından namazlarımızı tam olarak kılmamız söylendi ve bunu yaptık. Ve bu sırada da İbrahim Saraçoğlu’nun sitesinden keçi boynuzu kürünü düzenli olarak okuyup uyguladık. Kür bitiminde sperm sayısı 5-6 milyona çıkmıştı. Ama yinede tüp bebek tedavisi yaptırmamız söylendi. Bizde son bir ay daha bekleyip yaptırmaya kara vermiştik ki eşim hamile kaldı. Arkadaşlar kürün tarifini aşağıya yazacağım ama biz eşimle öyle ya da böyle Rabbim istemedikçe olmayacağına, Rabbim isterse 1 sperm dahi olacağına tam olarak inandık. Ve sürekli hayırlısı için dua ettik. Ama şunu da bilmenizi isterim eğer o ay olmasaydı tüp bebek tedavisine başlayacaktık.
Kimseyi yanıltmak –yönlendirmek istemem sadece söz verdiğim için yazıyorum.Siz yine inandığınız yöntemi uygulayın. Kimsenin vebaline giremem. İnşallah sizlere de bir faydası dokunur. Yaşadıklarımı aşağı-yukarı bütün ayrıntısıyla yazdım. Onun için bir daha mesaj yazmam haberiniz olsun. (önemli Not: bu kürü uyguladığım dönemde sigarayı bıraktım.) eşim zaten içmiyor.
Sabah kalkınca;
Kaynamakta olan yarım litre suya 6-7 tane keçi boynuzunu kırarak atın.
Ağzı kapalı olarak 3 dakika kaynatın.
Kaynadıktan sonra 20 dakika dinlendirin.
Daha sonra süzün ve yarısını aç karna için.
Diğer yarısını da bir bardağa koyun ve (tekrar ısıtmayın) gece yatağa girmeden hemen önce için.
Bu kürü 1 hafta boyunca bu şekilde uygulayın.
Daha sonra 3 ay boyunca geceleri yatmadan önce 250ml suya 3-4 keçi boynuzunu ekleyerek bu işlemi yapın ve her gece yatmadan önce bu şekilde önce için.
Allah şifa versin.

canım hosgeldin
görünce hemen bi yazım dedim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hersey yolundadır insallh....

saolasın güloocumm çok şükür iyi diyeyim iyi olsun 12+4 günlük olduk ama dün korktum biraz.küçük kan pıhtısı geldi ardındanda akıntıyla 3 defa leke oldu wc de.çok korktuk ben dün biraz abarttım uzun yol yürüdüm ondanmı bilmem.akşam acile gittik devlet hastanesine orda nöbetçi kadın dogum vardı.kanamama filan baktılar sonra ultrasona bakıldı çok şükür bebegim duruyordu hareketleri kalp atışı vardı.lekem durdu akşamdan ama bugünde kasıklarımda agrılar gerilmeler var.akşam bi iğne yaptılar düşk tehlikesi olabilir diyegeldim dinleniyorum şimdi yatıyorum.salı kontrole gitcemikili testin sonuçları çıkcak inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır.dua edin bana arkadaşlar ltfenrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkeze tattırsın bu güzel duyguyu.korkuyorum mucizemi kaybetmektennnnn:31::31::85::85::85::85::85::85:

slm arkadaşlar en son yazdıgımda histeroskopi olacamı yazmıştım sze ama olmadım çünkü adet olmadımmm çünkü hamileymişimmmmmmmmmmmm:49::49::49::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:...rabbim mucizesini verdi bize inşallah sizlerede mucize olur ve tedavisiz hamile kalırsınız canım kader arkadaşlarımmmmm rabbim hepininiz yüzünü güldürsün en kısa zamanda.şükürler osun şimdilik iyi bebişim 9+3 haftalık :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16:oduk çok şükür.ama sıkıntımız var kalp atışları konusunda digerinde odugu gibi durmaz inşallah kalp atışları.şimdi tek korkumuz bu sizden dua bekliyorum ve bende hepinze dua ediyorum...

çok sevındım Allah tamamına erdırsın canım ,sağlıkla kucagına almayı nasıb etsın inşallah

saolasın güloocumm çok şükür iyi diyeyim iyi olsun 12+4 günlük olduk ama dün korktum biraz.küçük kan pıhtısı geldi ardındanda akıntıyla 3 defa leke oldu wc de.çok korktuk ben dün biraz abarttım uzun yol yürüdüm ondanmı bilmem.akşam acile gittik devlet hastanesine orda nöbetçi kadın dogum vardı.kanamama filan baktılar sonra ultrasona bakıldı çok şükür bebegim duruyordu hareketleri kalp atışı vardı.lekem durdu akşamdan ama bugünde kasıklarımda agrılar gerilmeler var.akşam bi iğne yaptılar düşk tehlikesi olabilir diyegeldim dinleniyorum şimdi yatıyorum.salı kontrole gitcemikili testin sonuçları çıkcak inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır.dua edin bana arkadaşlar ltfenrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkeze tattırsın bu güzel duyguyu.korkuyorum mucizemi kaybetmektennnnn:31::31::85::85::85::85::85::85:

canm kusura bakma biraz gec yazdım.
nasıl cıktı sonuclar peki insallh bi sıkıntı yoktur. amin canm hiç aklına öle kötü seyler getirme insallh hayırlısıyla yavrunu alacaksın kucagına. cok dikat et kendine dinlen bol bol...

canm kusura bakma biraz gec yazdım.
nasıl cıktı sonuclar peki insallh bi sıkıntı yoktur. amin canm hiç aklına öle kötü seyler getirme insallh hayırlısıyla yavrunu alacaksın kucagına. cok dikat et kendine dinlen bol bol...

rabbime şükürler olsun bi o gün oldu lekem ertesi gün olmadı.salıda tekrar doktoruma gittim bebişin gayet iyi gözüküyor dedi maşallah şimdilik iyi gidiyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar:.inşallah sonuna kadar güzel devam ederiz ve alırım yavrumu oğluşumu kucagımaa inşallahbu arada ogluşumuz olcakmış:16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbime şükürler olsun bi o gün oldu lekem ertesi gün olmadı.salıda tekrar doktoruma gittim bebişin gayet iyi gözüküyor dedi maşallah şimdilik iyi gidiyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar:.inşallah sonuna kadar güzel devam ederiz ve alırım yavrumu oğluşumu kucagımaa inşallahbu arada ogluşumuz olcakmış:16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağlıkla sıhhatle kucagına ogluşunu epey erke ögrenmişsin

Back
X