sağlıkla sıhhatle kucagına ogluşunu epey erke ögrenmişsin
aminnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla sıhhatle kucagına ogluşunu epey erke ögrenmişsin
aminnnnnnncanım evet öyle oldu 13+4 haftalık olduk.doktorum iki defadır erkek dedi
![]()
slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok epeydir bebişler nasıl herkesin şifaada yok haberi olan varmı kendisinden merak ettim iyice onu
kızlarrr bede hamileyimmm inş. rabbim dualarımı kabul etti
maşallah çok çok sevindim rabbim tamamına erdirsin
canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile tamamına erdisin inşallah![]()
canım ne güzel bi haber bu cokkk sewindimmmmrabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşalhhh
![]()
ayyyyy maşallahhh canımmm mmm çokkkk sevindim çokk okuyunca tüylerim diken-diken oldu yaaaakızlarrr bede hamileyimmm inş. rabbim dualarımı kabul etti
kız Meliss sana ulaşamadımm maşallahhh demek cinsiyet kesinleşti bileaminnnnnnncanım evet öyle oldu 13+4 haftalık olduk.doktorum iki defadır erkek dedi
![]()
ayyyyy maşallahhh canımmm mmm çokkkk sevindim çokk okuyunca tüylerim diken-diken oldu yaaaasüper bişi bu ohhhh
Rabia yeğenim göbişte
sağlıkla-keyifle sıkıntısızca gebelik yaşayıp hayırlı-sağlıklı evladını kucağına almak nasip olsunnn tatlımmm ayy çokk sevindim yaaa darısı bekleyen dostlarımıza inşallahhhhh
kız Meliss sana ulaşamadımm maşallahhh demek cinsiyet kesinleşti bile![]()
sağlıklıca gelsin inşallah bu arada sen gebelik kontrollerini nerde yaptırıyorsun ? Kayseri ye gidiş-geliş yapıyorsun
öpüldünüz kocamannnnn
![]()
amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun rica ederim hem hiç unuturmuyumsaol sifammm allah razı olsun evet unutmamışsın rabia koymayı düşünüyoz kız olursa hayırlısı allahtan
amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun rica ederim hem hiç unuturmuyumhepimiz burada tek yürek olup ne çok dertleştik neler neler paylaştık hepiniz benim için çok özelsiniz
bu arada sen hangi dr. a devam edeceksin kontrollere
![]()
kızlar transferime az kaldı dualarınızı bekliyorum. Martta toplama işlemi oldu. 4 tane blastokistim var donduruldu. OHSS geçirdim(sıvı birikimi) aşırı şiştim hastanelik oldum 1 gece yattım. dr transferimi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi şimdi 2.kanamam oldu ve dün ilaçlarıma başladım.estrofem ve folic plus verdi haftaya tekrar gideceğim,tahlil falan verdim bugün çıkacak. çok heyecanlıyım nedense.çok bekledim ondan heralde. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz transfer olana kadar ve olduktan sonra... eksik birşey olsun istemiyorum. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah.....
kızlar transferime az kaldı dualarınızı bekliyorum. Martta toplama işlemi oldu. 4 tane blastokistim var donduruldu. OHSS geçirdim(sıvı birikimi) aşırı şiştim hastanelik oldum 1 gece yattım. dr transferimi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi şimdi 2.kanamam oldu ve dün ilaçlarıma başladım.estrofem ve folic plus verdi haftaya tekrar gideceğim,tahlil falan verdim bugün çıkacak. çok heyecanlıyım nedense.çok bekledim ondan heralde. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz transfer olana kadar ve olduktan sonra... eksik birşey olsun istemiyorum. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah.....