Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallh canm insallh hep böle sorunsuzca devam etsin :)) cok sewindm. desene topiğimize bi oglan daha geliyor:) hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı insallh alacaksın yavrunu kucagına sende. öpüyorum cok aeo grüsürz

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok epeydir bebişler nasıl herkesin şifaada yok haberi olan varmı kendisinden merak ettim iyice onu

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok epeydir bebişler nasıl herkesin şifaada yok haberi olan varmı kendisinden merak ettim iyice onu

slm canm biz iiyiz siz nasılsınız ogluş nasıl? sifada en son görüştügümüzde iiyiydi ama topiğe pek ugramıyor. senin dediğin gibi kızıma dünürcü cıkar die korkuyor galiba :52::52::52::52:

kızlarrr bede hamileyimmm inş. rabbim dualarımı kabul etti
ayyyyy maşallahhh canımmm mmm çokkkk sevindim çokk okuyunca tüylerim diken-diken oldu yaaaa :52::52::52::52::52: süper bişi bu ohhhh :21::49::emir_bebek::nazar: Rabia yeğenim göbişte :46: sağlıkla-keyifle sıkıntısızca gebelik yaşayıp hayırlı-sağlıklı evladını kucağına almak nasip olsunnn tatlımmm ayy çokk sevindim yaaa darısı bekleyen dostlarımıza inşallahhhhh :54::29:

aminnnnnnn :nazar::nazar::nazar:canım evet öyle oldu 13+4 haftalık olduk.doktorum iki defadır erkek dedi:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::36::36::36:
kız Meliss sana ulaşamadımm maşallahhh demek cinsiyet kesinleşti bile :52::46::49: :emir_bebek::nazar: sağlıklıca gelsin inşallah bu arada sen gebelik kontrollerini nerde yaptırıyorsun ? Kayseri ye gidiş-geliş yapıyorsun :28: öpüldünüz kocamannnnn :54:

ayyyyy maşallahhh canımmm mmm çokkkk sevindim çokk okuyunca tüylerim diken-diken oldu yaaaa :52::52::52::52::52: süper bişi bu ohhhh :21::49::emir_bebek::nazar: Rabia yeğenim göbişte :46: sağlıkla-keyifle sıkıntısızca gebelik yaşayıp hayırlı-sağlıklı evladını kucağına almak nasip olsunnn tatlımmm ayy çokk sevindim yaaa darısı bekleyen dostlarımıza inşallahhhhh :54::29:

kız Meliss sana ulaşamadımm maşallahhh demek cinsiyet kesinleşti bile :52::46::49: :emir_bebek::nazar: sağlıklıca gelsin inşallah bu arada sen gebelik kontrollerini nerde yaptırıyorsun ? Kayseri ye gidiş-geliş yapıyorsun :28: öpüldünüz kocamannnnn :54:

saol sifammm allah razı olsun evet unutmamışsın rabia koymayı düşünüyoz kız olursa hayırlısı allahtan

saol sifammm allah razı olsun evet unutmamışsın rabia koymayı düşünüyoz kız olursa hayırlısı allahtan
amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun rica ederim hem hiç unuturmuyum :29::29::29::29: hepimiz burada tek yürek olup ne çok dertleştik neler neler paylaştık hepiniz benim için çok özelsiniz :38::54: bu arada sen hangi dr. a devam edeceksin kontrollere :28::34:

yeni bebiş haberleri var hepinizin gözü aydın. rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. AMİNNNNNNNNNN.

günaydın kızlar nasılsınız herkese mutlu hayırlı bir gün diliyorum. şifacım uzun zaman sonra gelmişsin nasılsın iyimisin resimdeki bebek prensesmi yoksa

amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun rica ederim hem hiç unuturmuyum :29::29::29::29: hepimiz burada tek yürek olup ne çok dertleştik neler neler paylaştık hepiniz benim için çok özelsiniz :38::54: bu arada sen hangi dr. a devam edeceksin kontrollere :28::34:

cahit beye gidiyorum canım ama çok yogunn 2 saat bekliyorum bilmiyorum ne olur başkada kim varki zehra kalınlıyada iyi diyolar ama ne bileyim erkek doktorların bayan doktorlara nazaran daha iyi oldugu döyleniyor beklemek yıldırmasa doktorumdan memnunum ama bakalım hele bi kalp atışlarını duyalımda allahın izni ile

kızlar transferime az kaldı dualarınızı bekliyorum. Martta toplama işlemi oldu. 4 tane blastokistim var donduruldu. OHSS geçirdim(sıvı birikimi) aşırı şiştim hastanelik oldum 1 gece yattım. dr transferimi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi şimdi 2.kanamam oldu ve dün ilaçlarıma başladım.estrofem ve folic plus verdi haftaya tekrar gideceğim,tahlil falan verdim bugün çıkacak. çok heyecanlıyım nedense.çok bekledim ondan heralde. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz transfer olana kadar ve olduktan sonra... eksik birşey olsun istemiyorum. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah.....

kızlar transferime az kaldı dualarınızı bekliyorum. Martta toplama işlemi oldu. 4 tane blastokistim var donduruldu. OHSS geçirdim(sıvı birikimi) aşırı şiştim hastanelik oldum 1 gece yattım. dr transferimi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi şimdi 2.kanamam oldu ve dün ilaçlarıma başladım.estrofem ve folic plus verdi haftaya tekrar gideceğim,tahlil falan verdim bugün çıkacak. çok heyecanlıyım nedense.çok bekledim ondan heralde. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz transfer olana kadar ve olduktan sonra... eksik birşey olsun istemiyorum. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah.....

allah yardımcın olsun rabbim gönlündekini hakkında hayırlıs etsi inş.

canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle bizlerde aynı ilaçları kullandık kendini bunlara takıp oyalama bebişnin hayalini kur inşallah dua ile Rabbim sana nasip eder

slm kızlar nasılsınız sizlerle bir haber paylaşayım arkadaşımı nurettin beye yönlendirmiştim bugün sonucunu öğrendi bebişleri tutunmuş tahlili yüksek çıkmış 2embriyo transfer edilmişti ama büyük ihtimalle üçüzde olabilir demişler bebişlerden biri çift yumurta ikizi olmuş anlaşılan Rabbim dileyen herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X