rabbim hakkında hayırlısını versin inş. kuzuların sım sıkı tutunsunlar sanaaa
Allah razı olsun kızlar. Desteğiniz için çok sağolun. Dualarınız o kadar iyi geliyor ki. Rabbimde sizlere kuzucuklarınızın hayırlı günlerini görmenizi nasip eylesin inşallahhoş geldin canım mübarek günün yüzü suyu hürmetine müjdeni test gününde bizlere de iletmek nasip olsundualarımdasın
bugün gonaf a ek olarak orgalutran iğneye başladım canım çok acıdı koldan yapıyorum daha 3 gün var
canım benim hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o nasip olsun bende ikilemde kalmıştım ama sezeryan nasip oldu iyiki de böyle oldu diyorum ve kafanı karıştırmak istemiyorumm canımm sıkıntısızca kucaklave bu arada cinsiyeti ne yeğenimizin adı hazır mı
hadi bakalım şifa olsun inşallah herşey yolunda ilerler emeklerinin karşılığını test gününde müjde ile göstersin inşallah Rabbim
Suskun özledim seni
toplama bitti transfer tarihi bekliyomm kayseri memorial diye değiştirsek konu başlığını artık kayseri tüp bitti
toplama bitti transfer tarihi bekliyomm kayseri memorial diye değiştirsek konu başlığını artık kayseri tüp bitti
hayırlısı ile transferin gerçekleşsin kuzuların sım sıkı tutunsun sana inş.
canm gecmiş olsun hayırlısı ile tranferinde gercekleşir insallh ve yavrucukların sımsıkı tutunur sana...
slm arkadaşlar hepinizi özledim nete giremiyorum çok fazla.5. ayıma girdim bende oğluşumun hareketleri çoktan başladı hissetmek çok güzelmişşrabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah tez zamanda. tedaviye başlayanların rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz mucizelerinize.
şifaa seninlede konuşmayı özledim yazışamaz olduk kızın çok şeker maşallah canım yaa rabbim bahtını açık etsin inşallah.
bu arada kontrollerime erşat beye başladım hümaya dogru bi karar olmuşmu sizce?giden memnun olan olmayan varmı?
hepinizi çoooooookkkkkk öpüyorum
slm arkadaşlar hepinizi özledim nete giremiyorum çok fazla.5. ayıma girdim bende oğluşumun hareketleri çoktan başladı hissetmek çok güzelmişşrabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah tez zamanda. tedaviye başlayanların rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz mucizelerinize.
şifaa seninlede konuşmayı özledim yazışamaz olduk kızın çok şeker maşallah canım yaa rabbim bahtını açık etsin inşallah.
bu arada kontrollerime erşat beye başladım hümaya dogru bi karar olmuşmu sizce?giden memnun olan olmayan varmı?
inş olur ya stresliyim kısmet olacak mı bilmiyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
canım hoş geldin oyy maşallah demek tosun paşa tık-tıklamaya başlamışslm arkadaşlar hepinizi özledim nete giremiyorum çok fazla.5. ayıma girdim bende oğluşumun hareketleri çoktan başladı hissetmek çok güzelmişşrabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah tez zamanda. tedaviye başlayanların rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz mucizelerinize.
maşallah çok yakında müjden olacak inşallah canım dualarımdasıntoplama bitti transfer tarihi bekliyomm kayseri memorial diye değiştirsek konu başlığını artık kayseri tüp bitti
canım benim yaa uğramaz değil uğrayamaz oldumslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.Rabbim tedavide olan arkadaşlara yardım etsin dualarım sizlerle. ŞİFAACIM bende seni özledim prenses doğunca uğramaz oldun nasıl kızımız yaramazlık yoktur inşallah öp benim için
meleğim sen nasılsın tatlım rahat geçiyordur umarım gebeliğinbu arada çalışıyordun değil mi kolay gelsin cinsiyet içime çokdan doğdu ama kesinleşmesini heyecanla bekliyorummm Rabia yeğenimi ve seni öptük kocamannn
kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
tüp bebekde doktorun kimdi bilmiyorum ama memorial de ssk ile anlaşmış ordan devam edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?