Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün gonaf a ek olarak orgalutran iğneye başladım canım çok acıdı koldan yapıyorum daha 3 gün var

rabbim hakkında hayırlısını versin inş. kuzuların sım sıkı tutunsunlar sanaaa

hoş geldin canım mübarek günün yüzü suyu hürmetine müjdeni test gününde bizlere de iletmek nasip olsun dualarımdasın
Allah razı olsun kızlar. Desteğiniz için çok sağolun. Dualarınız o kadar iyi geliyor ki. Rabbimde sizlere kuzucuklarınızın hayırlı günlerini görmenizi nasip eylesin inşallah
bugün gonaf a ek olarak orgalutran iğneye başladım canım çok acıdı koldan yapıyorum daha 3 gün var

Allah yardımcın olsun canım. Napalım sabredecez artık sonu güzel olsunda hepsine katlanırız napalım. Bende progestan iğneye başladım bugün ve hala totom ağrıyor oturamıyorum o tarafa ve malesef benimde 4 tane daha var:2:

saol bi tanem duaların için. bebişimin cinsiyeti erkek. isim konusunda cok kararsızım. bebişini kokla benim yerime canım.

toplama bitti transfer tarihi bekliyomm kayseri memorial diye değiştirsek konu başlığını artık kayseri tüp bitti

slm arkadaşlar hepinizi özledim nete giremiyorum çok fazla.5. ayıma girdim bende oğluşumun hareketleri çoktan başladı hissetmek çok güzelmişş rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah tez zamanda. tedaviye başlayanların rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz mucizelerinize.
şifaa seninlede konuşmayı özledim yazışamaz olduk kızın çok şeker maşallah canım yaa rabbim bahtını açık etsin inşallah.
bu arada kontrollerime erşat beye başladım hümaya dogru bi karar olmuşmu sizce?giden memnun olan olmayan varmı?
hepinizi çoooooookkkkkk öpüyorum

tüp bebekde doktorun kimdi bilmiyorum ama memorial de ssk ile anlaşmış ordan devam edebilirsin

erşat beye bende hamile kalmadan 1 kez gitmiştim iyi ilgili birine benziyo inş. çok iyi olur canım senin için

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.Rabbim tedavide olan arkadaşlara yardım etsin dualarım sizlerle. ŞİFAACIM bende seni özledim prenses doğunca uğramaz oldun nasıl kızımız yaramazlık yoktur inşallah öp benim için

canım hoş geldin oyy maşallah demek tosun paşa tık-tıklamaya başlamış amin canım burada çabucak özlemler dinsin müjdeler yağsın inşallah evet canım bende çok özledim hasret kaldık çok sağol teyzesi az kaldı senin oğluşununda resimlerine maşallah diyerek bakıcazz amin o güzel duaların için canım benim sen madem Kayseri ye gidip-geliyorsun tabiki Erşat beyden memnunsan tamam ama aklımda bir dr. ismi daha kalsın dersen tavsiyem İbrahim beydir Dünya hastanesinde öptük sizi kızımla Rabbime emanetsiniz bu arada bulantıların geçmiştir umarım

toplama bitti transfer tarihi bekliyomm kayseri memorial diye değiştirsek konu başlığını artık kayseri tüp bitti
maşallah çok yakında müjden olacak inşallah canım dualarımdasın

canım benim yaa uğramaz değil uğrayamaz oldum o kadar tempoluyum ki sabah-akşam emişiyoruz kızımla zaten gündüzleri çok uykusu olmuyor hem artık oyun istiyor laf istiyor ilgi istiyor cadı müziğe de ilgiliyiz zamana yetişemiyorumm :2: oğluşun yürüyordu en son hatırladığım şimdi de koşuyordur öptük kocamann

meleğim sen nasılsın tatlım rahat geçiyordur umarım gebeliğin bu arada çalışıyordun değil mi kolay gelsin cinsiyet içime çokdan doğdu ama kesinleşmesini heyecanla bekliyorummm Rabia yeğenimi ve seni öptük kocamannn

canımm saol valla hamilelik iyide son 1 haftadır kasık agrılarım arttı ama böyle sızı şeklinde oluyo çözemedim neden çalışıyorum canım valla herkes kız diyo bakalım ne olcak benim kuzum bende sizi öpüyorumm canım hayırlı kandiller duanda unutma

kızlar hepinizin miraç kandili kutlu olsun Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine tüm dileklerimizi kabul etsin gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun kimsenin kucağı boş kalmasın... ŞİFAACIM takılıyorum sana demek prenses lafcı oldu iyice cadıyı öp benim için emsin güzelce yakanı hiç bırakmasın:))))))))

kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...

kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...

canımm hakkında hayırlısı olsun üzme kendini desem çok zor rabbim inş. doktorsuz tedavisiz nasip etsin kuzularını sana koşup gelsin

tüp bebekde doktorun kimdi bilmiyorum ama memorial de ssk ile anlaşmış ordan devam edebilirsin

canım ben 2 defa tüp bebek tedavisi yaptırdım doktorum nurettin beydi.bazı sebeplerden dolayı doktorumu degiştirdimturgut beye geçtim tam tedaviye karar verdik histeroskopi olup tedavi ye başlıycakken hamile oldugumu öğrendim.şükür rabbime 3. tedaviye gerk kalmadan mucizesini gönderdi bizlere.şimdi 5. ayıma girdim çok şükür. rabbim hekezin gönlüne göre versin inşallah.tedavilere gerek kalmadan taddırsın bu duyguları inşallah.herkeze dua ediyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…