Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...

üzüldüm canm ama belki bunda da vardır bi hayır. sende moralini yüksek tutmaya calış üzülme. insallh rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür.

eeee nerdesiniz ben toparlandım vitamin haplarına başladım 2 ay sonra tekrar deneyecez yumurtalarımı kaliteli yapmak için öneriniz varmı bayramdan sonra kimler bana eşlik edecek

maşallah canım sağlıklı haberinizi hep alalım da cinsiyet en son haber kasık ağrıları bende de olurdu bence gebelik belirtisi yine de dr.unla görüşmüşsündür öptük sizi kolay gelsin işyeri telaşesi eminim meşakkatlidir

amin canım o güzel duana kocaman amin diyorumm aynen lafcıyızzz çokkk hehehe duan çoktan tuttu yapışık ikizleriz valla oğluşun nasıl sen nasılsın

kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
ne diyeceğimi bilemiyorum bence geç olsun güç olmasın diyelim Rabbim en iyi zamanı ayarlamıştır dualarımdasın

ohh tık-tık yapıyoo ha maşallahhh ona olsun hafiflemiş olması da gzeldir bulantıların ben ne çektimm be bacımmm kimse yaşamasın isterim sizde Rabbime emanetsiniz öptük kocamann

eeee nerdesiniz ben toparlandım vitamin haplarına başladım 2 ay sonra tekrar deneyecez yumurtalarımı kaliteli yapmak için öneriniz varmı bayramdan sonra kimler bana eşlik edecek
hadi bismillah tatlım şifa olsun vitaminler inşallahh kısa süre sonra müjdeni alıcaz dualarımdasın

sizin adınıza üzüldüm aynı durum bizde de oldu . benim üzüldüğüm hastaya pardon müşteriye sadeye ilk iğneyi vuruncaya kadar ilgi alaka hastaneyi övme daha sonra ise koskoca bir sıfır.....

günaydın kızlar nasılsınız. Berat kandiliniz mübarek olsun Rabbim bugünde doğacak öleceklerin kararı verirmiş bol bol dua ile isteyen herkesin kucağı boş kalmasın bugünü iyi değerlendirelim her şeyin kapısı dua ile açılıyor inanıyorum ki gönülden edilecek dua Rabbim katında geri çevrilmez tevekkülle sabırla dua ile bugünü geçirmeniz dileğimle tekrar kandiliniz kutlu olsun

canım hayırlısı olsun kendini üzme yola devam sabırla bekle bugün dua et bu süreçte yapacağın tek şey kendini üzmeden strese girmeden vakit geçirmek aklına takma bak o zaman bebişin göbeğinde pıt pıt atacak

günaydın canm o güzel dualarına yürekten amin diyorum. cok saol seninde kandilin mübarek olsun. öpüyotum cok aeo oglusuda öp bizm için...

evet size katılıyorum ben eşimle o dönemi yaşadım sitres yaşamamak mümkün mü.tabi ki sitres oluyor.bir de hastanedekiler seni sitrese sokuyor bu sitres 2 katına çıkıyor.tabi detayları merak eden olursa paylaşabilirim.körü körüne bir hastane seçmeyin sorun soruşturun ona göre tüp bebek tedavisine başlayın. bizde de transfer oluşmadı 10 binde bir oluyormuş embriyo oluşmaması.bunu daha önceden anlayamıyorlarmış.bunu anlayabilmek için 3 bin 4 bin tl para harcaman gerekiyor sanırım.gülermisin ağlarmısın......

daha ayrıntılı bilgi verirmisin seninde yeni mi oldu ben ilaç protokolu yanlış uyguladılar diye düşündüm sprem morfolojisi düzgün yumurtalarda sorun oldu hemde çok umutlu iken kafam karıştı şimdi gelecek ay bir kez daha denemek istiyordum

sizin düşündüğünüzde ziyade hastane ne dedi önemli olan o. insanlar tüp bebek tedavisini eşlerden birinin veya her ikisinin belli sebeplerden dolayı doğal yollardan çocuk sahibi olamadığı için başvurdukları bir yoldur. ilk önce ilgili hastane eşleri tıbbi anlamda kontrol ve tadavi ettikten sonra tüp bebek için tedaviye başlamalıdırlar ve başlamadan öncede hastalarını her konuda bilgilendirmesi gerekir ki hasta herşeye hazırlıklı olsun. amaç sadece maddi olarak düşünülmemeli. mesela;
- ben ve eşim embriyo oluşmaması diye bir şey bilmiyorduk.
-biz tedaviye başlayıncaya kadar ilgili hastanede görevli hiç bir doktorla ön görüşme veya tıbbi anlamda bir muayene olmadı.
- biz paket olarak anlaşma yaptık ama daha sonra bize tahlil adı altında ücretler çıkardılar.
- emriyo oluşmaması sonucu bütün suç bizdeymiş hastanenin hiç suçu yokmuş ama tıbbi anlamda ellerinde hiç bir tahlil veya tıbbi anlamda ellerinde hiç bir belge yok sadece laf
-bu tadavi süre içerisinde hastane bizi bir defa aradı oda yumurta toplama yaptırmadan bir gün önce tedavi ücretini getirmemiz için :)
inanın o kadar çoğaltmak mümkün ama sanırım anlayanlar anladı..

medine38 özelden yazma hakkım yok daha... aynı ay mı başımıza geldi bu olay merak ediyorum birde herhangi bir açıklama yapmadılar mı ben sakinleştim artık... seni hala sinirli görüyorum %80 olur denilen durumdan tranferi gerçekleşmemiş biri olarak yine de olaylara olgun bakmaya çalışmanı öneriyorum yoksa sağlığına zarar veriyor insan

benimde özel mesaj hakkım yok benancan. ben sadece tüp bebek yaptıracak arkadaşların bilgilenmeleri için yaşadıklarımızı paylaşıyorum. Burasıda sanırım sadece bizim için açılmış bir forum değil. herkes kayseri memorial tüp bebek merkezinde yaşadıkları iyi veya kötü anlamda her şeyi paylaşabilirler.ben bu konuları memorial genel merkezi ve kayseri memorial hastanedeki görevli kişilerle defalarca görüştüm .onlar nasıl yorumladı bilmiyorum ama ilgili hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünenler en azından bilgi sahibi olmuş olurlar.

mesela embriyo oluşmaması ve transfer yapılamaması sonucu hastaneden bize söylenen "çok nadir görülen bir şey 10 binde bir görülür" dediler. ama sanırım 10 binde birler arka arkaya gelmiş ne tesadüf

mesela yumurta toplamaya gelineceği gün doktorumuz bize aç geleceksiniz deme zahmetinde bile bulunmuyor. Acaba bunu kimin demesi lazım???

mesela biz tüp bebek tedavisine başlamadan önce hiç bir doktorla görüşmedik ama hastanedeki ilgili kişiler bizim görüştüğümü iddia ettiler ve kaç hafta geçti yasemin hanım bize hala kamera görüntülerini gösterecekler. buyurun o zaman gösterin

benancan kardeş ben bu hastanede hastanın hakları değil hasta hanenin haklarının ön planda olduğunu gördüm. ayrıca sinirli olduğum için bunları paylaşmıyorum. Sadece enayi yerine konmak istemiyoruz. bu tedavi hem maddi hem manevi insanı çok yıpratıyor. o zaman eşim ve ben veya diğer tedavi gören arkadaşlar her yönden yıpranıyorsa sende hastane olarak hastalarına müşteri gözüyle değil hasta gözüyle bakacak ve onları her yönden aydınlatacaksın. Tüp bebek tedavisi için gelen eşlerden mutlaka birisi veya ikisi rahatsız ki geliyorlar. sen tedavi edeceksin veya bir araştırma tahlil neyse kısaca ne gerekiyorsa yapacaksın. Sonra tedaviye başlayacaksın. tüp bebek tedavisi olumsuz olunca yani embriyo oluşmayınca transfer yapılamayınca hastaya dönüp bütün sorun sizde deme gibi bir hakkın olduğunu sanmıyorum. Zaten sorun olmazsa size neden gelsinler ki. daha sonra arayıp eşime sizi tekrar bir üroloji hekimine tedavi ettirelim demesi ve hemen ertesi günü size tekrar tüp bebek tedavisi yapalım ( 2.000 tl ) sonra tekrar bu paraya kabul etmediler demeleri ve arkasından da size tüp bebek tedavisi yapsak ta başarılı olmaz demeleri insanları enayi yerine koymak değilse nedir.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın
biz iiyiz canm cok sükür sen nasılsın oglus nasıl hersey yolundadr umarım cok öpüyoruz sizi sende kib aoe
bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun.
arkadasım kusura bakma ama bu ifade bana biraz sert geldi. sanki arkadasım yanlıs bişey yazmıs gibi. biz yıllardr burda hep beraberiz tüp bebek sürecinde bütün yasadıklarımızı herseyimizi burda paylastık biz.
bu topikte sadece tüp bebek yaptırmayı düşününenler yada tedavi asamasında olanlar yok, bizlerde varız tüp bebekle evladına, ewlatlarına kavusmus anneler. üstelikte buraya ilk yazdıgımızda cogumuzunda ewladı yoktu.
ki dilerim rabbim en kısa zmanda sizlerede yasatsın bu duyguyu ve kimseye ewlat hasreti cektirmesin.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın
biz iiyiz canm cok sükür sen nasılsın oglus nasıl hersey yolundadr umarım cok öpüyoruz sizi sende kib aoe
bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun.
arkadasım kusura bakma ama bu ifade bana biraz sert geldi. sanki arkadasım yanlıs bişey yazmıs gibi. biz yıllardr burda hep beraberiz tüp bebek sürecinde bütün yasadıklarımızı herseyimizi burda paylastık biz.
bu topikte sadece tüp bebek yaptırmayı düşününenler yada tedavi asamasında olanlar yok, bizlerde varız tüp bebekle evladına, ewlatlarına kavusmus anneler. üstelikte buraya ilk yazdıgımızda cogumuzunda ewladı yoktu.
ki dilerim rabbim en kısa zmanda sizlerede yasatsın bu duyguyu ve kimseye ewlat hasreti cektirmesin.

sen arkadaşının avukatımısın yoksa hastanenin mi avukatısın.neden alındınki ben sana bir şey demedim. sonuçta sen tedavi gördüysen bizde gördük.sana mı soracam nasıl yazacağımı.yaşadıklarımızı yazmak suç mu oldu.ben sana senin yazdıklarınla ilgili sert oldu yumuşak oldu diye yazıyormuyum.katılırsın katılmazsın. sonuçta biz hastaneye yeşillik olsun diye gitmedik. maddi manevi boş yere yıpranmadık. tabi ki paylaşacağım.

arkadsım neden konuyu saptırıyorsun anlamadım. ben hastane yanlısı tek bi kelime yazdım mı ben sana yada senin hastanede yasadıklarının konusunda tek bi kelime ettimi etmedim. etmemde tabikide yazılacak tabiki paylaşılacak. ben sadece bize itaf edilmiş soruya, sert bi tepki vermenin yersiz oldugunu ve bu topikte herkesin oldugunu anlatmaya calıştım.
ha ewet burda kimse yesillik olsun die yok zaten. senin suan yasadıklarını bizler yasamadık zannediyorsun sanırım merak etme belki cok cok daha fazlasını yasadık.
ki o yüzden bu heleki su son yazdıgın cevap yeterince yersiz ve kırıcı....

ben konuyu saptırmıyorum ayrıca arkadaşın yazdığı "slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın" demiş. bu soru nasıl size itaf edilmiş açıklarsan sevinirim. tadavideki arkadaşlar ne durumda sorusuna bende "bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun" diye cevap yazdım.belki trasfer oluşmaması bizi aşırı derece üzmüş ayrıca hastanenin uygulama ve davranışları pisikolojik olarak bizi fazlasıyla yıpratmış olmasına rağmen ben sert bir cevap yazmadım. şayet özel olarak hal hatır soracaksanız veya çocuklar hakkında bilgi alacaksanız özel mesaj veya birbirinizi diğer iletişim yollarıyla bunları sorabilirsiniz.ben veya bu forma yeni giren arkadaşlar müneccim değilki size itaf edilmiş veya birilerine özel yazılmış olduğunu anlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…