canım hoş geldin oyy maşallah demek tosun paşa tık-tıklamaya başlamışamin canım burada çabucak özlemler dinsin müjdeler yağsın inşallah evet canım bende çok özledim hasret kaldık çok sağol teyzesi az kaldı senin oğluşununda resimlerine maşallah diyerek bakıcazz amin o güzel duaların için canım benim sen madem Kayseri ye gidip-geliyorsun tabiki Erşat beyden memnunsan tamam ama aklımda bir dr. ismi daha kalsın dersen tavsiyem İbrahim beydir Dünya hastanesinde öptük sizi kızımla Rabbime emanetsiniz bu arada bulantıların geçmiştir umarım
hoşbulduk canım benim evet başladı çok tan hareket etmedinde korkuyorum hemen.şükür rabbime bu zamana kadar geldik inşallah sonuna kadar gideriz canım.erşat beyden memnunun iyi ilgileniyor.bulantılarıma gelince malesef canım tamamen geçti diyemem günlük olmasada 1 gün arayla devem ediyor.inşallah geçer diyeyim.çok öpüyorum canım allaha emanet olun.tatlışını öptm.
kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
maşallah canım sağlıklı haberinizi hep alalım da cinsiyet en son habercanımm saol valla hamilelik iyide son 1 haftadır kasık agrılarım arttı ama böyle sızı şeklinde oluyo çözemedim neden çalışıyorum canım valla herkes kız diyo bakalım ne olcak benim kuzum bende sizi öpüyorumm canım hayırlı kandiller duanda unutma
amin canım o güzel duana kocaman amin diyorummkızlar hepinizin miraç kandili kutlu olsun Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine tüm dileklerimizi kabul etsin gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun kimsenin kucağı boş kalmasın... ŞİFAACIM takılıyorum sana demek prenses lafcı oldu iyice cadıyı öp benim için emsin güzelce yakanı hiç bırakmasın:))))))))
ne diyeceğimi bilemiyorum bence geç olsun güç olmasın diyelim Rabbim en iyi zamanı ayarlamıştır dualarımdasınkızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
ohh tık-tık yapıyoo ha maşallahhh onahoşbulduk canım benim evet başladı çok tan hareket etmedinde korkuyorum hemen.şükür rabbime bu zamana kadar geldik inşallah sonuna kadar gideriz canım.erşat beyden memnunun iyi ilgileniyor.bulantılarıma gelince malesef canım tamamen geçti diyemem günlük olmasada 1 gün arayla devem ediyor.inşallah geçer diyeyim.çok öpüyorum canım allaha emanet olun.tatlışını öptm.
hadi bismillah tatlım şifa olsun vitaminlereeee nerdesiniz ben toparlandım vitamin haplarına başladım 2 ay sonra tekrar deneyecez yumurtalarımı kaliteli yapmak için öneriniz varmı bayramdan sonra kimler bana eşlik edecek
kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
günaydın kızlar nasılsınız. Berat kandiliniz mübarek olsun Rabbim bugünde doğacak öleceklerin kararı verirmiş bol bol dua ile isteyen herkesin kucağı boş kalmasın bugünü iyi değerlendirelim her şeyin kapısı dua ile açılıyor inanıyorum ki gönülden edilecek dua Rabbim katında geri çevrilmez tevekkülle sabırla dua ile bugünü geçirmeniz dileğimle tekrar kandiliniz kutlu olsun
canım hayırlısı olsun kendini üzme yola devam sabırla bekle bugün dua et bu süreçte yapacağın tek şey kendini üzmeden strese girmeden vakit geçirmek aklına takma bak o zaman bebişin göbeğinde pıt pıt atacak
evet size katılıyorum ben eşimle o dönemi yaşadım sitres yaşamamak mümkün mü.tabi ki sitres oluyor.bir de hastanedekiler seni sitrese sokuyor bu sitres 2 katına çıkıyor.tabi detayları merak eden olursa paylaşabilirim.körü körüne bir hastane seçmeyin sorun soruşturun ona göre tüp bebek tedavisine başlayın. bizde de transfer oluşmadı 10 binde bir oluyormuş embriyo oluşmaması.bunu daha önceden anlayamıyorlarmış.bunu anlayabilmek için 3 bin 4 bin tl para harcaman gerekiyor sanırım.gülermisin ağlarmısın......
daha ayrıntılı bilgi verirmisin seninde yeni mi oldu ben ilaç protokolu yanlış uyguladılar diye düşündüm sprem morfolojisi düzgün yumurtalarda sorun oldu hemde çok umutlu iken kafam karıştı şimdi gelecek ay bir kez daha denemek istiyordum
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın
medine38 özelden yazma hakkım yok daha... aynı ay mı başımıza geldi bu olay merak ediyorum birde herhangi bir açıklama yapmadılar mı ben sakinleştim artık... seni hala sinirli görüyorum %80 olur denilen durumdan tranferi gerçekleşmemiş biri olarak yine de olaylara olgun bakmaya çalışmanı öneriyorum yoksa sağlığına zarar veriyor insan
biz iiyiz canm cok sükür sen nasılsın oglus nasıl hersey yolundadr umarım cok öpüyoruz sizi sende kib aoeslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın
arkadasım kusura bakma ama bu ifade bana biraz sert geldi. sanki arkadasım yanlıs bişey yazmıs gibi. biz yıllardr burda hep beraberiz tüp bebek sürecinde bütün yasadıklarımızı herseyimizi burda paylastık biz.bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun.
biz iiyiz canm cok sükür sen nasılsın oglus nasıl hersey yolundadr umarım cok öpüyoruz sizi sende kib aoeslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl tedavideki arkadaşlar ne durumdalar kendinize iyi bakın
arkadasım kusura bakma ama bu ifade bana biraz sert geldi. sanki arkadasım yanlıs bişey yazmıs gibi. biz yıllardr burda hep beraberiz tüp bebek sürecinde bütün yasadıklarımızı herseyimizi burda paylastık biz.bunu kime soruyorsun bizde transfer bile oluşmadı hangi bebişleri soruyosun.
biz iiyiz canm cok sükür sen nasılsın oglus nasıl hersey yolundadr umarım cok öpüyoruz sizi sende kib aoe
arkadasım kusura bakma ama bu ifade bana biraz sert geldi. sanki arkadasım yanlıs bişey yazmıs gibi. biz yıllardr burda hep beraberiz tüp bebek sürecinde bütün yasadıklarımızı herseyimizi burda paylastık biz.
bu topikte sadece tüp bebek yaptırmayı düşününenler yada tedavi asamasında olanlar yok, bizlerde varız tüp bebekle evladına, ewlatlarına kavusmus anneler. üstelikte buraya ilk yazdıgımızda cogumuzunda ewladı yoktu.
ki dilerim rabbim en kısa zmanda sizlerede yasatsın bu duyguyu ve kimseye ewlat hasreti cektirmesin.
sen arkadaşının avukatımısın yoksa hastanenin mi avukatısın.neden alındınki ben sana bir şey demedim. sonuçta sen tedavi gördüysen bizde gördük.sana mı soracam nasıl yazacağımı.yaşadıklarımızı yazmak suç mu oldu.ben sana senin yazdıklarınla ilgili sert oldu yumuşak oldu diye yazıyormuyum.katılırsın katılmazsın. sonuçta biz hastaneye yeşillik olsun diye gitmedik. maddi manevi boş yere yıpranmadık. tabi ki paylaşacağım.
arkadsım neden konuyu saptırıyorsun anlamadım. ben hastane yanlısı tek bi kelime yazdım mı ben sana yada senin hastanede yasadıklarının konusunda tek bi kelime ettimi etmedim. etmemde tabikide yazılacak tabiki paylaşılacak. ben sadece bize itaf edilmiş soruya, sert bi tepki vermenin yersiz oldugunu ve bu topikte herkesin oldugunu anlatmaya calıştım.
ha ewet burda kimse yesillik olsun die yok zaten. senin suan yasadıklarını bizler yasamadık zannediyorsun sanırım merak etme belki cok cok daha fazlasını yasadık.
ki o yüzden bu heleki su son yazdıgın cevap yeterince yersiz ve kırıcı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?