Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

insallh hayırlısı ile kavusursun sende yavruna canm bi müjdeli haberde sende alırız:))) aynı ilaclardı canm estrofem folik asit. transfer sonrasıda jel e baslıyorsun birde ben kan cıvıtı iğne kullanmıstım tedbir amaclı doguma kadar. zaten dr gerekli gördüğü herseyi yazar merak etme içini ferah tut...

suskuncum ne güzel bi haber bu gözü aydın olsun arkadsının. üçüz olma ihtamili ha :))) kulaga hos geliyor ama zor olur ya. hayırlısı olsun bakalım rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallh...

amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar kucağında göstersin. kulağa hoş geliyo ama işi zor dediğin gibi şimdiden ne yapacağız felan diye düşünüyorlar ben tekle zorlanıyorum bazen ikiz felan olsaydı ne olacaktı diyorum ama Rabbimin bir bildiği var doğduktan sonra büyüyorlar Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin bide ilk denemeleri 4yıllık evliler kısmette olursa ilkinde bile oluyor inşallah herkesde bu duyguları tadar dualarım herkesle hayırlısı ile

meraba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırcam kayseri tüp bebek merkezi nasıl memnumusunuz kafam karışık biraz yardıma ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim

meraba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırcam kayseri tüp bebek merkezi nasıl memnumusunuz kafam karışık biraz yardıma ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim
merhaba arkadasım h.g
ben kendi adıma gayet memnun ayrıldım nurettin hoca olsun personel olsun gayet içten ve samimiler. mekan olarakta binasında talidat var die duymustum eminm şimdi dahada güzel bi ortam olusmustur.

merhaba arkadasım h.g
ben kendi adıma gayet memnun ayrıldım nurettin hoca olsun personel olsun gayet içten ve samimiler. mekan olarakta binasında talidat var die duymustum eminm şimdi dahada güzel bi ortam olusmustur.

canım saol fiyatları nasıl peki ?????

valla canm, benm dönemde 3600 du yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar hariç. zamlanmıs olablir ama.1000 lirayı geciyor ilaçlarda. şimdi memoriale birleşmiş ya belki ilaçlara rapor cıkarma sansın olabilir belki tabi rapor haklarını kullanmadıysan

canım ilgin için saol araştırmaya devam ediyim :44::44:

aaa yenni gördumm alla kolaylık verir canımm saglıkla gelsilerde i,nşş

kızlar bizde du kalp atışlarımızı duysun elhamdulillahh hersey yolunda rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinnn inş.

tüm anne ve anne adayı arkadslarımın günü kutlu olsun. darısı dier isteyen tüm arkadslarımıza insallh...

merhaba kızlar nasılsınız kimsecikler uğramıyor bebişler nasıl

iiyiz canm şükürler olsun ben bu aralar yirmilik dişlerden iki tanesi cektirdim :)) onun agrısıyla kıvranıyorum :))) oglusumda pek bi hareketlendi artıkyoruyor beni. sen nasılsın yakısıklı pasa nasıl yürümeye basladımı en son hatırladıgım sıralıyordu galiba. co öpüyorz sizi aeo

geçmiş olsun canım onlarda çok zor oluyor.. paşa büyüdü iyice desene en hareketli zamanlarına geldin artık çok yorulursun bizimkide hiç durmuyor karıştırmadık yer yok evde geziyor iyice televizyon izletmiyo hemen kapatıyo azı dişlerini çıkarttı uğraşıyoruz böyle paşayı öp benim için tekrar geçmiş olsun

cok saol canm benm. aynen valla bu cocuk ayaklanınca ben ne yapacam bilmiyorum:) nerde kuytu köse yer var bizimkide orda :) öperim canm sende öle görüşmek üzere

yarın tedaviye başlıcam ilaçlar eczaneden eczaneye bile fark ediyormuş kayseride sizler nerden aldınız ilaçları cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…