slm kızlar nasılsınız sizlerle bir haber paylaşayım arkadaşımı nurettin beye yönlendirmiştim bugün sonucunu öğrendi bebişleri tutunmuş tahlili yüksek çıkmış 2embriyo transfer edilmişti ama büyük ihtimalle üçüzde olabilir demişler bebişlerden biri çift yumurta ikizi olmuş anlaşılan Rabbim dileyen herkese nasip etsin
kızlar transferime az kaldı dualarınızı bekliyorum. Martta toplama işlemi oldu. 4 tane blastokistim var donduruldu. OHSS geçirdim(sıvı birikimi) aşırı şiştim hastanelik oldum 1 gece yattım. dr transferimi yapmadı, doğum kontrol hapı verdi şimdi 2.kanamam oldu ve dün ilaçlarıma başladım.estrofem ve folic plus verdi haftaya tekrar gideceğim,tahlil falan verdim bugün çıkacak. çok heyecanlıyım nedense.çok bekledim ondan heralde. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz transfer olana kadar ve olduktan sonra... eksik birşey olsun istemiyorum. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah.....
suskuncum ne güzel bi haber bu gözü aydın olsun arkadsının. üçüz olma ihtamili ha :))) kulaga hos geliyor ama zor olur ya. hayırlısı olsun bakalım rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallh...
merhaba arkadasım h.gmeraba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırcam kayseri tüp bebek merkezi nasıl memnumusunuz kafam karışık biraz yardıma ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim
merhaba arkadasım h.g
ben kendi adıma gayet memnun ayrıldım nurettin hoca olsun personel olsun gayet içten ve samimiler. mekan olarakta binasında talidat var die duymustum eminm şimdi dahada güzel bi ortam olusmustur.
valla canm, benm dönemde 3600 du yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar hariç. zamlanmıs olablir ama.1000 lirayı geciyor ilaçlarda. şimdi memoriale birleşmiş ya belki ilaçlara rapor cıkarma sansın olabilir belki tabi rapor haklarını kullanmadıysan
canım ilgin için saol araştırmaya devam ediyim :44::44:
amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar kucağında göstersin. kulağa hoş geliyo ama işi zor dediğin gibi şimdiden ne yapacağız felan diye düşünüyorlar ben tekle zorlanıyorum bazen ikiz felan olsaydı ne olacaktı diyorum ama Rabbimin bir bildiği var doğduktan sonra büyüyorlar Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin bide ilk denemeleri 4yıllık evliler kısmette olursa ilkinde bile oluyor inşallah herkesde bu duyguları tadar dualarım herkesle hayırlısı ile
kızlar bizde du kalp atışlarımızı duysun elhamdulillahh hersey yolunda rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinnn inş.
cok sewindm canm rabbim tamamına erdirsin insallh saglıcakla al kucagına
tüm anne ve anne adayı arkadslarımın günü kutlu olsun. Darısı dier isteyen tüm arkadslarımıza insallh...
merhaba kızlar nasılsınız kimsecikler uğramıyor bebişler nasıl
iiyiz canm şükürler olsun ben bu aralar yirmilik dişlerden iki tanesi cektirdim :)) onun agrısıyla kıvranıyorum :))) oglusumda pek bi hareketlendi artıkyoruyor beni. sen nasılsın yakısıklı pasa nasıl yürümeye basladımı en son hatırladıgım sıralıyordu galiba. co öpüyorz sizi aeo
cok saol canm benm. aynen valla bu cocuk ayaklanınca ben ne yapacam bilmiyorum:) nerde kuytu köse yer var bizimkide orda :) öperim canm sende öle görüşmek üzeregeçmiş olsun canım onlarda çok zor oluyor.. paşa büyüdü iyice desene en hareketli zamanlarına geldin artık çok yorulursun bizimkide hiç durmuyor karıştırmadık yer yok evde geziyor iyice televizyon izletmiyo hemen kapatıyo azı dişlerini çıkarttı uğraşıyoruz böyle paşayı öp benim için tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?