Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nerelerdesiniz ben beklemedeyim adetin 2.günü gideceğim ankaraya heralde 5.ayın ilk haftasını bulur. sizde durumlar nasıl?

slm canım hadi hayırlısı olsun dualarım seninle senin güzel haberlerini alalım bende haziranın başında başlıyorum tedaviye inşallah bebişlerimize kavuşuruz arka arkaya

amin inşallah
bekleme süresi kimsenin sesi çıkmıyor hadi birşeyler yapalım yazalım çizelim paylaşalım:)

sanırım 2 bebek istiyorsun ha yiğit ve yağmur?
:) güzel seçim.
tedavin hayırlı olsun arkadaşım ne zaman gideceksin yani adetin 2.günü ne zaman ven 5.ayın 7-8 gibi gideceğim bekliyorum doktorun turgut bey mi yoksa nurettin beymı? yazarsan sevinirim.
görüşmek üzere hoşçakal

hoşgeldin yiğit yağmur inşallah güzel haberlerini alırız bende orada tedavi görüyorum ama ben haziranda başlayacam tüp bebek için doktorun hangisi

sağol doktorum turgut bey bende 5. ayın 4-5 gibi giderim sanırım

hayırlısı olsun canım bende nurettin beye gidiyorum inşallah güzel haberlerini yazarsın bu arada geçiş sürecinde ne yaptııını paylaşırsan bizlerede yardımcı olursun

şu an lucrin iğne kullanıyorum geçen ay olacaktı benimki ama benim rahimde perde varmış turgut bey perdeyi rahim filmiyle kaldırdı şimdi adetimi bekliyorum

kızlar ben adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim:) zaman geçmiyor bir türlü

kızlar ben adet olmayı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim:) zaman geçmiyor bir türlü

tabii adet olmayı beklersin canım bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın bende tedaviye başlayacağım aylar aynı heyecanı yaşarım rabbim inşallah bu tedavini hakkında hayırlı eylesin .CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

günler geçmez tabii canım ama inşallah sonunda kavuşursun bebeğine cumanız mübarek olsun dualarınızı eksik etmeyin

.......................................................................

Son düzenleme:
bencede .......................................................... sana hak veriyorum herkeznerelerde?

o noktalı yazıyı suskuna yazmıştım oda cevap vermeyince sildim.Ben hergün uğruyorum ama sayfalar yerinde sayıyor dün suskunu görünce muhabbet ederiz sayfa hareketlenir dedim kız kaçtı merhaba demeden Laleciğim sen nasılsın adet oldunmu yannış hatırlamıyorsam 5 mayısta olacam demiştim ne aşamadasın rabbim yardımcın olsun amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…