cnm hayırlısı bakalım bizde artık tedaviyebaşlıycazzzzz böle durmakla gelmiyo bebeğimmmmmm
seninde rabbim bidahaki tedacilerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh
hadi hayırlısı bakalım inşallah seninde yüzün güler bu sefer canım hangi hastaneye gideceksin ankara diyodun yanlış hatırlamıyosam
selam kizlar, nerelerdesiniz ?
merhaba cnm iyi olmana sevindim cnm benimmmmmilk ben cevap vereyim iyiyim çok şükür sadece artık bir an önce başlasın 20-25 güne kadar giderim ankaraya.ben de senin gibi girip bakıyorum kimse yok yazan yok çıkıyorum.
bu arada aleyna dan haberin var mı onun son durumu ney?
selamlar
sonradan baktımda yazının altındaki takvim ney? cehaletimi bağışla
slm kızlar nasılsınız bakalım ne ler yapıyorsunuz ben haziranda tekrar tedaviye başlayacam tüp bebek yaptırıyoruz aşılamada problem yaşadık bir daha aynı sorun olmaması için tüp bebeğe karar verdik bakalım hayırlısı olur inş
slm kızlar nasılsınız bakalım ne ler yapıyorsunuz ben haziranda tekrar tedaviye başlayacam tüp bebek yaptırıyoruz aşılamada problem yaşadık bir daha aynı sorun olmaması için tüp bebeğe karar verdik bakalım hayırlısı olur inş
bu takvimden bana da yapalımmı ve ya bana tarif edersen ben hem evlilik hem tüp bebek için yapsam diyorum çok şeker birşey
lale birgün hastane çıkışı seni ziyaret etmek isterim ama yazında çalışıyorummu yazıyordu benmi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?