Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm hayırlısı bakalım bizde artık tedaviyebaşlıycazzzzz böle durmakla gelmiyo bebeğimmmmmm
seninde rabbim bidahaki tedacilerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh

hadi hayırlısı bakalım inşallah seninde yüzün güler bu sefer canım hangi hastaneye gideceksin ankara diyodun yanlış hatırlamıyosam

kızlar nirdesinizzzzz yaaaawwwwww kimseler uğramıyo bu aralar herkesler iyidir umarımmmmm

ilk ben cevap vereyim iyiyim çok şükür sadece artık bir an önce başlasın 20-25 güne kadar giderim ankaraya.ben de senin gibi girip bakıyorum kimse yok yazan yok çıkıyorum.
bu arada aleyna dan haberin var mı onun son durumu ney?
selamlar

merhaba cnm iyi olmana sevindim cnm benimmmmm
aleynayla geçenşerde konuştum oda aşılama olacaktı en son ,son durumunu bilmiyorum cnm yaaaaaa
sonradan baktımda yazının altındaki takvim ney? cehaletimi bağışla

cnm o takvimmm benim evliliğimin çizelgezi oluyo cnm orda ne kadarlık evli olduğumda yazıyo ne cehaleti kuzum yaaaa olabilir bilmeyebilirsinn ne varki bundaaaaa öpüyorum cnmmm

slm kızlar nasılsınız bakalım ne ler yapıyorsunuz ben haziranda tekrar tedaviye başlayacam tüp bebek yaptırıyoruz aşılamada problem yaşadık bir daha aynı sorun olmaması için tüp bebeğe karar verdik bakalım hayırlısı olur inş

cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallahhhh
nerde yaptırıcaksın tüp bebeği???

hayırlısı olsun üzülme ama bana direk tüp bebek dediler aşılama denemediler bile çok umutluyum inşallah olacak ALLAHIN izniyle

bu takvimden bana da yapalımmı ve ya bana tarif edersen ben hem evlilik hem tüp bebek için yapsam diyorum çok şeker birşey

bu takvimden bana da yapalımmı ve ya bana tarif edersen ben hem evlilik hem tüp bebek için yapsam diyorum çok şeker birşey

cnm inankiiiiiii ben yapmadım onu hiç anlamam böle işlerden zaten bi arkadaşta rica eettim saolsun oda kırmadı beni yaptı valla kusuruma bakma cnm yaaaaaa

slm kızlar kayseri tüp bebek merkezinde yaptıracağız inşallah 2 ay bi dinlenme süresi verdik bu aradada hazırlanıyım yiyeceklerime sağlığıma biraz dikkat edeyim diyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.... canım bizim bir ihtimal aşılama ile olma şansımız vardı deneyelim dedik o günde eşimde problem oluştu her zaman olacak bir şey değil ama o güne denk geldi bi daha böyle bir durum oluşmaması için karar verdik tüp bebek için zaten bende pko olduğu için yumurta sayım ayarlanamıyor o yüzden çok acıda çektim en iyi yol bu bakalım inşallah bebeğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var

Arkadaşım benim deneyimim yok ama araştırmayı ve paylaşmayı seviyorum bildiğim birşey var sa sen herkezden iyi bilirsin senin için ne iyi ne kötü. ben kendi yaptıklarımdan bahsedeyim psikolojik olarak hazırlanmak için olumlu düşünüyorum mesela tüp bebek denemesi ya da masrafları yerine bizim oğlanın masrafları diyorum fiş ve faturaları topluyorum bir dosyada tedavi ile ilgili o na da oğlanın maliyeti ve ilerde keseceğim bunları diyorum geçenlerde arkadağımın ikizleri oldu onlara hediye götüreceklerimi eşim vermek istemedi ikizler kız ama benim hediyeler maviydi.
Bu kıza olmaz ki bizim oğlana olur dedi
tabi bende hem kırmamak için hem bendeki enerji ona da geçti diye sevincimden başka birşey aldım götürdüm.
çalışıyorum ve hafta sonları bana yetmediği halde ısrarla yeğenimi alıyorum o gün çocukla zaman geçiriyorum.
bir de birbirimiz e iyi geliyoruz en azından ben öyle düşünüyorum kys,asi sen ve diğer arkadaşlara tanışmasakda burda paylaşmak kendimi iyi hissettiriyor.
açık hava tabi soğuk olmasın beni mutlu ediyor.
birde bu günlerde sebze meyve süt ürünü gibi beslenmeye çalışıyorum.
ÖNEMLİ BİRŞEY: SENİ MUTLU ETMEYEN KİŞİ KOMŞU GEZME MİSAFİR NE YAP YAP UZAK DUR LÜTFEN BUNU YAP.

benim ilk denemem olacak ama 4 aydır hep süreci uzatacak şeyler oldu.mesela ben ameliyat oldum.ama hepsini artık olnana hazırlık için geöirmem gereken süre olarak görmeye başladım mesela ameliyatta 2 ay uzayınca çok şükür bu arada daha çok dua eder.evimi kendimi hazırlarım dedim:
HERKEZİN DİKKATİNE:Kızlar ben dört çocuk istiyorum ALLAH kısmet ederse 2 kız 2 oğlan.Bunu da şimdiden düşünüyorum çıkarmıyorum aklımdan buda bana iyi geliyor.
Suskun ayrıca ben kayseri tüp bebek merkezine yakınım görüşmek konuşmak istersen sakın çekinme

lale birgün hastane çıkışı seni ziyaret etmek isterim ama yazında çalışıyorummu yazıyordu benmi yanlış anladım

canım inş bende tanışmayı isterim benim ikinci tüp bebek denemem olacak inş bebeğime kavuşacağıma inanıyorum stres çok önemli ilki kadar stresli değilim bu iki ayı çok iyi değerlendirmek istiyorum inş çabalarımız sonuçsuz kalmaz burası bize uğur getirir sırayla bebeişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…