Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar ben geldim ama iyi gelmedim dış gebesi olmuşum maalesef son kontrolümü oldum işe başladım :(

Gecmis olsun canim, insallah kendiliginden oluverir .iki yil once bendede dis gebelik olmustu once sevindik havalara uctuk
sonra uzulduk kaderimizmis dedik sabrettik. uzulme insallah birdahaki sefer olur.

suskun tedavin hayirli olsun canim insallah topigimizde sevindirici haberler aliriz arka arkaya. artik benimde tedaviye baslamaya az bi zamanim kaldi cok heyecanliyim.

yiğit yağmur canım çok sevinmiştim topiğimizin ilk hamilesisin diye neyse her şerde bir hayır vardır derler rabbim beterinden esirgesin tedaviye gerek kalmadan inşallah kendiliğinden hamile kalırsın

teşekkür ederim kys inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz Rabbim kapısından çevirmesin hepimizi çok dua
edin bana yarın kontrole gidecem bakalım

merhaba arkadaşlar sevincim sadece iki gün sürdü cuma lekeler gelmeye başladı gün geçtikçe karın ağrıları lekeler kırmızıya dönüşmeye başladı doktoru aradım ilaçlara devam dedi sadece bir gün daha bekledim baktım olacak gibi değil hüma ya gittim akşam kanım 856 çıktı sırüstü yat dedi ama kanamam bitmek bilmedi iki gün sonra merkeze gittim kanım düşmüş 400 tam bişeyde demediler ne hamiilesin nede değilsin diye iki gün sonra yine gel tabi her gitmende 20 tl tahlil ücreti (zaten babama,ablama borçlandık) gittim bundada 500 çıktı kanım bi aksilik var bunda dedi ultrason baktı rahim bomboş dış gebelik sanırım dedi iğne vurdu salı gel demişti gittim kanım aynı değerde bende bi anlam veremedim onlarda tatmin edici bir cevap vermediler bir hafta sonra tekrar gel dedi yine tahlil alacağız dedi offff bunaldım işe başladım hemen biraz iyi geldi bana evde kös kös otur gelen giden herkese bi dert anlat kafayı yiyodum valla herkese tavsiyem doktorunuzu ve merkezi iyi araştırın herkes için farklı olabilir ama ben memnun kalmadım

canım sen merkezden her tahlile 20 lira verdim diye mi memnun kalmadın onlara verdiğin para yumurtanı tolayana kadar yaptıkları için. yumurtan hiç oluşmaya bilirdi yumurta toplanıp tıransferden sonraki her muayneye zaten para verecektin diş gebelikte olacaksa hangi merkeze gidersen git olurdu embriyo rahimde boşluğa bırakılıyor nereye tutunacağını kim bilir rahimde 3-4 gün boşlukta duruyormuş rabbimin taktiri hayırlısı olsun pişmanlık duyup merkezle ilgili canını sıkma herşeyin hayırlısı

yok hayır sorun tahlil parası değil tabi herkese göre değişebilir memnun olanlarda var olmayanlarda tutsaydıda düşüncelerim değişmezdi olmadı diye değil tedavi sırasındada ben verim alamadım ilgi göremedim doktordan arkadaşım var benim çok memnun doktordan ama bilmem şansmı kısmetmi bilemedim

slm kızlar bugün 5. günüm tedavimde herşey yolunda inşallah güzel güzel ilerliyoruz saolsun nurettin bey çok ilgili davranıyo sonuçta çok iyi olur dua edin bana

Insallah guzel sonuclar alip bizlere umut olursun canim.
tedavi surecini biraz paylasirsan sevinirim adetlemi basladin tedaviye yoksa uzun protokol la mi basladin. birde toplam ortalama ne kadar fiyat dediler sana.

Insallah guzel sonuclar alip bizlere umut olursun canim.
tedavi surecini biraz paylasirsan sevinirim adetlemi basladin tedaviye yoksa uzun protokol la mi basladin. birde toplam ortalama ne kadar fiyat dediler sana.

slm canım benim kısa protokol olacak adetimin 4.günü başladım bir günlük antibiyotik eşinde içiyo vitamin her gün bir tane bide gonalf kullanıyorum 150lik vuruluyorum şuanda bende poli kist olduğu için düşük dozda yavaş ilerlemeye karar verdik bir anda yumurta sayım çoğalmasın diye geçen sefer çok olmuştu bu kez daha temkinliyiz yarın gideceğim bakalım yumoşlarımın durumuna bakılacak heyecanla bekliyorum

fiyat 3600 canım şuanda ilaçlarada 760 verdik ama ilaç hakkın tamamlanmamışsa tanıdık bir yerden yazdırıp rapor çıkartabilirsin o zaman yarıya düşüyo benim hakkım doldu malesef bide tahlillere 20tl veriyosun bir başlarken yaptırdım daha yapılmadı

yiğit yağmur canım ne durumdasın merak ediyorum kan değerin ne durumda allah yardımcın olsun haberini bekliyorum

hayırlı cumalar kızlar dualarınızda bugün bana yer verin pazar günü doktora gidecem bakalım belli olacak ama büyük ihtimalle salı günü yumurtalarım toplanacak herşey yolunda Rabbim ol diyecek yavruma kavuşacam inşallah

hayırlı cumalar kızlar dualarınızda bugün bana yer verin pazar günü doktora gidecem bakalım belli olacak ama büyük ihtimalle salı günü yumurtalarım toplanacak herşey yolunda Rabbim ol diyecek yavruma kavuşacam inşallah

hayırlı olsun canım bol bol sağlıklı yumurtaların gelişsin toplansın döllensin inşallah bende cumartesi tüp bebek merkezindeyim rabbimden birmani çıkmaz ise histeroskopi yaptıracağım inşallah ciddi bir sorunum yoktur kazasız belasız hallolu verir varsa bir sıkıntı kurtulurum inşallah
Yiğit yağmur hiç mesaj yazmamışsın inşallah ciddi sıkıntıların yoktur

slm kızlar nasılsınız papatya inşallah sonuçların güzel çıkmıştır benim yarın yumurtalarım toplanack inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden

Merhaba arkadaslar nasılsınız ? tedavıde olan arkadaslar ınsallah hersey yolunda gıder.

Bende merkeze gıttım konustum banada hısteroskopı, yı onerdı kısa protokol ıle tedavıme baslayacagız papatyacım ıkımızın tedavı aynı denk gelıyor galıba banada persembe cuma cumartsı hangı gun ıstersem gıdecekmısım hastaneye yarım bı hap verdı hastaneye gelmeden bırgun once yerlestırecekmısım yumusak tutması ıcınmıs. bana 700 tl dedıler. bırbırımızle paylasalım arkadslar tedavı surecını cok heyecanlıyım ben. belkı merkezde karsılasırız hepımızde :))

kys canım tedavin hayırlı olsun bencede histeroskopiyi yaptır 2 başarısız tüp denemesinden sonra gerekliymiş bir sorun varmı tutunmasına engel birşey varmı diye yapılıyor hangisine gidiyorsun doktorlarının eğer nurettine gidiyorsan çok iyi bir doktor ama biraz paracı dediği fiyattan bir kuruş inmez ama çok açık net annatır herşeyi fazlasıyla bilgi verir ben turguta gidiyorum banada histeroskopiye 700 dediler sonra 3 tüp bebeği orda yaptırdığım için biraz indirim yaptılar sende dediklerini hemen verme daha tüp tedavimde siz yapacaksınız biraz uygun söyleyin de nurettin fiyatta inmez gerçi hayırlı olsun canım benim teyzem histeroskopi yaptırdı 1 ay sonra tüp bebek tedavisi gördü bebeği kendine tutundu doğum yaptı şimdi oğlumuz var 1 ay sonra 1 yaşına girecek histeroskopi sonrası embriyo daha kolay tutunuyormuş seninde inşallah bu son tedavin olsun.
Kızlar cumartesi yaptırdım işlemi şükür rahimde bir sıkıntı yokmuş 10 gün sonra kontrolüm var inşallah birinizle tanışmak kısmet olur

merhaba canım, ben nurettın hocaya gıdıyorum gercekten cok ıyı detaylarına kadar anlatıyor anlayacagımız sekılde ben uc kez uzun protokol tedavısı gordum bu kez kısa tedavıyı deneyelım dedı eger kalıtelı ve fazla embryo olursa donduracaklarmıs. bana yumurtalarının kalıtesıne gore ıkıncı den besıncı gun ebrıyosuna kadar transfer edeceklermıs. su andada fıtıl kullanıyorum akıntım vardı. ınsallah hepımızde guzel sonuclar alırız tek dılegım o. fıyatı dedım bıraz ındırım falan yapabılırmısınız dıye ama pek gonlu olmadı.:(( hastlarımla fıyatı ben konusmuyorum dedı. oglunuzu gule gule buyutun canım ınsallah bızlerede kısmet olur

slm kızlar hayırlı kandiller Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah benimde bugün yumurtaları toplandı 17tane çok iyi yumurtam alındı çok şükür Rabbime gerisi ona kaldı o tutun diyecek olacak inşallah
transferim ya cuma yada pazar olacak dularınızı eksik etmeyin yazarım yine ama transferden sonra giremem malum dikkat edilmesi gerekiyo sonucumu sizlerle paylaşacam inşallah tekrar hayırlı kandiller:))

Back
X