Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bugün merkezden aradılar herşey yolundaymış böyle giderse cuma transferim olabilir yoksa kesin pazar olacak bu ikinci denemem aşılamada yaptırdım bakalım hayırlısı artık Rabbimden istiyorum ol desin hayırlısı ile

yiğit yağmur canım ne durumdasın merak ediyorum kan değerin ne durumda allah yardımcın olsun haberini bekliyorum

merkeze gitmedim erciyes hastanesin de kan ölçtürdüm kan değerim düşmüş içim rahatladı bende şimdilik tedaviye ara vereceğim birdaha ki sefere üniversiteye gideceğim sağol amin:71::79:

merkeze gitmedim erciyes hastanesin de kan ölçtürdüm kan değerim düşmüş içim rahatladı bende şimdilik tedaviye ara vereceğim birdaha ki sefere üniversiteye gideceğim sağol amin:71::79:

canım fakülte öyle hemen tüp bebek yapmıyor 6 ayın geçer tüp raporu alabilmek için duyumlarıma göre fakültenin başarısı düşük ama devlet karşıladığı için 200 liraya tüp bebek yaptıra biliyorsun tedavinin başında birmilyar veriyormuşsum tedavin bitince 800 lirayı geri veriyorlarmış benim erkek sorunlu bir akrabam yaptırdı ama tutmadı hadi hayırlısı olsun sen tedaviye başla rapor işi diğer işlemler nasıl oluyorsa benide bilgilendir belki birdahaki tedavimi bende fakültede yaptırırım para dayandıramıyoruz özellere

canım fakülte öyle hemen tüp bebek yapmıyor 6 ayın geçer tüp raporu alabilmek için duyumlarıma göre fakültenin başarısı düşük ama devlet karşıladığı için 200 liraya tüp bebek yaptıra biliyorsun tedavinin başında birmilyar veriyormuşsum tedavin bitince 800 lirayı geri veriyorlarmış benim erkek sorunlu bir akrabam yaptırdı ama tutmadı hadi hayırlısı olsun sen tedaviye başla rapor işi diğer işlemler nasıl oluyorsa benide bilgilendir belki birdahaki tedavimi bende fakültede yaptırırım para dayandıramıyoruz özellere

ben fakültede aşılamaları oldum bütün prosedür tamam tüp bebek raporu çıkacaktı psikolojim bozuldu gitmedim gerçi zaman geçti sorun olurmu bilmiyorum ama dosyam var fakültede tüp bebek merkezinde tanıdık vardı o buraya gel dedi bende o yüzden gittim o tahlil bu ilaç derken çok borçlandın sıfır parayla başladık ablam babam derken borçlanıp yaptırdık o yüzden muhtemelen ikinci denemem fakültede olur tamam gidersem sana anlatırım ama dediğim gibi 3 adet başarısız aşılama olacak ben 2 sene önce yaptırdım hiçbiride tutmadı

slm akadaslar bende dunden merkeze gıttım hısteroskopı yapıldı az bısey yapısıklık varmıs acmıslar ıcerı gırdıgımde bıraz heyecanlandım narkoz verdıler, ne olup bıttı hıc bırsey hatırlamıyorum :)) ayılırken kendı kendıme konusup durmusum gorumcem anlatıyo , hıcbırsey olmamıs gıbıydı uyandıgımda hıc acımadı. sımdı bıraz agrım var ama oda gecer herhade zamanla. adet olunca arıcam doktorumu. hepınızıde opuyorum.

kys geçmiş olsun.
yiğit yağmur bende 2008 de fakültede tedavi gördüm rapor aldım ama gitmedim fakültenin tüp bebek bölümüne hadi bakalım nezaman başlamayı düşünüyorsun?

slm kızlar nasılsınız bakalım benim transfer oldu ayın birinde beklemedeyim dualarınıza çok ihtiyacım var Rabbim duyar inş sesimi

slm kızlar müjdeli haberle geldim hamileyim çok şükür Allah'ıma Rabbim inşallah tamamına erdirir:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

slm kızlar müjdeli haberle geldim hamileyim çok şükür Allah'ıma Rabbim inşallah tamamına erdirir:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin kayseridemi yaptırdın sen kaçıncı denemen ve sıkıntın neydi aydınlatırsan sevinirim canım

Suskun, canım tebrık ederım cok sevındım Allah tamamına erdırsın ınsallah.
Allah, ım en kısa zamanda o mutlulugu banada tattırır ınsallah. benımde yarın yumuslar toplanıyo cok heycanlıyım merkeze gıttıgımde orada otururken acaba ıclerınden bırını tanıyormuyum dıyorum kendı kendıme. bende fazla gıremıyorum nete kendımızın yok annemlere geldıkce gırebılıyorum ancak. kendınıze ıyı bakın:80:

sağolun kızlar herşey yolunda bakalım şimdilik 9gün kaldı kesemize bakmaya ikra38 benim bu ikinci denemem kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım eşimin sperm hareketliliğinde ve çok azda olsa yapıda problem vardı ben pkoluyum yumurtalarım uyuyordu gelişmiyordu aşılama denedim oda olmadı ikinci tüp bebek kısmetmiş.

kyscım inşallah hakkında hayırlısı olur strese girme herşeyi doğal haline bırak Rabbim önce ol diyecek duamızı tam edelim inşallah sanada ol der kafanı meşgul etme dualarım senle canım haber ver yumoşlarından

Slm canım benımde dunden yumuslar toplandı toplam 17 tane. bugun aradılar sadece 6 sı dollenmıs cok azıma geldı persembe yıne arayıp ne zaman transfer edeceklerını soyleyeceklermıs. bana onerecegın bırsey varmı kac gun yattın sen .

Slm canım benımde dunden yumuslar toplandı toplam 17 tane. bugun aradılar sadece 6 sı dollenmıs cok azıma geldı persembe yıne arayıp ne zaman transfer edeceklerını soyleyeceklermıs. bana onerecegın bırsey varmı kac gun yattın sen .
slm canım moralini bozma inşallah 6tısından çok iyi olan çıkacak inan buna dua et ben iki gün kadar yattım sonra dolaşmaya başladımbir yere çıkmadım ama kendimide kısıtlamadım herşey için doğalına bıraktım ağlayacaksam ağladım güleceksem güldüm bağıracaksam bağırdım içimde biriktirmedim bu işlerde takmamak en iyisiymiş galiba diğerinde hiç kımıldamamışdım aman bişey olacak diye dua et Rabbimden iste o ol dedikden sonra herşey boş dikkat etsende etmesende o ol diyecek kalbini ona aç konuş inşallah hayırlısına kavuşursun canım Allah nurettin beydende razı olsun bu süreçde beni hep psikolojik olarak destekledi ona güven duydum geçen sefer doktorumdan memnun değildim bu sefer doktorumdan yana kendimden yana vijdanım rahattı senin yumuşlardan kaç tanesi kaliteli çıktı canım

Merhaba kızlar bende kayseri'deyim.8 yıllık evliyim 2006 da mustafa başbuğ'da aşılama denedik ama olmadı 5 ay sonra normal yolla gebelik oldu ama o da düştü.sonra hiç uğraşmadım üstüne gitmedim 2009 da hüma erşat bey'de klomen tedavisi gördüm o da olmadı bayramdan sonra tüp bebek düşünüyoruz.yorumları okuduktan sonra sevgi hastanesini direkt eledim kayseri tüp bebek ve acıbadem arasında git-gel yaşasamda yorumlardan sonra kayseri tüp bebek daha ağır basmaya başladı başka tavsiye ve önerileriniz varmı ve sizler ne durumdasınız şimdi?

Merhaba kızlar bende kayseri'deyim.8 yıllık evliyim 2006 da mustafa başbuğ'da aşılama denedik ama olmadı 5 ay sonra normal yolla gebelik oldu ama o da düştü.sonra hiç uğraşmadım üstüne gitmedim 2009 da hüma erşat bey'de klomen tedavisi gördüm o da olmadı bayramdan sonra tüp bebek düşünüyoruz.yorumları okuduktan sonra sevgi hastanesini direkt eledim kayseri tüp bebek ve acıbadem arasında git-gel yaşasamda yorumlardan sonra kayseri tüp bebek daha ağır basmaya başladı başka tavsiye ve önerileriniz varmı ve sizler ne durumdasınız şimdi?

slm canım hakkında hayırlısı olsun bakalım Rabbim yüzünü güldürür inşallah probleminiz neydi canım sizin ben şuanda hamileyim okuduysan doktora ziyarete gitmiştim ultrasyona girdim benim yaramaz bebişim gününden önce kesesinide gösterdi geriye Rabbimin kucağıma vermesi kaldı iyi düşün merkezini iyi seç inşallah seninde güzel haberini paylaşırız
kyscım ne oldu ne durumdasın haberini bekliyorum

Back
X