slm canım hakkında hayırlısı olsun bakalım Rabbim yüzünü güldürür inşallah probleminiz neydi canım sizin ben şuanda hamileyim okuduysan doktora ziyarete gitmiştim ultrasyona girdim benim yaramaz bebişim gününden önce kesesinide gösterdi geriye Rabbimin kucağıma vermesi kaldı iyi düşün merkezini iyi seç inşallah seninde güzel haberini paylaşırız
kyscım ne oldu ne durumdasın haberini bekliyorum
hakkında hayırlısı olsun canım benim doktorum nurettin bey inşallah sende memnun ayrılırsın oradan benim eşimdede hareketlilik problemi vardı ama olmadı canım yıllarca tedavi gör gör bizde yorulmuşduk artık hayırlısı bu yolla bulmakmış ilkinde olmadı ama ikinci denemede çok şükür oldu sende inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
slm canım hakkında hayırlısı olsun bakalım Rabbim yüzünü güldürür inşallah probleminiz neydi canım sizin ben şuanda hamileyim okuduysan doktora ziyarete gitmiştim ultrasyona girdim benim yaramaz bebişim gününden önce kesesinide gösterdi geriye Rabbimin kucağıma vermesi kaldı iyi düşün merkezini iyi seç inşallah seninde güzel haberini paylaşırız
kyscım ne oldu ne durumdasın haberini bekliyorum
suskun nasılsın ilk ultrasonunu yaptırdınmı?tekmi transfer yaptırdın
kys nerdesin canım hiç uğramıyorsun merak ediyorum tedavin ne oldu bilgi versen
slm kızlar nasılsınız kysı merak ettim iyice neler yaptı acaba
bende bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın şu mübarek aylarda kimin ne isteği varsa Rabbim geri çevirmesin inşallah
ben de merak ettim şimdi
Arkasdaslar malesef 4. denememde olmadı cok umutluyum bu kez ama yapack bısey yok.
Arkasdaslar malesef 4. denememde olmadı cok umutluyum bu kez ama yapack bısey yok.
sen niye uğramıyorsun canım kaç kişiyiz şu topiği canlı tutamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?