Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım okudum kayseri tüp bebek ti sanırım seninki..hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)
bende problem yok eşimde sperm sayısı 40 milyonda ama hareketlilik %25 olması gerekirken %12 doktor normal yolla hamile kalırsın dedi ama olmuyor bizde artık tüp bebek olsun diyoruz kayseri tüp bebek de turgut aydın beye gitmeyi düşünüyorum araştırmalarım sonunda sakaryalı olduğunu öğrendim olumsuz hiç bir yoruma da rastlamadım eşimde sakaryalı ..bir tanışalım bayramdan sonra diyoruz :)

hakkında hayırlısı olsun canım benim doktorum nurettin bey inşallah sende memnun ayrılırsın oradan benim eşimdede hareketlilik problemi vardı ama olmadı canım yıllarca tedavi gör gör bizde yorulmuşduk artık hayırlısı bu yolla bulmakmış ilkinde olmadı ama ikinci denemede çok şükür oldu sende inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine

amin inşallah ..birde rahim tersliği var bende..doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum

canım doktorlar öyle diyor benim eltimdede varmış ama normal yolla hamile kalmış bazen belli olmuyo bu durumlar

bende sana bakmak için girmiştim çok sevindim haydi hayırlısı

Son düzenleme:
suskun nasılsın ilk ultrasonunu yaptırdınmı?tekmi transfer yaptırdın

canım ben doktora günümden 7gün önce gitmiştim ziyaret amaçlı oda bi ultrasyona girdirelim belki görürüz dedi bebeğimde kendini gösterdi çok şükür tek transferdi oda tuttu zaten şimdi ayın 5i gibi bir daha gidecem sanırım kalp atışlarını dinleyeceğiz

slm kızlar nasılsınız kysı merak ettim iyice neler yaptı acaba
bende bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın şu mübarek aylarda kimin ne isteği varsa Rabbim geri çevirmesin inşallah

inşallah
allah tamamına erdirsin turgut nasıl özledim kendilerini
aaaaa senin doktorun nurettindi demi

Son düzenleme:
Arkasdaslar malesef 4. denememde olmadı cok umutluyum bu kez ama yapack bısey yok.

Arkasdaslar malesef 4. denememde olmadı cok umutluyum bu kez ama yapack bısey yok.

canım diyecek birşey bulamıyorum hakkında hayırlısı ne ise o oluyor bundada var bir hayır diyeceksin çok zor biliyorum ama yılmayacaksın kendini topla inanıyorumki Rabbim sana bugünlerin mükafatını en iyi şekilde ödeyecek
canım ben çalışmıyorum işi bırakmıştım tedaviye başlarken evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…