Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu arada aklına ne takılırsa sorabilirsin bana.elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırm

bu arada aklına ne takılırsa sorabilirsin bana.elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırm

çok teşekkürederim canım güzel haberlerini bekliyorum inş. en kısa zamanda cesaretlenirim sayende hayırlısı bakalım

slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum bu tüp bebek meselesi nasip kısmet benim ilk denememde %90 olur demişlerdi ama olmadı ikincide tuttu çok şükür kendimizi strese sokmamak önemli benim doktorumda nurettin beydi çok sağolsun herşeyle çok ilgilendi strese girmemek çok önemli benim eşimdede hareket problemi vardı tüp bebekde bu pek önemli olmuyo zaten inşallah güzel haberlerini bekliyorum

gözün aydın canım rabbim dileyenlere kıymetini bileceklere versin inş.
evet benim yakınımda yaptırdı tüp bebek nurettin beye aynı şekilde %90 olucak dedi ama olmadı tabi çok umutlandılar sonra ikincikez çagırdı ama gitmedi bizimkiler ilk tedavi maliyeti ile ikinci ne kadar sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim tüp bebek işlemi kolayda öncesinde birikimde yapmak açısından

saol canım Rabbim dileyen herkesin duasını geri çevirmesin ben ilk denememi sevgide yaptırmıştım orası öyle demişdi nurettin bey bana hiç bir yüzde tahmininde bulunmadı ama ona güvenim tamdı doktorunla psikolojik yönde bir ilişki kurmak çok önemli her zaman beni pozitif düşündürdü sonucunuda aldım çok şükür. merkez değiştirdiğim için ben yine aynı parayı verdim bi indirim olmadı ama sanırım ikinci denemelerde bu indirim oluyomuş onu merkezle konuşun ne desem yanlış olur

slm. yarın kontrolüm var.doktorum böyle giderse pazartesi yumurtalar toplanır diyor.çarşamba perşembe gibide transfer yapılır heralde.dua edinnnnnnnnnnnnnnnn

slm. yarın kontrolüm var.doktorum böyle giderse pazartesi yumurtalar toplanır diyor.çarşamba perşembe gibide transfer yapılır heralde.dua edinnnnnnnnnnnnnnnn

allah yardımcın olsun yumuşlarına iyi bak sıcak tut kendini evvel allahın izniyle hersey yolunda gidicek dualarımız seninle canım

mrb ben kayseride tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum.ama hangihastaneye gitcem karar veremedim fakülte mart ayının sonuna gün veriyor benim o kadar vaktim yok. bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmişimdiden teşekkürler arkadaşlar..

ben kayseri tüp bebekte başladım.ama acıbademide düşünmüştüm.burası sadece tüp bebekle ilgileniyor ve evime yakın olduğu için burayı tercih ettim.diğerlerinde tedavi olmadığım için karşılaştırma yapamıyorum canım

hadi hayırlısı dualarımız seninle inşallah güzel haberle dönersin bize kendine dikkat et strese girme aklına ne geliyosa onu yap kafan rahat olsun Allah'ın izni ile bebişini alırsn bol bol dua et Rabbimden dile iste gerçekten gönlünü açınca oluyo ben buna inandım yaptım sonucunuda çok güzel aldım darısı sana

sen hikayeni anlatırmısın canım

teşekkür ederim.peki acıbademde fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisin

sen hikayeni anlatırmısın canım

canım ben 6yıllık evliyim yaklaşık 5yıldır tedavilerle uğraştık eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama hareketi bi türlü düzen tutmadı bendede pko vardı yumurtlamalarım düzensizdi bu yüzden tüp bebeğe yöneldik aşılama denemem oldu ama ilaçlarla bir anda fazla yumurtam olduğundan olumsuz sonuçlandı tedavim yarım kaldı 2yıl önce ilk denememi yaptırdım tüp bebekde kayseride sadece sevgi ve fakülte vardı ben tedaviye başlarken kayseri tüp bebek yeni açılıyodu bizde sevgiyi tercih ettik herşey yolundaydı bize %90 olacak denildi ve hiç aklımdan olmayacağı geçmemişdi o zaman tek emriyo transferide yoktu 3 tane birinci kalite embriyo konuldu kesin biri tutar denildi oradaki tedavimde çok sayıda yumurtam oluşturulduğu için rahim yapım bozulmuş ve emriyonun tutabileceği bi durum söz konusu olmayacakdı doktorum bunu kontrol etme zahmetinde bile bulnmadı ve sonuç negatif oldu sonrasında laporoskopi felan yaptırdım yaklaşık bir yıl tedavi oldum sonra nurettin beye geldim ve bana düşük dozda ilaç tedavisi ile rahim yapımı bozmadan bir yol kullandı geçen sefer olacak gözüyle bakıp kendime çok dikkat etmişdim hep yatmışdım bunda iki gün dikkat ettim sonra oturdum ağlayacaksam ağladım hiçbir şey için kendimi kasmadım ama en önemlisi maneviyat bence kalbimi Rabbime açtım ve oğluma kavuşdum 2 ay sonra inşallah kucağımda olacak ben herkese bunu diyorum inanın Rabbim gerçekten veriyo zaman alıyo acı çekiyoruz ama oluyo sonunda bu inançla aşılmayacak bir şey yok bence Rabbim sanada inşallah bu duyguyu yaşatacak kalpden inan ve tedavi sonunda elimden geleni yaptım de gönül rahatlığı ile

ne güzel sizin adınıza sevindim ben açıkcası.peki fiyatları ne kadar tutuyor siz daha tecrübelisiniz.bizde ilk defa deneyecez.ilk için korkularım var beni biraz bilgilendiririmisiniz?

ne güzel sizin adınıza sevindim ben açıkcası.peki fiyatları ne kadar tutuyor siz daha tecrübelisiniz.bizde ilk defa deneyecez.ilk için korkularım var beni biraz bilgilendiririmisiniz?

canım ben yaptırdığımda 3600 hastaneye verdim ilaçlarda 1200 civarı tuttu ama ilaçlara rapor çıkarttırabilirsen bu fiyat nerdeyse yarıya düşüyor daha önce iğne kullanımı için hiç rapor almadıysan raporu karşılayan hastanede tanıdık vasıtasıyla yazdırıp alabilirsin 2defa hak tanıyo kanun sana benim 2 hakkımda dolmuştu malesef kayseri tüp bebek bu raporu çıkaramıyo acıbadem hakkında bilgim yok ama diğer hastanelerde çıkarılıyo tanıdığın varsa maliyeti aza indirmek için başvur derim. ilk defa denediğinde bilgin olmadığı için korkular oluyo ama kendini strese sokma eşinde strese girmemeli ve eşininde en az kendine senin kadar dikkat etmesi gerekiyo sağlıklı bir embriyo için yumurtalar kadar spermde önemli ilaçları biz bayanlar kullanıyoruz erkeklerde kullananlar az ama onlarında dikkatli olması demek gebe kalma şansının yüksek olması demek oluyo embriyonun tutunması için spermin güçlü olması gerekiyomuş biz kendimize dikkat ederken eşlerimizi unutuyoruz sen tedaviye başlarken eşinin dikkat etmesini söyle kendini rahat bırak o zaman inşallah güzel bir sonuç alırsın

bugün çatlatma iğnemi vurduracam.salı günü sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah

günaydın hakkında hayırlısı ikebancımm hersey diledigin gibi olsunn relax oll hiç bir seye takma er yada geç mevlam bizede nasip eder bizi boynu bükük bırakmaz dualarımız seninle canım benim

bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.

slm msjını görünce yazmak istedim öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım müjdeli haberlerinide alırız. bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavimi gördüm ve suan 4+4 hamileyim rabbime sükürler olsun 3. denememdi. ve hepsinide aynı merkezde yaptırdık emin ellerdesin için rahat olsun

hayırlı olsun ALLAH tanmamına erdirsin arkadaşım yalnız 4+4 ne demek anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…