allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun peki yani izin almak problem oluyomu ben çalışıyorum ve bizimkisi aile şirketi amcam kuzenlerim sık sık izin almam sıkıntı olcak çünkü saklıcam söylemicem kimseye maşallah milletimizin her konu ile alakalı olumlu vede olumsuz oldukca fikri var ve hiç acımadan ruh halini düşünmeden insanın yüzüne yüzüne haykırıyorlar çok can sıkıcı ay kusura bakma çok soru soruyorum ama benden bi kaç adım öndesin o açıdan sordum kontroller ne sıklıkta
bu arada aklına ne takılırsa sorabilirsin bana.elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırm
slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum bu tüp bebek meselesi nasip kısmet benim ilk denememde %90 olur demişlerdi ama olmadı ikincide tuttu çok şükür kendimizi strese sokmamak önemli benim doktorumda nurettin beydi çok sağolsun herşeyle çok ilgilendi strese girmemek çok önemli benim eşimdede hareket problemi vardı tüp bebekde bu pek önemli olmuyo zaten inşallah güzel haberlerini bekliyorum
gözün aydın canım rabbim dileyenlere kıymetini bileceklere versin inş.
evet benim yakınımda yaptırdı tüp bebek nurettin beye aynı şekilde %90 olucak dedi ama olmadı tabi çok umutlandılar sonra ikincikez çagırdı ama gitmedi bizimkiler ilk tedavi maliyeti ile ikinci ne kadar sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim tüp bebek işlemi kolayda öncesinde birikimde yapmak açısından
slm. yarın kontrolüm var.doktorum böyle giderse pazartesi yumurtalar toplanır diyor.çarşamba perşembe gibide transfer yapılır heralde.dua edinnnnnnnnnnnnnnnn
ben kayseri tüp bebekte başladım.ama acıbademide düşünmüştüm.burası sadece tüp bebekle ilgileniyor ve evime yakın olduğu için burayı tercih ettim.diğerlerinde tedavi olmadığım için karşılaştırma yapamıyorum canımmrb ben kayseride tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum.ama hangihastaneye gitcem karar veremedim fakülte mart ayının sonuna gün veriyor benim o kadar vaktim yok. bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmişimdiden teşekkürler arkadaşlar..
slm. yarın kontrolüm var.doktorum böyle giderse pazartesi yumurtalar toplanır diyor.çarşamba perşembe gibide transfer yapılır heralde.dua edinnnnnnnnnnnnnnnn
sen hikayeni anlatırmısın canımhadi hayırlısı dualarımız seninle inşallah güzel haberle dönersin bize kendine dikkat et strese girme aklına ne geliyosa onu yap kafan rahat olsun Allah'ın izni ile bebişini alırsn bol bol dua et Rabbimden dile iste gerçekten gönlünü açınca oluyo ben buna inandım yaptım sonucunuda çok güzel aldım darısı sana
ben kayseri tüp bebekte başladım.ama acıbademide düşünmüştüm.burası sadece tüp bebekle ilgileniyor ve evime yakın olduğu için burayı tercih ettim.diğerlerinde tedavi olmadığım için karşılaştırma yapamıyorum canım
sen hikayeni anlatırmısın canım
ne güzel sizin adınıza sevindim ben açıkcası.peki fiyatları ne kadar tutuyor siz daha tecrübelisiniz.bizde ilk defa deneyecez.ilk için korkularım var beni biraz bilgilendiririmisiniz?
Allah razı olsun canımgünaydın hakkında hayırlısı ikebancımm hersey diledigin gibi olsunn relax oll hiç bir seye takma er yada geç mevlam bizede nasip eder bizi boynu bükük bırakmaz dualarımız seninle canım benim
bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.
slm msjını görünce yazmak istedim öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım müjdeli haberlerinide alırız. bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavimi gördüm ve suan 4+4 hamileyim rabbime sükürler olsun 3. denememdi. ve hepsinide aynı merkezde yaptırdık emin ellerdesin için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?