slm canım ilkse inşallah rapor alırsın oğuz beyin yardımcı olup olamayacağını bilemiyorum benim eşime yazdığı ilaç sağlık ocağında yazdırılıyodu biz öyle aldık yinede bir siz istekde bulunun belki yardımcı olur
hoşbulduk canım bende şimdi eşim muayene olsunda bende ocak gibi 3 ay sonra orada yaptırıcam ocaktan önce yaptıramma eşim öğretmen sömerstır a denk geliyor inş ozaman yaptırıcaz inş tutar ama bu merkez hakkında çok kötü yorumlarda emin olamıyorumkii
canım bence git görüş merkezle bende okuduklarımdan gitmek istemedim başka yerlere gittim zaman kaybı oldu oraya gittiğimde hiçde öyle olmadığını gördüm ben çok memnun kaldım ve sonucunuda aldım oğlumla 3ayımızı doldurduk inanmak çok önemli ben doktoruma çok inandım sonuç olumsuz olsaydı bile geçenki üzgün olduğum gibi olmazdım çünkü içim çok rahattı ellerinden geleni yaptılar nasipde kısmette oluncada oluyormuş ve ben o merkeze 6ay boyunca gittim geldim sen kalbini ferah tut bir görüş bakalım yine beğenmezsen gitmezsin bence yorumlara bakmadan gidip kendi gözünle gör
anladım cnm bellimi olur aynı tarihlerde tedavi alıp müjdelerimizi paylaşırız inşş ( benim eşimde meb den )hoşbulduk canım bende şimdi eşim muayene olsunda bende ocak gibi 3 ay sonra orada yaptırıcam ocaktan önce yaptıramma eşim öğretmen sömerstır a denk geliyor inş ozaman yaptırıcaz inş tutar ama bu merkez hakkında çok kötü yorumlarda emin olamıyorumkii
cnm ben Turgut beyi tercih edeceğimsaol canım teşekkürler şimdi oğuz beyden önümüzdeki salı ya randevu aldım ona gidicez orda da gittmizde gidip merkezlede görüşelim diyoruz. bir de orda eşime spermiyogram testi yaptıralım diyoruz daha güvenilirdir diye. allahım inşallah bizdede senin gibi evladımızı nasip eder. oğluşunu inşallah sağ salim kucağınada alırsın canımm.. dualrın da bizimle olsun lütfen allahım bizlerede nasip etsin. bizim sorunumuz eşimde sperm çok çok az çıkıyor bazende çıkmıyor bile. Allah yardımcımız olsun.
birde canım senin doktorun nurettin beymi turgut beymi hangisini seçsek acaba
saol canım teşekkürler şimdi oğuz beyden önümüzdeki salı ya randevu aldım ona gidicez orda da gittmizde gidip merkezlede görüşelim diyoruz. bir de orda eşime spermiyogram testi yaptıralım diyoruz daha güvenilirdir diye. allahım inşallah bizdede senin gibi evladımızı nasip eder. oğluşunu inşallah sağ salim kucağınada alırsın canımm.. dualrın da bizimle olsun lütfen allahım bizlerede nasip etsin. bizim sorunumuz eşimde sperm çok çok az çıkıyor bazende çıkmıyor bile. Allah yardımcımız olsun.
birde canım senin doktorun nurettin beymi turgut beymi hangisini seçsek acaba
evet canım evden uzak olmak kötü oluyor. benim kayınvalidemler istanbulda ama yinede kendi evin gibi olmuyor rahat edemiyorsun. canım beraber gitmeyi çok isterim ama ben çalışıyorum ve bugünlerde izin almam zor işlerimizin yoğun zamanları. fakat tanışmayı çok isterim. sen doktorların özeline gitmeyi düşünüyormusun o zaman daha çok ilgileniyolar çünkü... haberleşelim yinede belki kısmet olursa beraber başlarız.. bizim şimdiki düşüncemiz ocak ayı gibi ama zaman ne gösterir bilemiyorum..
sonuç ne oldu tedavin devam ediyormu nurefsani. hangi doktorun özeline gittin biraz tedavi sürecinden bahsedermisin. yumurta toplamayı genel anestezi altındamı yapıyorlar. birde özele ne kadar ücret verdin?
bu ay yada önümüzdeki ay başlıyormusun cnm tedaviyefakülteden geldim sanırım ben orda devam edeceğim:)
cnm anlatayım sonuç geçenyıl temmuz ayında olumsuz olarak bitti benim doktorum yılmaz şahin idi doktorum çok iyi hep umut verici idi ben polikistik over hastasıydım ilk muayeneye gittiğimde 180 tl verdim daha sonra tüpbebek için 1500 tl verdim ilaçlar hastanenin ayrı aldıgıpara var tabi bide ama bende izlenim şu oldu labaratuar koşulları iyi değil benim 1.kalite 3 ebriyom vardı ikisini dondurduk ve bu yıl transfer yapılacaktı gittik haziranda öldü dediler ozaman anladım yumurta takibini yılmaz bey yapıp istanbulda bürüksel hastanesinde toplama transfer işlemi yaptıran hastaların neden gittiklerini tabi herşey nasip kısmet meselesi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
14 tane topladılar cnm ya 3tanesi 1.kalite idislm canım sormamda sakıncası yoksa senden kaç tane yumurta topladılar veya kaç tane oldu ben pkoluyumda o yüzdn merak ettim
14 tane topladılar cnm ya 3tanesi 1.kalite idi
fakülteden geldim sanırım ben orda devam edeceğim:)
pingulale anlatırmasın naptın canım çok merak ettim doğrusu. olumlu geçmiş görüşmen sanırım seni mutlu gördüğüme sevindim.
KORKARAK GİTMİŞTİM AMA İLGİLİLER HEM TÜP BEBEK HEM KADIN DOĞUM HEM ÜROLOJİ İLE GÖRÜŞTÜM.ilaçların dozunu falan hocalar ayarlıyormuş ve orda sadece 2 tane prof varmıi intörn falan yokmuş o bölümde. bekleyen bayanlara baktım bi şikayetleri yoktu. ben özelin para için o film bu film o tahlil bu tahlil demesinden iğrendim artık hele acıbadem çok fenaydı. neyse gelelim konumuza eşim ve ben üroloji ve kadın doğuma muayene olduktan sonra tüp bebek için kurul bize ait tüm bilgiler ve bebek hikayemize bakıp karar veriyormuş
cnm anlatayım sonuç geçenyıl temmuz ayında olumsuz olarak bitti benim doktorum yılmaz şahin idi doktorum çok iyi hep umut verici idi ben polikistik over hastasıydım ilk muayeneye gittiğimde 180 tl verdim daha sonra tüpbebek için 1500 tl verdim ilaçlar hastanenin ayrı aldıgıpara var tabi bide ama bende izlenim şu oldu labaratuar koşulları iyi değil benim 1.kalite 3 ebriyom vardı ikisini dondurduk ve bu yıl transfer yapılacaktı gittik haziranda öldü dediler ozaman anladım yumurta takibini yılmaz bey yapıp istanbulda bürüksel hastanesinde toplama transfer işlemi yaptıran hastaların neden gittiklerini tabi herşey nasip kısmet meselesi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sağol canım cevabın için. evet bende duymuştum brüksele gittiklerini. şimdi de yapılabiliyor demekki.. sen tekrar nerde yaptırmayı düşünüyorsun?
merhaba arkadaşlar evet bende tedaviyi bıraktım 1 sene dinlenmedeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?