seni çokkk iyi anlıyorum tatlımevet uzun ama maddi manevi kafam rahat değil sorunlarım çok ayrı eve çıkmak şart kafam rahat değil o yüzden mecburen bekleyeceğim
iyiyim hamdolsun canımslm kızlar nasılsınız ben pek oturmuyorum bilgisayar başına ama sizlerde yoksunuz herşey yolundadır inşallah
ilk defa msj yazıyorum.ben kayseri acıbademde düşünüyorum.ilk denemem olacak.fikirlerinizi yazarmısınız lütfen
ilk defa msj yazıyorum.ben kayseri acıbademde düşünüyorum.ilk denemem olacak.fikirlerinizi yazarmısınız lütfen
bilgisi olan paylaşsın lütfeeeeen
kesinlikle tavsiye etmiyorum
1. önerim kayseri tüp bebek merkezi
2. si fakülte
bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.
bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.
canım tüp bebekle hamile kalmak kısmet.yani ilkindede olabilir.2 dede 3 dede bilemeyiz yani.forumda ilk denemsinde hamile kalan çok.benimde ilk denemem umarım benimde ilkinde olur.ben kayseri tüp bebeğe gidiyorum.Allah yardımcın olsun
arkadaşlar merhaba bende kayserideyim hiç bir sıkıntı yok bizde ama yinede bebek sahibi olamıyoruz tüp bebek konusunda endişelerim var valla hiçbir tüp bebek yaptıran yakınım ilkinde hamile kalamadı ilk seferde hamile kalan arkadaşlar varmı yada yakınlarınız ? birde mustafa başbuğun özel muayehanesini bileniniz varmı yardımcı olursanız sevinirm
canım Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım.henüz iğnelere devam ediyorum.yumurta toplama falan olmadı daha.şu an hiç bir değişiklik yok.dün kontrole gittim doktor kasıklarda falan ağrı varmı dedi yok dedim.sonra kontrol etti yumurtalarımı gayet iyi dedi,17-18 yumurta olur dedi.hep umutlu konuşuyor umarım bir aksilik olmadan devam eder.sana tavsiyem rahat ol.ben çok tedirgin biriyimdir aslında ama kendime telkinlerde bulunuyorum,beni strese sokacak ortam ve konuşmalardan uzak duruyorum.hatta annem bana dert yanar bazen,ona bile artık bi süre bana üzücü şeyler anlatma dedim.bunlar sayesinde şükür iyiyim.Allahtan ne gelirse başla göz üstüne.
allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun peki yani izin almak problem oluyomu ben çalışıyorum ve bizimkisi aile şirketi amcam kuzenlerim sık sık izin almam sıkıntı olcak çünkü saklıcam söylemicem kimseye maşallah milletimizin her konu ile alakalı olumlu vede olumsuz oldukca fikri var ve hiç acımadan ruh halini düşünmeden insanın yüzüne yüzüne haykırıyorlar çok can sıkıcı ay kusura bakma çok soru soruyorum ama benden bi kaç adım öndesin o açıdan sordum kontroller ne sıklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?