Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bildiğim kadarıyla bu yumurta delme işinde çok iş var ben bi hastanın bu yolla 3tane bebişlerinin olduğunu duydum embriyonun kendi içinde bölünme olasılığıda fazla oluyomuş bu yolla sperm daha kolay yumurtayla buluşuyo ve tutunmada çok destekleyiciymiş nasip kısmet herşeyden önce Rabbim ol diyecek olacak

şifaacım teşekkür ederim evet az kaldı günler geçmiyo sanki Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah dualarım sizlerle sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum

tebrikler caım şükürler olsun ne güzel yüzün gülmüş darısı biz bekleyenlerin başına inşşşşşş sağsağlim kucağına alırsın inşş sıkıntıszca

amin canm cok tsk ederim. rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder insallah

herkesin iyi dilekleri için teşekkürler.1 şubatta burdan müjdelerim inşallah

canm bu bölünme olasıgı oldukca yüksek mi acaba öle bişey olsa ne zaman belli olur fikrin varmı

cuma transferim oldu.test tarihim 1 şubatttt

canımm gözün aydınn inş. hayırlısıyla güzel haberlerii alırız yalnız güzel haberi alınca bizide merakta bırakma haberdar et inş. darısı tüm isteyenlerin başına inş... aminn

canm bu bölünme olasıgı oldukca yüksek mi acaba öle bişey olsa ne zaman belli olur fikrin varmı

ben bi kaç kişide rastladım bölünme olmuş kalp atışına gidildiğinde belli oluyo bebeği kesenin içinde görebiliyorsun en fazla 1cm oluyo ama o zaman kendi içinde bölününce kesede iki tane oluyo kalp atımında anlaşılıyo bildiğim kadarıyla

hmm anladım canm cok saol

cuma transferim oldu.test tarihim 1 şubatttt
ooooooo maşallah canım yaaa 1 şubat ta yüzün gülecek müjdenle şnleneceğiz hepimiz inşallah

canım benim tahmin ediyorum bu süreler tatlı heyecenlı zamanları beklemek sabır ister inşallah nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile amin canım benim aminnnn hepimizin bu büyük özlemi , bebiş isteği hepimize nasip olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim o güzel gönlüne sağlık inşallah aminnnnn

herkese merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarınızda eksik etmeyin

slm canım hayırlı cumalar olsun. nasılsın

hayırlı cuma kızlar herkeslere dua ediyorumm allahım su mubarek günde herkesin dualarını kabul etsin bizi boynu bükük kucagı boş bırakmasın hayırlısından eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. aminnn

amin canm rabbim kimseleri boynu bükük bırakmasın.dediğin gibi herseyden önce saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Aminnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm dr.Turgut Aydın kayseri tüp bebek merkezinden ayrılmış acıbadem hastanesine geçmiş bu da demek oluyor ki bana acıbaden yolu göründü orayada pahalı diyorlar ama nekadara yapıyorlar hiç bilmiyorum acıbadem hastanesinden fiyat alan oldumu aceba bi yazsa merak ediyorum

merhaba bende turgut beyin hastasıyım fiyatlar merkezden farklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…