Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.

hadi hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile tamamına erdirir. 2gün sonra iki katına çıkması lazım inşallah herşey yolunda gider ne güzel bebişlerimizin sayısı artıyor bu yıl çok güzel geçecek

kızlar daha önce de yazmıştım turgut beyin hastasıyım diye sizin için fiyat sordum kayseri tüp bebek ile acıbademin fiyatları arasında fark yokmuş aynıymış. gitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir. allah hepimizin yardımcısı olsunn...

teşekkür ederim verdilğin bilgi için
sen ikinci tedavini şimdi acı bademde mi yaptıracaksın?

bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.

canımm çok sevindim allahım bin şükür dualarımızı kabul ettin inş. darısı biz bekleyenlere olsun inş. degerlerin 2 kat 2 kat yükselcek canım benim hayırlı olsunnn

canım cok sevindim ne güzel bi haber bu gözünüz aydın olsun. rabbim tamamına erdirir ins.

allah şifa versin
ne amelyatı olacaksın merak ettim
bide daha önceki tedavilerinide turgut beylemi yaptırdın

amin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.

amin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.

allah şifa versin en azından tutmama sebebi belli olmuş hayırlısı olsun son tedavin olsun inşallah

geçmiş olsun kendine dikkat et bu soğuklarda üşütme çok önemli bende laporoskopi olmuştum sıcak tuttum kendimi karşılığınıda aldım Rabbim tez zamanda şifa versin arkasınada güzel haber verdirsin bize

ikebann test yaptırdınmı yeniden degerler ne durumda inş. yükselmiştir haber ett bizee

herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim

herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim

AMİNN canım rabbim herkesin gönül muradını versin bizleri kucakları boş buynu bükük bırakmasın hayırlısından sağlıklısından eli ayagı düzgün merhametli evlatlar nasip etsin yarabbimmm aminn

amin insallah canm. rabbim herkesin yar ve yardımcı olsun. herkes için hayırlı kandiller olsun. sen nasılsın bu arada nasıl geciyor son zamanlar. umarım bi sorun yoktur. dün bizde rabbime şükürler olsun kalp atıslarını duyduk iki kese demiştim ya biride kaybolmus. herseyin hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlı olsunda.

iyiyim canım haliyle ağırlaştım tabii Allah hepimize hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah vardır herşeyde bir hayır eli ayağı düzgün olsun kucağına sağlıklı sihatli kavuşsun. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek günde gönülden bir dua ile kimsenin kucağı boş kalmasın

amin canm insallah tek temennimiz o. aynen öle, rabbim kimselerin boynunu bükük bırakmasın kucagını bos koymasın ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…