bugün 11. Gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için allah razı olsun.sizede yaşatsın allah.
bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.
kızlar daha önce de yazmıştım turgut beyin hastasıyım diye sizin için fiyat sordum kayseri tüp bebek ile acıbademin fiyatları arasında fark yokmuş aynıymış. gitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir. allah hepimizin yardımcısı olsunn...
bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.
teşekkür ederim verdilğin bilgi için
sen ikinci tedavini şimdi acı bademde mi yaptıracaksın?
rica ederim canım benim 4. tedavim olacak inşallah allah nasip kısmet ederse yarın ameliyat olacam sonra tedavi
allah şifa versin
ne amelyatı olacaksın merak ettim
bide daha önceki tedavilerinide turgut beylemi yaptırdın
amin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.
amin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.
ikebann test yaptırdınmı yeniden degerler ne durumda inş. yükselmiştir haber ett bizee
yeni geldim eve.139 olmuş bugün değerim.çooooooooooooooooooook şükür Rabbime.darısı isteyen herkesin başına
yeni geldim eve.139 olmuş bugün değerim.çooooooooooooooooooook şükür Rabbime.darısı isteyen herkesin başına
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim
amin insallah canm. rabbim herkesin yar ve yardımcı olsun. herkes için hayırlı kandiller olsun. sen nasılsın bu arada nasıl geciyor son zamanlar. umarım bi sorun yoktur. dün bizde rabbime şükürler olsun kalp atıslarını duyduk iki kese demiştim ya biride kaybolmus. herseyin hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlı olsunda.
iyiyim canım haliyle ağırlaştım tabii Allah hepimize hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah vardır herşeyde bir hayır eli ayağı düzgün olsun kucağına sağlıklı sihatli kavuşsun. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek günde gönülden bir dua ile kimsenin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?