Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız benim kafa bu aralar terelelli biliyorsunuz aklım bir karış havada işte doğru görüp yanlış yazmışım canım yaa sana

Yarın fakülteye gidiyorum başlıyorum inşallah.:)
canım benim hayırlı olsun , gerçek olsun inşş isteğimiz işin rast gitsin dualarım seninle inşallah yakında müjdeni alıcazzz

suskun canım dualarım seninle inşallah doğumun sıkıntısız geçecek sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alacaksın

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar bugün gittim başladık Çok ŞÜKÜR. İNŞALLAH hepimizin bu yılı güzel geçecek.

Arkadaşlar telefonumu kapattım çünki bir arkadaşıma doktor yasaklamıştı şimdi 2 aylık hamile o yüzden tedavi süresince kapalı. Ama her gün buraya bakıyorum ve fakülteden memnunum iyi gidiyor

slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim

slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
canımm benim yaa gözleriniz aydın olsun geçmiş olsun maşallah normal doğum yapmışsın ayy bi ara bana özelden normal doğumu yazsana neler yaşadın çok canın yandımı bebişlerimize kavuşalımda Rabbim dayanma gücü verir eminim inşallah ayy canım yaaa adı ne oldu maşallah öp yerime

çok çok çoookkkkkkkkkkk sevindim.Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla. kokla bol bol. tebrikler kucak dolusu sevgiler

allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inş.

çoooooooooooooook mutlu oldum canım ya.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.normal olmasıda çok güzel.daha sonra normal doğum deneyimini yazarsın bize

gözün aydın suskun,güle güle büyüt inşlallah

çoooooooooooooook mutlu oldum canım ya.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.normal olmasıda çok güzel.daha sonra normal doğum deneyimini yazarsın bize

evett canım ya ne durumdasın gelmiyosunda arada haber et kendinden umarım hersey yolundadırrr öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…