kız benim kafa bu aralar terelellicanm bende bi heyecenle geldim hemen topiğe şifaa 24 saati kalmıs diyince:)))) dedim daha 1 ay vardı. dualarımız seninle canm ins sağ salim yavrunu kucagına alacaksın hayırlısıyla.bende iiyim cok şükür şimdilik kötü bi durum yok. haberdar et gelişmelerden kıb aeo
slm kızlar herkes iyidir inşallah ben pek giremiyorum son24 günüm kaldı hayırlısı ile dua edin bana sağ sağlim kavuşurum oğluma
kız benim kafa bu aralar terelellibiliyorsunuz aklım bir karış havada işte doğru görüp yanlış yazmışım canım yaa sana
canım benim hayırlı olsun , gerçek olsun inşş isteğimizYarın fakülteye gidiyorum başlıyorum inşallah.:)
Yarın fakülteye gidiyorum başlıyorum inşallah.:)
teşekkürler arkadaşlar bugün gittim başladık Çok ŞÜKÜR. İNŞALLAH hepimizin bu yılı güzel geçecek.
teşekkürler arkadaşlar bugün gittim başladık Çok ŞÜKÜR. İNŞALLAH hepimizin bu yılı güzel geçecek.
canımm benim yaa gözleriniz aydın olsun geçmiş olsun maşallah normal doğum yapmışsınslm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
çoooooooooooooook mutlu oldum canım ya.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.normal olmasıda çok güzel.daha sonra normal doğum deneyimini yazarsın bizeslm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
çoooooooooooooook mutlu oldum canım ya.allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.normal olmasıda çok güzel.daha sonra normal doğum deneyimini yazarsın bize
çoooooooooooooook mutlu oldum canım ya.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.normal olmasıda çok güzel.daha sonra normal doğum deneyimini yazarsın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?