Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evett canım ya ne durumdasın gelmiyosunda arada haber et kendinden umarım hersey yolundadırrr öpüyorumm

çok şükür iyiyim.bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.1 ay sonra seçeceğim bir doktora gidecem kontrole.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?bayan olursa iyi olur.birde acıbademde iyi bir doktor biliyormusunuz?

maşallah canım pıt-pıtlar da duyulmuş valla ben yabancıyım buralarda :26: diğer arkadaşlar dr tavsiyesinde bulunurlar inşallah sıkıntısızca devam eder gebeliğin canımmm

arzu yurci nin methini duydum bir arkadaşımdan doğumunu o yaptırmıştı hümadaydı şimdi kayseri tüp bebek merkezine gitti sanırım.bayan olarak birtek bunu biliyorum

Arkadaşlar bir kitap okuyorum bana çok iyi geldi sizlerede söyleyim dedim dileyen arkadaşlar okusun vazgeçemiyorum.
The secret kitabın adı.rhonda bryne yazarı.

Arkadaşlar bir kitap okuyorum bana çok iyi geldi sizlerede söyleyim dedim dileyen arkadaşlar okusun vazgeçemiyorum.
The secret kitabın adı.rhonda bryne yazarı.
süper canım yaa kitap okumak çok güzel bana da komşum 2 adet kitap bıraktı okumam için onları okuyorum zaman zaman çok sevindim canım maşallah herşey yolunda ilerlesin

slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim

ayyy canm benm gözünüz aydın olsun allahım analı babalı büyütsün nazarlardan korusun cok sevindim. ne güzel normal dogum olmus allah gönlüne göre vermiş

gözünüz aydın olsun canm rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları insallah. bayan dr hakkında hiç bi fikrim yok.pingulale arzu yurci demiş ama ben o dr hakkında hiç ii seyler duymadım hem cevreden hem siteden sölemek istedm. ben hümayı pek sevmiyorum iki kere gittim ama oda sırf dr tanıdık die.bi dahada gitmeyi düşünmüyorum. zaten hiç içim atmıyordu.fazla paracılar bence. gerçi erciyeste rakip beyede gidiyorum (ekstra) ona devam edecem artık tek.

slm kızlar hepinize teşekkür ederim şifaacım toparlanayım anlatırım sana tecrübemi ama her kadın bence korkmadan yaşamalı normal doğumu pek oturamıyorum ancak bu kadar herkese tekrar teşekkürler. bu arada benim doktorum bertan beydi ben çok memnundum kendisinden hamilelik takiplerini güzel yapmıştı

maşallah bebeğimize cnm benim kuzenim gidiyo zehra kalınlı diye bir doktor tektende ilğili bir doktormuşş bende zehra hnm gitmek istiyorum bakalım yalnız randevu almadan gitme çok bekliyomuşun ama erkek doktor düşünürsen cahit beyi öneririm kesinlikle ama oda çok yogun şimdi randevu alsan 2 hft sonrasına veriyorlar aşağıdaki linkteki yorumları oku cnm yardımı olur inş.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...z/153738-kayseride-doktor-onerir-misiniz.html

Son düzenleme:
gülomm canımm özel mesaj kutun dolu canım acil seslenişim varr boşalt canımm bi zahmet :2::2:

merhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?

allahım hakkında hayırlısını versin inş. yüzün gülecek cnm inş....

amin inşallah teşekkür ederim.rabbim herkeze en güzelini versin inşallah

gözün aydın olsun canm allahım tamamına erdirir insallah hayırlısıyla mutlu haberlerle. canm yumosların olgunluğuna kalitesine baglı sanırım. ama insallah ii haberler vereceksin....

gözün aydın olsun canm allahım tamamına erdirir insallah hayırlısıyla mutlu haberlerle. canm yumosların olgunluğuna kalitesine baglı sanırım. ama insallah ii haberler vereceksin....

inşallah yaa inşallah teşekkür ederim.korkuyorum tedrginim biraz hayırlısı inşallah..

canım geçmiş olsunnn çokkk sevindimm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin göbişine konsun inşallah dualarımdasınn canımm

ben ce durum çookk güzel olacak hadi hayırlısı :)

canım geçmiş olsunnn çokkk sevindimm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin göbişine konsun inşallah dualarımdasınn canımm

inşallah şifacım yaaa darısı seninkine inşallah.rabbim herkeze versin.bugün aradılar 6 sıda döllenmiş iyiymiş inşallah böyle devam eder.

topikteki herkese merhabalr. öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş:) geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çok uzun hepsini okumayı beceremedim :) bende tüp bebek tedavisi mağdurlarındanım ilk denememizi yaptık şubat ayında ama sonuç negatif oldu bu tabiki rabbimin takdiri onun huzurunda boynumuz kıldan ince. ben acıbademde tedavi oldum drum turgut aydın dı çok umutluydu neredeyse yüzde yüz kesin gözülüyle bakıyordu ama takdiri ilahi işte. ikinci adetimden sonra tekrar başlıcaz tedaviye çok beklemek istemiyorum ben. aranızda turgut beyle tedaviye devam eden varmı merak ediyorum. drum aslında çok cana yakın ve güler yüzlü bir doktor ama gerçekten çok yoğun. kısaca hikayem boyle hepimiz için hayırlısı olsun inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…