evett canım ya ne durumdasın gelmiyosunda arada haber et kendinden umarım hersey yolundadırrr öpüyorumm
maşallah canım pıt-pıtlar da duyulmuşçok şükür iyiyim.bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.1 ay sonra seçeceğim bir doktora gidecem kontrole.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?bayan olursa iyi olur.birde acıbademde iyi bir doktor biliyormusunuz?
çok şükür iyiyim.bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.1 ay sonra seçeceğim bir doktora gidecem kontrole.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?bayan olursa iyi olur.birde acıbademde iyi bir doktor biliyormusunuz?
süper canım yaa kitap okumak çok güzel bana da komşum 2 adet kitap bıraktı okumam içinArkadaşlar bir kitap okuyorum bana çok iyi geldi sizlerede söyleyim dedim dileyen arkadaşlar okusun vazgeçemiyorum.
The secret kitabın adı.rhonda bryne yazarı.
slm kızlar oğlumu kucağıma aldım 17 gün erken geldi ama çok şükür kucağımda dün gece sancılandım hastaneye gittik ve normal doğum yaptım Rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ettim
çok şükür iyiyim.bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.1 ay sonra seçeceğim bir doktora gidecem kontrole.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?bayan olursa iyi olur.birde acıbademde iyi bir doktor biliyormusunuz?
merhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?
merhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?
gözün aydın olsun canm allahım tamamına erdirir insallah hayırlısıyla mutlu haberlerle. canm yumosların olgunluğuna kalitesine baglı sanırım. ama insallah ii haberler vereceksin....
canım geçmiş olsunnn çokkk sevindimm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin göbişine konsun inşallah dualarımdasınn canımmmerhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?
merhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? Kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?
canım geçmiş olsunnn çokkk sevindimm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin göbişine konsun inşallah dualarımdasınn canımm
ben ce durum çookk güzel olacak hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?