Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun tedavin. Ben mecburen fakültede devam etmeliyim sgk dan yararlanabilmem için. Eğer anlaşmaları olsaydı ben de kayseri tüp bebek merkezini istedim ama yokmuş.
Hayırlısı olsun ikimiz için de.beni adet olunca yeniden çağıracaklar

hayırlı olsun canm tedavin umarım ii haberlerini de alırız allahın iziniyle. rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın

aslında merkez adı üstünde tüp bebek merkezi raporla için anlaşmaları olmaları şart bence ama şansızlık kapılarımızı çalacak ya neyse katlandığımız verdiğimiz tüm emekler boşa çıkmasın inşallah

kızlar nerde buluşuyosunuz ve ne zaman buraya mekan+zaman yazsanızda gelebilirsek gelsek

kızlar nerde buluşuyosunuz ve ne zaman buraya mekan+zaman yazsanızda gelebilirsek gelsek

ayy tam benim kafadansın valla aramızda çalışan var mı yok mu bilmiyorum bile :26: ama ben genelde hafta sonu müsaitim herkes bildirsin ortak bir gün mekan çıkacak illaki

asistanlarlamı konuştun sen canım.hayırlısı olsun ikimiz içinde herkez içinde.

aminnn inşallah

saat kaçta kayseri tüp bebekteydin????????ben 2.20 2.50 arası ordaydım.kesinlikle tavsiye ediyorum ben ilk denememde çok şükür hamileyim.dün keseyi görmek için gitmiştim

canım hoş geldin maşallah kesede görülmüş ALLAH ım doğuma kadar sıkıntısız gebelik yaşatsın inşşş

ayy tam benim kafadansın valla aramızda çalışan var mı yok mu bilmiyorum bile :26: ama ben genelde hafta sonu müsaitim herkes bildirsin ortak bir gün mekan çıkacak illaki

valla bende çalışıyorum hafta sonu benim içinde uygun olur

saat kaçta kayseri tüp bebekteydin????????ben 2.20 2.50 arası ordaydım.kesinlikle tavsiye ediyorum ben ilk denememde çok şükür hamileyim.dün keseyi görmek için gitmiştim

gözün aydın cnm darısı kalp atışlarına olsun inş. rabbim tüm dileyen isteyenlere nasip etsin inş.

ikeban tüp bebek mi yaptırdın aşılamamı.doktorun kimdi bu arada.

valla bende çalışıyorum hafta sonu benim içinde uygun olur
tamama canım inşallah diğer kızlardan da talep olur bir hafta sonu buluşuruz
işlerinde kolaylıklar bu arada

gözün aydın cnm darısı kalp atışlarına olsun inş. rabbim tüm dileyen isteyenlere nasip etsin inş.
amin canım amin inşallah hepimizin yüzü gülecek

bende yaklaşık o saatlerde ordaydım heralde tam saatini hatırlamıyorum.hayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin.nurettin beyin hastasımısınız sizde.ben dün iğneye başladım koldan.göbekten cesaret edemedim.inşallah bizimde olur ilkte.sizin rpoblem neydi?

slm kızlar. gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin.Rabbim tedavide olan herkesin yar ve yardımcısı olsun güzel haberleri onlardanda duymak nasip olur sonra diğer arkadaşlarıda sırayla görürüz bu yıl çok uğurlu gelecek herhalde

gözün aydın olsun darısı hayırlısıyla kalp atıslarına insallah. rabbim isteyen herkese nasip etsin (aminnnn)

slm canm nasılsın gittinmi kontrole nasıl gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…