arkadaşlar transferden geldim.çok şükür korktugum gibi olmadı çok rahat geçirdim.yatıyorum artık hepinize teşekkür ederim.tahlil tarihim 21 mart inşallah hayırlısı olsun.darısı herkeze olsun inşallah.güzel haberide yazarım burdan.
arkadaşlar transferden geldim.çok şükür korktugum gibi olmadı çok rahat geçirdim.yatıyorum artık hepinize teşekkür ederim.tahlil tarihim 21 mart inşallah hayırlısı olsun.darısı herkeze olsun inşallah.güzel haberide yazarım burdan.
canım hayırlı olsun herşeyden önce inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur transferden hiç korkma tedirgin olma stres bizde işe yaramıyor o kadar kolayki sen sadece bebişinin içine yerleştiğini tutunduğunu hisset rahatlarsın. şu wc meselesine çok güldüm ilk denememde bana lazımlık kullandırmışlardı yani sürgü o kadar zor olmuştuki üstüm batmışdı hiç denemeyin ikincide bir süre sonra kalktım gittim lavoboya daha rahattım. aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiler. herkesin tedavisi inşallah güzel olacak bu topikde bebiş sayısı artıyor maşallah. bu arada ben uykusuz çok bitkinim oğlum durmuyor gaz sancısı başladı ağlıyor durmadan doymak bilmiyor emzirirken uyumaktan korkuyorum ona her baktığımda Rabbime şükrediyorum inşallah sizlerede Rabbim verecek kalpden inanıın vakti saati gelince oluyor. herkese hayırlı cumalar dualarım hep sizlerle
arkadaşlar transferden geldim.çok şükür korktugum gibi olmadı çok rahat geçirdim.yatıyorum artık hepinize teşekkür ederim.tahlil tarihim 21 mart inşallah hayırlısı olsun.darısı herkeze olsun inşallah.güzel haberid
hadi geçmiş olsun atlattın şükür darısı test sonucuna
masallah canm desene iştahlı beyefendi anneyide yoruyor ama eminimki cok tatlı yorgunluklardr bunlar. sen nasılsın düzeldin mi artık ayaklandn iice. allaha emanet olun yaz ara sıra gelişmeleri merak ediyoruz.
çok şükür ayaklandım normal olunca doğum kolay oluyo ayaklanmak inşallah sanada nasip olur normal doğum
normal doğum çok zormu ?çok şükür ayaklandım normal olunca doğum kolay oluyo ayaklanmak inşallah sanada nasip olur normal doğum
normal doğum çok zormu ?
cnmm hadi hayırlısı olsunnn çok canın acıdımıı ben hep bundan korkuyorummmm :S inş. 21 martta halay çekcezzz
hadi canm gözün aydın olsun allahım tamamına erdirsin. içini ferah tut rahat ol stres yapmamaya calış hatta mumkünse transfer oldugunu bile unut
hadi hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah strese girme herşeyi doğalında yaşa fazla ayakta durma hayırlı haberini bekliyoruz
selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18:öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm
Melisciğim geçmiş olsun tatlımm dualarım seninle inşallah sıkı-sıkı tutunur bebişin
canım benim amin o güzel gönlüne dualarına sağlık amin inşallah inşallah canım benimmteşekkür ederim şifacım benimde dualarım seninle.Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer ve 1.kalitede olurlar.güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18:öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm
Melisciğim geçmiş olsun tatlımm dualarım seninle inşallah sıkı-sıkı tutunur bebişin
canım benim amin aminn çok teşekkür ederim inşallah müsait olduğunda çağrı at arayacağım senihayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtaların olur blastakıst embriyoların olur hayırlı bir transfer gerçekleşir inşallah
canım suskuncuğum çok çok sağol aminnn inşallah kabul olacak dualarımız hissediyorum bennhadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah kaliteli embriyoların olur kalbim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?