Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnmm hadi hayırlısı olsunnn çok canın acıdımıı ben hep bundan korkuyorummmm :S inş. 21 martta halay çekcezzz

hadi canm gözün aydın olsun allahım tamamına erdirsin. içini ferah tut rahat ol stres yapmamaya calış hatta mumkünse transfer oldugunu bile unut

masallah canm desene iştahlı beyefendi anneyide yoruyor ama eminimki cok tatlı yorgunluklardr bunlar. sen nasılsın düzeldin mi artık ayaklandn iice. allaha emanet olun yaz ara sıra gelişmeleri merak ediyoruz.

masallah canm desene iştahlı beyefendi anneyide yoruyor ama eminimki cok tatlı yorgunluklardr bunlar. sen nasılsın düzeldin mi artık ayaklandn iice. allaha emanet olun yaz ara sıra gelişmeleri merak ediyoruz.

çok şükür ayaklandım normal olunca doğum kolay oluyo ayaklanmak inşallah sanada nasip olur normal doğum

hadi hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah strese girme herşeyi doğalında yaşa fazla ayakta durma hayırlı haberini bekliyoruz

normal doğum çok zormu ?

canım ben pek zorlanmadım kolay bir doğum oldu evde 2 saat kadar sancı çektim gittim doğum yaptım ben herkese tavsiye ediyorum sezeryanla toparlanmak zor bebişle ilgilenmekde çok zor kendini normal doğum yapacam diye inandırırsan Allah'ın izni ile oluyo

cnmm hadi hayırlısı olsunnn çok canın acıdımıı ben hep bundan korkuyorummmm :S inş. 21 martta halay çekcezzz

yeşekkür ederim canım saol.yok çok rahat geçti kolaydı.hiç acı hissetmedim.yani korkma bende korkuyodum ama korkulacak bişi yokmuş.rahat ol derim

hadi canm gözün aydın olsun allahım tamamına erdirsin. içini ferah tut rahat ol stres yapmamaya calış hatta mumkünse transfer oldugunu bile unut

saolasın gülo.inşallah erer tamanına.transferi unutamıyorum çünkü kısık agrılarım geçmedi daha.dikkat etmeye çalışıyorum.

hadi geçmiş olsun atlattın şükür darısı test sonucuna[/QUOTE]

evet çok şükür geçti.şimdilik bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah..

hadi hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah strese girme herşeyi doğalında yaşa fazla ayakta durma hayırlı haberini bekliyoruz

inşallah tutunur ve bırakmazyatıyorum işte.biraz dolaşıyorum yavaş yavaş.dikkat etmeye çalışıyorum.

selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18: öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm

Melisciğim geçmiş olsun tatlımm dualarım seninle inşallah sıkı-sıkı tutunur bebişin

teşekkür ederim şifacım benimde dualarım seninle.Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer ve 1.kalitede olurlar.güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

teşekkür ederim şifacım benimde dualarım seninle.Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer ve 1.kalitede olurlar.güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
canım benim amin o güzel gönlüne dualarına sağlık amin inşallah inşallah canım benimm

hayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtaların olur blastakıst embriyoların olur hayırlı bir transfer gerçekleşir inşallah

hayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtaların olur blastakıst embriyoların olur hayırlı bir transfer gerçekleşir inşallah
canım benim amin aminn çok teşekkür ederim inşallah müsait olduğunda çağrı at arayacağım seni

hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah kaliteli embriyoların olur kalbim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…