Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az önce aradı embriolog 4 hücre olmuş veeeee bugün transferim olacakmışşş saat 13:00 de hastanede olacağımmm hemen çıkıyorummm kahvaltı yapıcamm ancak hazırlanırımm bol bol dualarınızı isterim öptümmm

alahım yardımcın olsun cnmm allah kolayversin . inş. bebişin tutunur sanaaaa

hadi Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerle dön :)))))

canm benm rabbim yar ve yardımcın olsun. insallah sımsıkı tutunur yavrucun sana....

demedim mi ben sana :) gözün aydın çok şükür

vayyy canım ne güzel inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırsın çok sevindim yaa

arkadaşlar benimde bugü transferimin 6.günü kısıklarımda agrı var adet olcakmışım gibi ara arada şişkinlik oluyr normalmi bunlar yoksa ne?bilgisi olan bişi desin

arkadaşlar benimde bugü transferimin 6.günü kısıklarımda agrı var adet olcakmışım gibi ara arada şişkinlik oluyr normalmi bunlar yoksa ne?bilgisi olan bişi desin

canm bende de şişkinlik cok fazlaydı sanki 7 aylık gebe gibi oluyordu bazen :)))) halada oluyor. benm agrımpek olmadı arasıra sızı şeklinde ama bazılarında kasıklarda agrı ve adet olacakmıs gibi agrılar oluyormus normal yani bunlar okadar işlemden geçiyoruz sen kafana takma öle seyleri rahat ol.

adet zamanımda gögüslerimde şişlik agrı olurdu şimdide var ,ne bilim korktum işte

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnn:)))) çok sevindim inşallah güzel olacak çok mutlu oldum dualarım seninle oğluşumada fısıldıyorum dua et diye ne yapacağımı şaşırdım sevincimden

adet zamanımda gögüslerimde şişlik agrı olurdu şimdide var ,ne bilim korktum işte

ben ce korku endişe yaşamaktansa yarın lütfen merkezi arayıp sorarmısın gerekirse git istersen kötü birşey olacağından değil sakın böyle düşünme bir an önce rahatla diye.

canım bunlara takılma bazen oluyo zaten hamilelikde bile adet dönemin gelince aynı refleksleri veriyorsun inşallah güzel haber alacağına odaklan

canm bunlar hep iğnelerin etkisi sen takma böle seyleri kafana içini ferah tut ii haberler vereceksin bizlere ins...

inşallah gülom güzel veya kötü ki inşallah güzel sonuca 7 günüm kaldı.rabbim isteyen herkeze versin inşallah.

canım belirtiler herkesde değişik olur. zaten gebelik belirtileri adet belirileri ile aynı oluyormuş o yüzden sen hiç belirtilere takıpta kendini dinleme boşver sadece içinde yavrucağının olduğunu düşün . kaç tane embriyo transfer etmişlerdi sana?

inşallah gülom güzel veya kötü ki inşallah güzel sonuca 7 günüm kaldı.rabbim isteyen herkeze versin inşallah.

dün 6. gün demişsin 7 gün daha 14 gün sonra mı dediler teste

şifacım nasıl geçti transfer kaç embriyo transfer ettiler. turgut bey ne yorumda bulundu bişey dedimi

alahım yardımcın olsun cnmm allah kolayversin . inş. bebişin tutunur sanaaaa
amin Meleğim canım çok sağol inşallah
hadi Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerle dön :)))))
amin canım aminn transfer kolay geçti bebişimi aldım geldim

canm benm rabbim yar ve yardımcın olsun. insallah sımsıkı tutunur yavrucun sana....
aminnnnnnnnnnnnn gülom canım arkadaşım inşallah ben hissediyorumm müjdede vereceğim

demedim mi ben sana :) gözün aydın çok şükür

dedin tatlım dedin çok çok çok sağol herşey için
vayyy canım ne güzel inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırsın çok sevindim yaa
evet evet melisim sana yetiştimmm inşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah

bendede şişlik var ilaçlardan mıdır nedir :44: inşallah müjdenin belirtisidir

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnn:)))) çok sevindim inşallah güzel olacak çok mutlu oldum dualarım seninle oğluşumada fısıldıyorum dua et diye ne yapacağımı şaşırdım sevincimden
sağoll canımm yaaaa o melek oğluşunu kocamann öpüyorum senide canım benim ALLAH razı olsun hep dualarınız sayesinde tedaviyi noktaladımm bebişimi kaptım geldim

şifacım nasıl geçti transfer kaç embriyo transfer ettiler. turgut bey ne yorumda bulundu bişey dedimi
elcamm canım 1 embrio transferim oldu endometrium süpermiş ( ne demekse :26: ) gebe kalabileceğime çokk umutlu bakıyoo Turgut bey inşallah canımm bende hep pozitif ve olumlu düşüncelerdeyim inşallah müjdemle geleceğim 27 martta

dün beni embriolog aradığında 4 hücreli demişti ya kızlar işte telefondan sonra hücrenin biri ölü hücreye dönüşmüş ve kaldı 3 hücre nasipte buymuş demekki 3 hücreli 2. gün ve 2. kalite embrio transferim gerçekleşti veeee test günüm 27 mart

inş. hayırlı haberler al cnm allahın izniyleee geçmişler olsunn yat bol boll sıkı sıkı tutunsun yavrucugunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…