Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaaa çok güzel detaylıca paylaşmışsın bende rahatladım ön bilgi almış oldum sayende geçmiş olsun canımm tekrardan

paylaşmak çok gerekli çünkü kendimden biliyorum kafama o kadar çok şey takılabiliyor ki nereden nasıl bilgi alırım diye uğraşıp duruyorum paylaşımlarla bir kişinin bile kafasındaki soru işareti silinip rahatlatsa bana yeter :)

Rabbim OL deyince o mucizeler bizimle olacak inş :) azimle çabalamaya devam

aynen aynen canımm bir mesajtan çok faydalanıp çok bilgi aldığım oldu senden de çok bilgi alacağım kesin valla şahsen çokkk rahatladımm , sağolsun gülom da rahatlatmıştı aynen bizim bebişler mucize bebişler azcıkta pahalı paracı bebişler olsun madden manen son gücümüze kadar kavuşmak çabası içindeyiz

sürgü de neymiş kızz melis bi yaşıma daha girdim şimdi senden duydum :26: bakalım tecrübeli arkadaşlar nasıl cevaplayacaklar bende cevabı sabırsızlıkla bekliyorum

bilmiyorumki çok sıkışık olunca kaldırmamak wc ye gitmemek için biraz rahatlamak için sürgü veriyolarmış neyse bende bilmiyom.iyimi kötümü nasıl oluyo ki?merak ettimde bilen varsa diye malum az kaldı tranfere 2 gün bunuda ögrenmeliyim nasılsa?[/QUOTE]

AY SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ GÜLMEKTEN ÇATLADIM AKŞAM AKŞAM :) ŞÖYLE TARİF EDİYİM İÇİNE ÇİŞ YAPMAN İÇİN VERİLEN KABIN ADI BİR NEVİ LAZIMLIK:)

AY SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ GÜLMEKTEN ÇATLADIM AKŞAM AKŞAM :) ŞÖYLE TARİF EDİYİM İÇİNE ÇİŞ YAPMAN İÇİN VERİLEN KABIN ADI BİR NEVİ LAZIMLIK:)
canımm benimm yaaaa türkçe çevirisi olmadığı için acemi melis ve şifaa bilemedik iştee tercümanım benim bildiğimiz lazımlığın adını kim sürgü koymuş yaaa bana bunlarla gelin bakıyımm

yani günlerdir böyle gülmedim çok yaşayın Allah Ne Muradınız varsa versin. ben kaçar yarın kontrolum var sevgiler

yani günlerdir böyle gülmedim çok yaşayın Allah Ne Muradınız varsa versin. ben kaçar yarın kontrolum var sevgiler
yüzünde tebbesüm bulundurduysam ne mutlu bana canım benim o güzel yüzün hiç solmasın inşş hem çok yakında müjdeler patlatıcaazzz alışalım gülmelere öpüyorum iyi geceler canımm

teşekkür ederim elcacım bilgilerin için bir günüm kaldı transfere benimde :2: biraz tedirginim nasıl olacak nasıl geçecek diye.agrı çok oluyormu nerede yapıyolar trnsferi muane odasındamı?yoksa yine ameliyat hanedemi?

evet yaa olmadık şeyler takılıyor kafamıza kime neyi nasıl soracaz bilmiyoruz.iyiki bu steye üye olmuşum çok bilgi edindim.yazanlardan bilgi verenlerden Allah razı olsun...

AY SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ GÜLMEKTEN ÇATLADIM AKŞAM AKŞAM :) ŞÖYLE TARİF EDİYİM İÇİNE ÇİŞ YAPMAN İÇİN VERİLEN KABIN ADI BİR NEVİ LAZIMLIK:)[/QUOTE]

saol lalecim güldüre bildik moral verebildikse biraz olsun ne mutlu.napayım takıldı kafama çok sıkışık olunca sürgü veriliyo deyince aklıma lazımlık geliyoda yattımız yerden nasıl olcak diyorum.sonda desem sonda denir ismine diyorum.bir günüm kaldı heyecan yaptım iyice du edin inşallah...

:))))))) demi ama canım yaaa ne bilelim biz::))))))

aynen canm herseyde bi hayır var demek lazım vakti gelince muhakkak rabbim sizinde yüzünüzü güldürecektir ki bu iş gercektende onun hikmetinde olan bişey. 13 haftadayım canm amin insallah rabbim hepineze kısmet etsin kimselerin kucagını bos bırakmasın. ben cok memnundum hocamdan saolsun her konuda yardımcı oldu bize gebelik takibi de yapmasaydı hiç düşünmeden devam ederdim...

biraz değil baya pahalılar aslında hele bide ikinci üçüncü denemeler oluyorsa : ama napalım gitsin paralar gelsin bebişler :)

hiç tedirgin olma canım hiç öylre ağrın falan olmuyo transfer işlemi on dak sürmüyor bile. ameliyat haneye götürüyorlar orda oluyor. senin adına heycanlandım şimdi inşallah çok güzel sonuçlar alırsın dua ediyorum inş

evet yaa olmadık şeyler takılıyor kafamıza kime neyi nasıl soracaz bilmiyoruz.iyiki bu steye üye olmuşum çok bilgi edindim.yazanlardan bilgi verenlerden Allah razı olsun...

aminnn herkesin gönlünün muradını versin inş Rabbim :13:

amiiinnn hepimiz o güzel minik gülücük seslerini duyalım inş gebelik takibinde hangi doktora gidiyorsun canım oda bilgi olsun bize elbet bir gün lazım olacak

amiiinnn hepimiz o güzel minik gülücük seslerini duyalım inş gebelik takibinde hangi doktora gidiyorsun canım oda bilgi olsun bize elbet bir gün lazım olacak

insallah canm en kısa zamanda... erciyes hastanesinde rakip turana gidiyorum canm

canım hayırlı olsun herşeyden önce inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur transferden hiç korkma tedirgin olma stres bizde işe yaramıyor o kadar kolayki sen sadece bebişinin içine yerleştiğini tutunduğunu hisset rahatlarsın. şu wc meselesine çok güldüm ilk denememde bana lazımlık kullandırmışlardı yani sürgü o kadar zor olmuştuki üstüm batmışdı hiç denemeyin ikincide bir süre sonra kalktım gittim lavoboya daha rahattım. aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiler. herkesin tedavisi inşallah güzel olacak bu topikde bebiş sayısı artıyor maşallah. bu arada ben uykusuz çok bitkinim oğlum durmuyor gaz sancısı başladı ağlıyor durmadan doymak bilmiyor emzirirken uyumaktan korkuyorum ona her baktığımda Rabbime şükrediyorum inşallah sizlerede Rabbim verecek kalpden inanıın vakti saati gelince oluyor. herkese hayırlı cumalar dualarım hep sizlerle

arkadaşlar transferden geldim.çok şükür korktugum gibi olmadı çok rahat geçirdim.yatıyorum artık hepinize teşekkür ederim.tahlil tarihim 21 mart inşallah hayırlısı olsun.darısı herkeze olsun inşallah.güzel haberide yazarım burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…