canım yaaa çok güzel detaylıca paylaşmışsınbende rahatladım ön bilgi almış oldum sayende geçmiş olsun canımm tekrardan
amin canım amin hepimiz için ettiğim tek duainşallah vakti saati gelmiştir de bebişlerimizin Rabbim ol derde oluverir mucizelerimize kavuşmak istiyoruz , sabrediyoruz dualar ediyoruz inşşş hepimiz emeklerimizin karşılığını göreceğiz hepimiz ben inanıyorum bu yıl çok bereketli bizlerde yararlanacağız inşşş
aynen aynen canımm bir mesajtan çok faydalanıp çok bilgi aldığım oldupaylaşmak çok gerekli çünkü kendimden biliyorum kafama o kadar çok şey takılabiliyor ki nereden nasıl bilgi alırım diye uğraşıp duruyorum paylaşımlarla bir kişinin bile kafasındaki soru işareti silinip rahatlatsa bana yeter :)
Rabbim OL deyince o mucizeler bizimle olacak inş :) azimle çabalamaya devam
sürgü de neymiş kızz melisbi yaşıma daha girdim şimdi senden duydum :26: bakalım tecrübeli arkadaşlar nasıl cevaplayacaklar bende cevabı sabırsızlıkla bekliyorum
canımm benimm yaaaa türkçe çevirisi olmadığı için acemi melis ve şifaa bilemedik işteeAY SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ GÜLMEKTEN ÇATLADIM AKŞAM AKŞAM :) ŞÖYLE TARİF EDİYİM İÇİNE ÇİŞ YAPMAN İÇİN VERİLEN KABIN ADI BİR NEVİ LAZIMLIK:)
heheheheIşte tıbbi konuşacaklar ya latincesi olabilir:)
yüzünde tebbesüm bulundurduysam ne mutlu bana canım benim o güzel yüzün hiç solmasın inşş hem çok yakında müjdeler patlatıcaazzz alışalım gülmelereyani günlerdir böyle gülmedim çok yaşayın Allah Ne Muradınız varsa versin. ben kaçar yarın kontrolum var sevgiler
evet nmelis benim tecrübelerim çok taze :) ben aşırı derecede sıkışıktım gereğinden biraz fazla sıkışmıştım o sıkşıklığın üstüne transfer sırsında hemşire üstten ultrason cihazıyla karnına bastırıyor doktor alltan rahimden bastırıyor bir ara bayılıcam sandım midem çok bulandı kusucaktım nerdeyse doktora kusabilirim deyince kusabilirsin rahat ol üstümüze tuvaletini bile yapabilirsin dedi :) işlem bitince sonda taktılar ben hiç hissetmedim bile bekliyorum ki taktık desinlerde yapayım tuvaletimi meğer takmışlar ben bi yandan yapıyormuşum ama dr a tuvaltimi yapabir miyim artık diyince yarısını yaptın zaten cevabını aldım :) sonda hiç can acıtmayan bişey :) bu arada transferin rahat olması için gerçekten sıkışık olmak gerkiyormuş eğer gerektiği kadar sıkışmazsan göbekten sıvı enjekte ediyorlarmış hemşire söylemişti bana. şimdiden kolay gelsin :)
paylaşmak çok gerekli çünkü kendimden biliyorum kafama o kadar çok şey takılabiliyor ki nereden nasıl bilgi alırım diye uğraşıp duruyorum paylaşımlarla bir kişinin bile kafasındaki soru işareti silinip rahatlatsa bana yeter :)
Rabbim OL deyince o mucizeler bizimle olacak inş :) azimle çabalamaya devam
bilmiyorumki çok sıkışık olunca kaldırmamak wc ye gitmemek için biraz rahatlamak için sürgü veriyolarmış neyse bende bilmiyom.iyimi kötümü nasıl oluyo ki?merak ettimde bilen varsa diye malum az kaldı tranfere 2 gün bunuda ögrenmeliyim nasılsa?
canımm benimm yaaaa türkçe çevirisi olmadığı için acemi melis ve şifaa bilemedik işteetercümanım benim bildiğimiz lazımlığın adını kim sürgü koymuş yaaa bana bunlarla gelin bakıyımm
yani günlerdir böyle gülmedim çok yaşayın Allah Ne Muradınız varsa versin. ben kaçar yarın kontrolum var sevgiler
Rabbim En iyi vakti bilir şuan bizim için hayırlı değilmiş demekki diye düşünüyorum. zaman aleyhimize işliyor beklemek çok mantıklı gelmiyor maddiyat biraz zorlayacak ama Allah bi kolaylığını verir inş. ne kadarlık hamilesin sen inş sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına :) genel olarak nurettin bey den memnunmusunuz
aynen aynen canımm bir mesajtan çok faydalanıp çok bilgi aldığım oldusenden de çok bilgi alacağım kesin valla şahsen çokkk rahatladımm , sağolsun gülom da rahatlatmıştı aynen bizim bebişler mucize bebişler azcıkta pahalı paracı bebişler olsun madden manen son gücümüze kadar kavuşmak çabası içindeyiz
teşekkür ederim elcacım bilgilerin içinbir günüm kaldı transfere benimde :2: biraz tedirginim nasıl olacak nasıl geçecek diye.agrı çok oluyormu nerede yapıyolar trnsferi muane odasındamı?yoksa yine ameliyat hanedemi?
evet yaa olmadık şeyler takılıyor kafamıza kime neyi nasıl soracaz bilmiyoruz.iyiki bu steye üye olmuşum çok bilgi edindim.yazanlardan bilgi verenlerden Allah razı olsun...
aynen canm herseyde bi hayır var demek lazım vakti gelince muhakkak rabbim sizinde yüzünüzü güldürecektir ki bu iş gercektende onun hikmetinde olan bişey. 13 haftadayım canm amin insallah rabbim hepineze kısmet etsin kimselerin kucagını bos bırakmasın. ben cok memnundum hocamdan saolsun her konuda yardımcı oldu bize gebelik takibi de yapmasaydı hiç düşünmeden devam ederdim...
amiiinnn hepimiz o güzel minik gülücük seslerini duyalım inşgebelik takibinde hangi doktora gidiyorsun canım oda bilgi olsun bize elbet bir gün lazım olacak
teşekkür ederim elcacım bilgilerin içinbir günüm kaldı transfere benimde :2: biraz tedirginim nasıl olacak nasıl geçecek diye.agrı çok oluyormu nerede yapıyolar trnsferi muane odasındamı?yoksa yine ameliyat hanedemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?