inşallah canım inşallah evet yatıcamm malesef evde tek başınayıminş. hayırlı haberler al cnm allahın izniyleee geçmişler olsunn yat bol boll sıkı sıkı tutunsun yavrucugunnn
canım benim ve aleyküm selamBebişine bizden selam söyle o zaman aramıza hoş geldi :) 27 marttı bende merakla bekliyorum. bana büyüklerimin söylediği tavsiyeleri sayıyım sana :)) bol bol kavrulmamış badem ye çok faydalıdır bu konuda bide ekşili yememeye çalış bir kilo bile ağırlık kaldırma yüksek yerlere uzanma tuvalet için klozeti kullan kabız olup ıkınma yani kabız olma aç bunun için aç karna ılık su iç vs vs:)))
tedbir bizden takdir Allah'tan
canım belirtiler herkesde değişik olur. zaten gebelik belirtileri adet belirileri ile aynı oluyormuş o yüzden sen hiç belirtilere takıpta kendini dinleme boşver sadece içinde yavrucağının olduğunu düşün . kaç tane embriyo transfer etmişlerdi sana?
dün 6. gün demişsin 7 gün daha 14 gün sonra mı dediler teste
amin canm insallah rabbim kimselerin kucagını bos bırakmasın...
canım benim ve aleyküm selaminşallah inşallah canım hepimizin yüzü gülsün tez vakitte canım yaaa tavsiyelerin için çok sağoll dikkate alacağım ama klozet yok malesef inşallah herşey yolunda ilerler hadi bana müsade uzanayım yine
canım 13 gün dediler 9 undaydı transfer 21 mart test tarihim 13 gün.6+7=13
inşallah yüzümz gülecek canım hepimizinde.bizdede klozet var ben sevmiyorum normal wc gidiyorum sıkıntılarım azaldı ara ara kısık agrım ve midemden karnıma dogru yanma gibi bi his oluyor. rahat hissediyorum kendimi artk . 2 gündür ufak tefek işler yapıyorum.çok yatmıyorum yatamıyorum oturuyorum misafirler geliyo mecburen kimse bilmedi için onlarla oturuyorum.rabbim alnımıza yazdıysa yatsamda tutar otursamda iş yapsamda yapmasamda.rabbimin bilecegi iş inşallah olur isteyen herkezin
banada 11 demişlerdi ben dayanamayıp onuncu günde yaptırmıştım
yatmaktanda sıkılıyor insan bi zama sonra beli sırtı ağrımaya başlıyo tabi kimsenin haberi olmaması da ayrı bi sıkıntı zorlanıyo insan kimse bişey bilmeyince herşey normalmiş gibi davranmak zor. benimde yeğenlerim kucağıma çıkmak isteyince hemen eşim saolsun gelip alıyodu kucağına:26:
peki canım 10. gün belli oluyormu bende duramıycam o kadar pazar günü test yapayım diyorum 10.günle yaptıgın 13.günle aynı oluyormu?
peki canım 10. gün belli oluyormu bende duramıycam o kadar pazar günü test yapayım diyorum 10.günle yaptıgın 13.günle aynı oluyormu?
inşallah canım benim inşallahinşallah yüzümz gülecek canım hepimizinde.bizdede klozet var ben sevmiyorum normal wc gidiyorum sıkıntılarım azaldı ara ara kısık agrım ve midemden karnıma dogru yanma gibi bi his oluyor. rahat hissediyorum kendimi artk . 2 gündür ufak tefek işler yapıyorum.çok yatmıyorum yatamıyorum oturuyorum misafirler geliyo mecburen kimse bilmedi için onlarla oturuyorum.rabbim alnımıza yazdıysa yatsamda tutar otursamda iş yapsamda yapmasamda.rabbimin bilecegi iş inşallah olur isteyen herkezin
mrblarrr güzel haberleri olan varmııııı keyfimiz yerine gelsin söylee
merhabalar :)))) hakkaten kaç gündür kimse yok ortalıkta nerdesiniz ne yaptınız yaaa :))))
mrblarrr güzel haberleri olan varmııııı keyfimiz yerine gelsin söylee
ben uğruyorumda tek başıma ne yazayım dediydimmerhabalar :)))) hakkaten kaç gündür kimse yok ortalıkta nerdesiniz ne yaptınız yaaa :))))
melis te uğramamışaynen katılıyorum kızlar size, kimseden ses seda yok kaç gündr. sizler nasılsınız?
mrb canminşallah 8 gün sonra bendensiniz
ben uğruyorumda tek başıma ne yazayım dediydim valla şafak sayıp duruyomm heyecanla
melis te uğramamışben bakınıyordum da sesizce kaçıyordum
nasılsınız hepiniz
nasılsınız kızlar bende bakınıyordum çıkıyordum. merakla haberlerinizi bekliyorum bizde oğluşumla uğraşıyoruz çok fazla gazı var sürekli ağlıyor ne yapsak geçmiyor 3 ay böyle devam edermiş bugün 20 günlük oldu şaka maka derken günler geçiyor
maşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?