Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş. hayırlı haberler al cnm allahın izniyleee geçmişler olsunn yat bol boll sıkı sıkı tutunsun yavrucugunnn
inşallah canım inşallah evet yatıcamm malesef evde tek başınayım acıktıkça ve wc için kalkıyorum mecburen yatmaya gidiyorum amin cnm o güzel dualarına yürekten amin diyorum inşşş hepimiz tez zamanda müjdeler patlatalım inşşş

bendede şişlik var ilaçlardan mıdır nedir :44: inşallah müjdenin belirtisidir

elcamm canım 1 embrio transferim oldu endometrium süpermiş ( ne demekse :26: ) gebe kalabileceğime çokk umutlu bakıyoo Turgut bey inşallah canımm bende hep pozitif ve olumlu düşüncelerdeyim inşallah müjdemle geleceğim 27 martta

Bebişine bizden selam söyle o zaman aramıza hoş geldi :) 27 marttı bende merakla bekliyorum. bana büyüklerimin söylediği tavsiyeleri sayıyım sana :)) bol bol kavrulmamış badem ye çok faydalıdır bu konuda bide ekşili yememeye çalış bir kilo bile ağırlık kaldırma yüksek yerlere uzanma tuvalet için klozeti kullan kabız olup ıkınma yani kabız olma aç bunun için aç karna ılık su iç vs vs:)))
tedbir bizden takdir Allah'tan

canım benim ve aleyküm selam inşallah inşallah canım hepimizin yüzü gülsün tez vakitte canım yaaa tavsiyelerin için çok sağoll dikkate alacağım ama klozet yok malesef inşallah herşey yolunda ilerler hadi bana müsade uzanayım yine

canım 13 gün dediler 9 undaydı transfer 21 mart test tarihim 13 gün.6+7=13

inşallah yüzümz gülecek canım hepimizinde.bizdede klozet var ben sevmiyorum normal wc gidiyorum sıkıntılarım azaldı ara ara kısık agrım ve midemden karnıma dogru yanma gibi bi his oluyor. rahat hissediyorum kendimi artk . 2 gündür ufak tefek işler yapıyorum.çok yatmıyorum yatamıyorum oturuyorum misafirler geliyo mecburen kimse bilmedi için onlarla oturuyorum.rabbim alnımıza yazdıysa yatsamda tutar otursamda iş yapsamda yapmasamda.rabbimin bilecegi iş inşallah olur isteyen herkezin

canım 13 gün dediler 9 undaydı transfer 21 mart test tarihim 13 gün.6+7=13

banada 11 demişlerdi ben dayanamayıp onuncu günde yaptırmıştım

yatmaktanda sıkılıyor insan bi zama sonra beli sırtı ağrımaya başlıyo tabi kimsenin haberi olmaması da ayrı bi sıkıntı zorlanıyo insan kimse bişey bilmeyince herşey normalmiş gibi davranmak zor. benimde yeğenlerim kucağıma çıkmak isteyince hemen eşim saolsun gelip alıyodu kucağına:26:

peki canım 10. gün belli oluyormu bende duramıycam o kadar pazar günü test yapayım diyorum 10.günle yaptıgın 13.günle aynı oluyormu?

peki canım 10. gün belli oluyormu bende duramıycam o kadar pazar günü test yapayım diyorum 10.günle yaptıgın 13.günle aynı oluyormu?

bence macera arama ne olur ne olmaz belki deger düşük olur yok yere strese girersin doktor 13 dediyse 13 yaptırrr bence tabii

ya benim biyolojik gebelik gibi bişey oldu yani onuncu gün yaptırdığımda hgc 6 çıktı normal gebeliklerde 5 in üstünü pozitif sayıyorlar ama tüp bebek için düşük bi değerdi doktor iki gün sonra tekrar test istedi 12. gün değerim 3 e düşmüştü. yani negatif o iki gün çok stresli geçti tabi. bazılarının 9. günde bile çıkıyo ama bencede melike28 in dediği gibi erken yaptırıpta düşük çıkarsa moral bozmaya değmez en iyisi tam gününde yaptır kesin sonuç olsun inşallah :))))

canm aslında senin 13 gün dediğin 12. günün. transfer gününü saymıyoruz test için. benim ilaçlarım bitmişti o yüzden 11.gün yaptırdım testi sonuca göre alayım die. (80 cıkmıstı)olumlu cıkınca 2 sonra tekrar yaptırdım ikiye katladı. yani 10.günle 13. gün aynı olmaz. 2 güne bir ikiye katlaması gerek. 10. gün varsa kanda bakıldıgında cıkması gerek az bucuk bişeyler ama gününü bekle garanti olsun canm zor biliyorum beklemek ama dayancan...

inşallah canım benim inşallah hasret çeken kimse kalmayacak inşallah evet evet bendede az buçuk ağrılar girip-çıkıp kaçıkaçıveriyorlar inşallah sonuç süper olacak
hem dayan canım test gününde test yaptır ki müjden bomba gibi gelsin buralara

mrblarrr güzel haberleri olan varmııııı keyfimiz yerine gelsin söylee

mrblarrr güzel haberleri olan varmııııı keyfimiz yerine gelsin söylee

mrb canm inşallah 8 gün sonra bendensiniz
merhabalar :)))) hakkaten kaç gündür kimse yok ortalıkta nerdesiniz ne yaptınız yaaa :))))
ben uğruyorumda tek başıma ne yazayım dediydim valla şafak sayıp duruyomm heyecanla

aynen katılıyorum kızlar size, kimseden ses seda yok kaç gündr. sizler nasılsınız?
melis te uğramamış ben bakınıyordum da sesizce kaçıyordum

nasılsınız hepiniz

nasılsınız kızlar bende bakınıyordum çıkıyordum. merakla haberlerinizi bekliyorum bizde oğluşumla uğraşıyoruz çok fazla gazı var sürekli ağlıyor ne yapsak geçmiyor 3 ay böyle devam edermiş bugün 20 günlük oldu şaka maka derken günler geçiyor

iyiyiz biz cnm merakla güzel haberlerinizi bekliyoruzzz allahın izni ile hayırlı haberler vericeksin inş.

maşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi

maşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi

bende aynı duygular içerisindeyim rabbim bizlerinde hasretini sonlandırır inşallah umudumuzu kaybetmeyeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…