Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen katılıyorum kızlar size, kimseden ses seda yok kaç gündr. sizler nasılsınız?

valla bende bi çoğu gibi zaman geçsede yeniden tedaviye başlasam diye bekliyorum he bide yarın kalabalık misafirim var sabahtan beri temizlik yapıcam diye uğraşıyorum

aynen katılıyorum kızlar size, kimseden ses seda yok kaç gündr. sizler nasılsınız?

valla bende bi çoğu gibi zaman geçsede yeniden tedaviye başlasam diye bekliyorum he bide yarın kalabalık misafirim var sabahtan beri temizlik yapıcam diye uğraşıyorum

bi kaç kere aynı mesajı yoladım ki sakın okumadan geçmeyesiniz :))))

evet sayende canlandık.:)

:))))) sizi canlandırdım ama bende hiç enerji kalmadı temizlik yapmaktan :) bana şöyle az enerji harcatıcak güzel değişik ve pratik bir salata tarifiniz var mı acaba hanımlar :))) çok şey istedim galiba

sen şuan tedavi mi görüyorsun yoksa bekleme sürecinde misin canım

yok ben en son hsg cektirdim cahit beyde temiz çıktı 6 ay bekleyelim dedi olmazsa aşılama dedi 8 ay oldu ben halen gitmedim
bana klomen falan vermedi hiç çatlatma ignesi falan vajinal muayeneden nefrette ediyorum işte öyle bekliyorummm

Canım Rabbim yardımcın olsun inş ama ihmal etmesen iyi olur. bende ilk defa bu sene vajinal muayene oldum insan çok utanıyor ama derdimizin dermanını aramak zorundayız malesef kaçışımız yok

maşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi

canım bende öyle düşünürdüm bebeğini kucağına aldıkdan sonra o günler çabuk bitmiş gibi geliyo eminim sizlerede Rabbim nasip edecek ama vakti zamanını bekliyo sabırla ogün geldiğinde hepimiz sevineceğiz inş herkesden güzel haberler bekliyorum. gaz sancısıyla uğraşmak hiç sıkıntı vermiyor sadece onun hissettiği acıya çare olamamak kötü Rabbim hepinize bu duyguları yaşatacak dua ile sabırla bekleyelim

kızlar anatolıayı bilen var mı hakan yaralı orda 2 kez yaptırdım 1 idış gebelik 2. olmadı kayserideyim ve öğretmenim 3. için kayseri tüp bebeği denemk istedim ama korktun ne bileyim ankaraya alıştım ama yol var ankarada karar kılmıştım sizleri görünce danışayım dedim ne dersiniz kayseri nasıl

ben de geçen sene gittim ankaraya ama şimdi kayseri diyorum. Zaten olmadı bidaha şaşmam kayseri den ve kayseri tüp bebek merkezi gayet iyi için rahat olsun normal hayatına devam edebiliyorken tedavi çok avavtajlı.

ewet oraya alıştığın zor olur ama kayseri tüp bebek merkezide gayet ii bende 3. denememde şükür şimdi hamileyim. özellikle nurrettin hocayla git bi görüş bence olur için atmazsa baska yerlere bakasın.

oh ne güzel ya canlanmıs topik hep böle olsa canımız sıkılmaz en azından.
saol sifacım biz iiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım kendine cok dikkat et öpüyorum kocaman aeo. bombayı bekliyoruz insallah 8 gün sonra :))

ay canm desene aglıyor sürekli kıyamam nasıl topladımı kendini biraz. canm benm kuzen çörek otunu kaynatıp suyunu içiyordu ii geldiğini sölemişti. ewet canm cok cabuk geciyor 15 hafta oldu nerdeyse nezaman gecmiş

itiraaf ediyorum ben de bakıp çıkıyordum kaç gündür:)

canm sanırım hepimiz aynısını yapmısız

alhaaa demek ben yazmasam kimse yazmıcakktııı hiç olmadı buu

aynen canm sen yazmasan kimsenin kimseden haberi olmayacaktı :)))))

slm arkadaşlar bende arada baktım baktım kaçtım yazmaya pek vaktim yokttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…