Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cevap yazamadım dün tahlil yaptırdım negatif sonucu ama yılmak yok bu ay yine ilçlarımı kullanacam azimle yola devam ediyorum

oncelikle gecmis olsun, ne guzel cok azimlisin arkadasim insallah en kisa zamanda tedavinden guzel sonuclar alirsin Allah gonlune gore versin.

slm arkadaşlar ben geldim. bu arada asi38 eğer istersen fazladan bi broşür getirdim bakarım dersen kys senin içinde haberlerim var yurtdışında yaşayanlar için 2 ayrı tatilde tüp bebek programları var.
geceyi hastanenin misafirhanesinde geçirdik ve sabah kalkıp alt katta muayene oldum.
özetle miyomlarımın alınmasına karar verildi cuma günü yatıyorum ameliyata sonra da 2 ay sonra tüp bebek.
suskun ve ben yola çıktık bakalım hayırlısı.
başlamak başarmanın yarısıymış ya:)

hayırlı olsun canım inş çok güzel olur herşey yakın zamanda göbişleri şişiririz burada herkesin güzel haberlerini alırız yılmak yıkılmak yok moralimizi yüksek tutmalıyızki bebişlerde bize sıkıca tutunsun hadi bakalım güzel haberler almak dileğiyle

hosgeldin pingulalecim, insallah cuma gunu amelyatin iyi gecer canim.ne guzel misafirhanesi olmasi bir merkezin yoksa ilezir oluyosun oralarda konaklamasi olduguna sevindim. bu arada merak ettim simdi nasil bir paketmis tatilli falan ileri gunlerde paylasirsin artik.kendine iyi bak.

suskun merhaba,
olumlu olmana çok sevindim İnşallah güzel olacak hepimiz için.
Kys slm
sana merkezin adını vereyim
Ankalife Tp Bebek Merkezi Ankara - Anasayfa
ordan huriye hanımla görüşebilirmisin telefonda.
ben mail attım hemen aradı beni kendisi cihangir hocanın yardımcısı.özellikle o hocayı önerdiler bize.
tatilde tüp bebek için 2 alternatifleri var siteden bilgi edin öncelikle.sonra telefonlada görüşürsün.
ben yarın sabah 7:30 da hastanede olacağım şimdi ev işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum.
ne zaman toparlanır pc başına geçerim bilmiyorum.
ilk fırsatta yazarım

lalecim kendini fazla yorup stres etme nasil olsa biz burdayiz Allah emeklerini bosa cikarmasin canim.bu arada internet sayfalarina bakacagim tesekurler.

sağol canım inşallah senin içinde herşey çok güzel olur bende dün gittim doktora adet olmama rağmen ilacın etkisi ile yumurtalarımda büyüme olmuş kan tahlili verdim eve geldim aradılar kan sonucum çok güzel çıkmış doktorumda çok sevindi yarın yanına uğrayacam inşallah adım adım yürüyorum bebeğime Allah'ın izni ile

slm lalecim nasil gecti amelyatin canim merak ettim.

slm lalecim nasil gecti amelyatin canim merak ettim.

slm
iyi geçti galiba
bi haftayı doldurdum çoğunlukla kardeşimde kaldım orda internet yok.
şöyle böyle 1 ay 40 dünde normale dönersin diyor başından geçenler
sezeryan ameliyatı ile aynıymış galiba.
sen de ne var ne yok?

gecmis olsun canim insallah biran once amelyat yerin iyi olur tedavine baslarsin.bildigin gibi dermisim :)
ben iyim canim simdilik tedavi falan gordugum yok yazi beklicem artik hayirlisi. bende sogan kuru kullanmayi dusunuyorum zaman zaman akinti oluyor ibrahim saracoglu nett siyesini okudum denim diyorum ama gecenlerde deneedim icemedim bilmem nasil olcak.k.i.b

arkadaşlar ben yeni üye oldum.ben kayseri tüp bebek merkezinde şuan tedavi görüyorum.doktorum turgut aydın.bu 3 cü denemem ikisini 2010 da yaptırdım ilki tuttu ama 26 cı haftada rahim azı açıldı ve ikizlerimi doğurdum 2 gün yaşadılar.hemen 2ay sonra ikinciyi yaptırdım tutmadı 6ay sonra şimdi tedavi görüyorum inşallah tutar.ama şunu ekleyim iki duyguyuda tatdım bebegini kaybetmek çok zor ikinci denememin tutmaması beni okadar da üzmedi.ben doktorumdan memnunum inşallah sonucu hayırlı olur.

Aramiza hos geldin, cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin. insallah bu tedavinde hamile kalir butun olumsuzluklarini unutursun, yolun acik olsun.

tedavi surecini bizimle biraz paylasirsan cok memnun olurum 4. yu denicem yaza. saglicakla kal..

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeliiiiiiii

SUSKUUUUN hoşgeldin cnm nasılsın? ne güzel normal yoldan hamile kalabilirmişsin güzün aydın cnmmmm

PİNGULE sen nasılsın cnm seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş..bu sefer yüzün güler cnmmmm

merhaba KYS sen neler yapıyosun cnm ??

slm Asi, kac gundur girmiyorsun nete. sende ne var ne yok. ben cok iyim bugun ise basladim cok iyi gecti kres isine basladim ana okulu gibi cocuklara bakiyorum hemde 19 tane.dort gozle yazin gelmesini bekliyorum tedavi icin. Bu arada suskun hamilemi ki bilmiyorum ben sadece kan tahlilleri iyi geldi diye biliyorum.insallah hamiledir.

cnm merhaba herkesin iyi olmasını çok sevindim...
cnm hergnü netteyimde başka topiklerdeydim burayıda sonradan aklıma geldi bi bakem ne var ne yok dedim .....
yok cnm heralde hamile değil suskun kan testleri güzel çıkmış......bide ben susukuna normal yoldan hamile kalabilirmişsin dedim onumu öle anladın acabaaa
allahım herkesin gönlünün muradını versin inş....
cnm buarada yeni işin hayırlı olsun ne güzel sana ben çocukları çok severim ve çocuklarla ilgilenmeyi çok severim ne şanslısın walla

Son düzenleme:
kys kader ortağım tedavim hakkında ne öğrenmek istiyorsun.aynı bildiğ,n işlemi yapıyor.ben pco hastasıyım onun dışında bi puroblem yok.ne öğrenmek istiyorsan net sor.

asi 38 sen neden kayseri tüp bebek merkezinde denemiyorsun evin yakınmışta.her merkez aynı tedaviyi yapıyor bence önemli olan doktor ono güveneceksin ben şehir dışında ankarada genarta gittim merkez iyiydi dr.öyle ama eşim izin alamıyordu bende başkasıyla kalmak istemedim üstelik şehir dışi daha masraflı oluyor dr.na istediğinde ulaşamıyorsun.kayseri iyidir gel boşa sıkıntı çekme sen bi turgut beyle görüş.nacizane fikrim..........

Cnm çok tşkr ederim fikrin için ama biz görüşmedik değil ama ne biliyim cnm boşver bilmediğiniz şeyler var bu 3.denememi de istanbulda denemek istiyorum yeter kayseerideki hakkımı doldurdum ben benim yerime gitmeyenler gitsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…