kızlar kimse yokmu?
cnm burayı hiç unuturmuyum beeee siz benim hemşerilerimsinizslm asi demek burayi unuttun oyle olsunsuskunla ilgili biraz yanlis anlasilma olmus iyice okudum sonradan kalabilirmisini kalabilmissin diye anlamisim :) insallah kendiliginden olur bu lafin uzerine.
Cok sagol canim insallah seninde gonlune gore isin olur bilmiyorum belkide vardir ama .bende cocuklarla calismayi seviyorum artik onlarla avunuruz:)
kisaca papatya dim en iyisi, papatyacim sehir disi tup bebek tedavisi oldum cok zor oldu gel git derken o yuzden 4. yu buyuk ihtimal kayseri tup bebek merkezinde denicem.mesela ogrenmek istediigim senden dogum kontrol hapiylami basladin, adi neydi, dondurulmuslari sakliyolarmi, tup bebek fiyati, toplam kac embryo transfer ettiler, ve doktorlar nasildi. biraz cok oldu galiba sormak istedigim.
bu arada iyiki internet var olmus arkadslar gercekten sizlerle biseyler paylasmak cok guzel sizleri tanimasamda. hepinizde saglicakla kalin yarin gorusuruz.
asi 38 ben burda yeniyim Bilmediğin şeyler var demişsin mümkünse paylaşa bilirmisin. daha önceki yazılarını okudum ama pek bişey anlamadım.lütfen açıklarmısın merkezle ne geçti aranda.
kys ben doğumkonturol hapıyla başladım.yasmin kullandım.onunla beraber lukrin adetle beraber gonal f kullanıyorum.İlk denememde işlem sırasıda böyle olmuştu 7 embriyom 1ci kalite gelişti ikisini transfer ettiler ikiside tuttu ama sonucu biliyorsun ikinci hataydı acele ettim busefer tek transfer oldu 9,cu gün kanamam oldu yani sonuç hüsran haa ebriyo donduruyorlar daaa geri döndüremiyor.Benim beştane dondurdular birinci kalite nedense çözülemedi.Çözmüşler canlanmamış.fiyat 3500-4000 arası değişiyor.şuanki tedavim ilkideki gibi oluyor ikinci de adetin ikinci günü başladım lukrin filan kullanmadım olmadı ayrıca turgut beye git o daha iyi . benim yakınlarımdan 4 kişi bu merkezde yaptırdı benden sonra
bu arada ben merkezin ilk hastalarındanım.hepsi kucana bebeklerini aldı bi ben hüsrana uğradım üstelikte en sıkıntısız hasta bendim birinin sorun eşinde o 4 kez tüp bebek yaptırdı 2si ankarada 2si sevgi hastanesinde tutmadı allahın izniyle kayseri tüp bebekte kızını kucana aldı.biri benim teyzem ciddi rahim problemi vardı oğlu 7 aylık gerçi 28 haftalık doğdu.darısı başımıza allahın izniyle.ben dr memnunum inşallah tedavimin sonucuda iyi olur.
asi bunda yanlış anlayacak ne var.keyfin bilir ben sordum sende rahatsız oldun bitti.tedavi olduğum merkez hakkında bilgi istemek kötümü.Bilgi toplayıp tecrübelerden yararlanmak için burdayız.
arkadaslar siz daha bu konudamisiniz:) herkes ayni merkezden memnun olacak diye bisey yok kimi memnun kalir kimi kalmaz ikinizde buyutmeyin bence burada herkes istedigi yorumu yapar merkezlerle ilgili .kendinizi daha fazla kirmayin unutun bence . mesela ben hs klinikten hic memnun kalmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?