Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.uzun süredir yazamadım ama bulantım fazla kalkamıyorum pek.bugün doktora gittim şükür herşey yolunda.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

slm kızlar.uzun süredir yazamadım ama bulantım fazla kalkamıyorum pek.bugün doktora gittim şükür herşey yolunda.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

oh maşallah bebiş iyi demek aman dahada iyi olsunn güzel duanada aminnn diyorumm kendine dikkat et cnm

canm nerelerdesin sen sesin solugun cıkmıyor kac gündür. bi sorun yok demi. umarım hersey yolundadır...

şifanın görümcesi misafiri o varken giremez en son konuştuğumda iyiydi hafif kasık ağrılarım var demişti

tamam canm saol bende merak ettim özeldende cvp yazmayınca. tahmin etmiştim aslında misafiri olabilecegini onda gelecek zamanı bulmus dinlenemezde şimdi

tamam canm saol bende merak ettim özeldende cvp yazmayınca. Tahmin etmiştim aslında misafiri olabilecegini onda gelecek zamanı bulmus dinlenemezde şimdi

ben bu gün konuştum daha iyiydi çünki çok sıkılıyordu son günlerde bu gün çarşıya çıkmışlardı beraber. Heralde kafası dağıldı misafir olunca :)

Inşallah olur. Neden nisanı bekliyorsun?
Ben 3 adet beklicekmişim
bu arada yumurta ve hormon takibi yaptırsam mı diyorum ?

Inşallah olur. Neden nisanı bekliyorsun?
Ben 3 adet beklicekmişim
bu arada yumurta ve hormon takibi yaptırsam mı diyorum ?

canım sorununuz ne bilmiyorum ama ben enson tedavimi 1sene önce yaptırmıştım
tüp bebek yaptırmadığım dönemde bende basit yumurtlatma tedavileri görsemmi aceba diye doktora gittim dr.tüpbebek tedavisinde kullandığımız yüksek doz ilaçlardan sonra o basit ilaçlara yumurtalığımın cevap vermeyeceğini söylemişti yani sende bildiğim 2 kez tüp bebek tedavisi gördün boşa bir uğraş olur galiba ama yinede sen bilirsin.
tedavide niye nisanı bekliyorsun demişsin cesaret edemediğim için erteliyorum ama elim mahkum mecbur birgün tekrar aynı tedaviyi görmek zorundayım belkide mayısa sarka bilir çünkü adetlerim düzensiz

Hayırlısı olsun senin için inşallah
ben yumurtlama tedavisi için değil normal yumurta adet ölçü vs ve belli hormonların takibi için düşünüyorum böylece normalde nasılım onu bileceğim bana tüp bebek ilaçları fayda etmiyormu sonramı gösteriyor etkisini anlamadım .
Ilaca olumlu cevap vermiyorum

tan olarak ne yaptıracağını anlamadım
adetiyin 3.günü hormon tahlili yaptırmak istiyorsun heralde:26:
rabbim yardımcın olsun senin fsh değerin kaç söylermisin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…