canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR [/QUOT
canımmm ciddimisin yaaa çok üzüldümm dua ediyordum senin için yaa hayırlısı olsun canımm.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..diyecek bişey bulamıyorumm:2::2::2::2::2:
eşim halaaaa umutlu salı gün,ü yine test yaptır diyooooo belki yükselir diyooo
eşim halaaaa umutlu salı gün,ü yine test yaptır diyooooo belki yükselir diyooo
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
üzüntü şokundayım şifa. ters döndüm resmen.
peki şimdi salıyı bekleyeceğiz ayrıca yeni bir konu başlatıyorum kızlar canlanalım
üzüntü şokundayım şifa. ters döndüm resmen.
peki şimdi salıyı bekleyeceğiz ayrıca yeni bir konu başlatıyorum kızlar canlanalım
evet arkadaşlar sigara ve tüp bebek le ilgili düşünce ve deneyimlerimisi paylaşalım mı?
ya canım kafanı karıştırmak istemem ama doktor tavsiyeleri ile ilgili bir topikte erşad bey içinde çok iyi şeyler söylememişler. benim çok yakınım olan biride onda doğum yaptı normal doğum sancıları ile rahim 9 cm açıldı ona rağmen hiç sebep olmamasına karşı son dakikada sezeryana aldı o kadar sancıyı boşa çekmiş oldu anlıcan(( ama tabi senin problemlerin için iyi bir doktordur belki. zaten çok fazla seçeneğimizde yok malesef : (((
bizim tek yardımcımız Rabbim herşey O'nun elinde eğer sadece doktorların eline kalsaydık hiç umudumuz olmazdı zaten((((
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
dogrudur cnm ben valla her doktorun hakkında söylenen seylere inanırım mesela cahit beyden çok memnunun bizzat tecrübe ettim bi akrabamın çok yenidi demişki bebegin kalbi dışarda gebeligi sonlandırcaz demiş hiç hasas davranmamış duydugumda çok şaşırdım o yüzden muhakkak vardır böyle seyler ama bebek sahibi olmak istiyorum bunun içinde doktor doktor dolaşıyorumm bakalım hamile kalsam büyük olasılıkla cahit beye giderim tek olsadaa evde bile dogurmaya razıyım o kadar yani
Haklısın canım çok fazla seçeneğimiz yok zaten birinden birini seçmek zorundayız malesef. Rabbim bizim için en iyisi olanla karşılaştırsın inş
kızlar bakın ben size ne anlatayım şimdi benim bir yakınım var kocasının spremi hiç yoktu dedilerki siz direkt tüp bebek dediler neyse bunlar neler neler denediler kocasının spremlerini yükseltmek için neyse 3 defa aşılama denediler olmadı sonra tüp bebek denediler borç harc önce hamile dediler sonra bebek tüplere tutunmuş düşürmen gerekiyo dediler neyse kız artık iyice ümidi kesmişti bununda günü geçmiş ama hiç ihtimal bile vermiyormuş test yaptırsaki hamileee 7 yıl aradan sonra onca tedaviden sonra kocanın spremi yok asla olmaz dedikten sonra kendiliginden hamile kaldı yani belki birdahaki tüp bebek tedavisini beklerken kendiliginizden hamile kalırsınız yeterki rabbim versinnn
bizimde var öyle tanıdığımız sizin hayatta çocuğunuz olaz demişler hemde onların zamanının en iyi proflarından biri 8 yıl sonra tam bilmiyorum ama 2 3 tane çocukları olmuş. Rabbim ol desin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?