Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşim halaaaa umutlu salı gün,ü yine test yaptır diyooooo belki yükselir diyooo

canLarıım kötü süprizle karşılaştım KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR

canım çok üzüldüm denecek birşey yok seni okadar iyi anlıyorumki bizi bir araya getiren bu acı ama umudunu yitirme ağla tutma kendini boşalt içini sonra dua et Rabbime sığın o sana inşallah hayırlı bir evlat verecek sadece sabır gerek salı günü bi daha yaptır ama yıkılma ne olur dimdik dur ve pes etme ben buna inanıyorum sende inan canım

iyi akşamlar herkese... nasılsınız kızlar... şifacım nasılsın biraz toparlayabildin mi kendini??

üzüntü şokundayım şifa. ters döndüm resmen.
peki şimdi salıyı bekleyeceğiz ayrıca yeni bir konu başlatıyorum kızlar canlanalım

evet arkadaşlar sigara ve tüp bebek le ilgili düşünce ve deneyimlerimisi paylaşalım mı?

canım ben sigara kullanmadığım için nasıl bir yaparım onu bilmiyorum ama zararlı olduğu garanti bence çünkü tedaviye başlarken doktorun ilk sorduğu sorulardan biriydi sigara kullanıp kullanmadığım
sen kullanıyor musun

Malesef kullanıyorum ama ilk tedavide bırakmıştım olmadı 2.sinde içtim doğal olarak:) şimdi de düşünüyorum yine o yüzden konuşalım dedim

dogrudur cnm ben valla her doktorun hakkında söylenen seylere inanırım mesela cahit beyden çok memnunun bizzat tecrübe ettim bi akrabamın çok yenidi demişki bebegin kalbi dışarda gebeligi sonlandırcaz demiş hiç hasas davranmamış duydugumda çok şaşırdım o yüzden muhakkak vardır böyle seyler ama bebek sahibi olmak istiyorum bunun içinde doktor doktor dolaşıyorumm bakalım hamile kalsam büyük olasılıkla cahit beye giderim tek olsadaa evde bile dogurmaya razıyım o kadar yani

bizim tek yardımcımız Rabbim herşey O'nun elinde eğer sadece doktorların eline kalsaydık hiç umudumuz olmazdı zaten ((((

evet cnm verecek olan rabbim doktorlar sadece vesile allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versinn

canLarıım kötü süprizle karşılaştım KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR

şifacımm allah sabrını artırsınn hiç kolay deil biliyorum ama hepimiz hayırlı zamanda hayırlı bir evlat istiyoruzz rabbim biliyor en hayır zamanı hem belki deger yükselir inş lütfen üzülme

Haklısın canım çok fazla seçeneğimiz yok zaten birinden birini seçmek zorundayız malesef. Rabbim bizim için en iyisi olanla karşılaştırsın inş

kızlar bakın ben size ne anlatayım şimdi benim bir yakınım var kocasının spremi hiç yoktu dedilerki siz direkt tüp bebek dediler neyse bunlar neler neler denediler kocasının spremlerini yükseltmek için neyse 3 defa aşılama denediler olmadı sonra tüp bebek denediler borç harc önce hamile dediler sonra bebek tüplere tutunmuş düşürmen gerekiyo dediler neyse kız artık iyice ümidi kesmişti bununda günü geçmiş ama hiç ihtimal bile vermiyormuş test yaptırsaki hamileee 7 yıl aradan sonra onca tedaviden sonra kocanın spremi yok asla olmaz dedikten sonra kendiliginden hamile kaldı yani belki birdahaki tüp bebek tedavisini beklerken kendiliginizden hamile kalırsınız yeterki rabbim versinnn

bizimde var öyle tanıdığımız sizin hayatta çocuğunuz olaz demişler hemde onların zamanının en iyi proflarından biri 8 yıl sonra tam bilmiyorum ama 2 3 tane çocukları olmuş. Rabbim ol desin yeter ki

bizimde var öyle tanıdığımız sizin hayatta çocuğunuz olaz demişler hemde onların zamanının en iyi proflarından biri 8 yıl sonra tam bilmiyorum ama 2 3 tane çocukları olmuş. Rabbim ol desin yeter ki

ne güzel örnekler var iste etrafımızda ama bize uzak geliyo inş. bizimde yazgımızda vardır evlat sahibi olmak ama beklemek çok zor elden birseyde gelmiyoo bazen oluyoki aglamak bile bana yetmiyoo düşüncelerimden atamıyorumm dilerim daha fazla bekletmez rabbim bir an evvel verir yavrularımızı bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…