Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar çaresiziz aslında hepimizde keşke daha fazla imkanlara sahip olsak ((( Ya Rabbim kime hangi doktora güvenicez biz burada ne yapıcamızı şaşırdık ((((((((

şikayetlere bakılırsa bütün doktorları bi araya getirsen bi tane adam gibi doktor etmiyo ((((

aminn canım ersat beyden randevu aldımm çokta tedirginim hadi bakalım hayırlısı inş. iyi bir doktordurr

ya canım kafanı karıştırmak istemem ama doktor tavsiyeleri ile ilgili bir topikte erşad bey içinde çok iyi şeyler söylememişler. benim çok yakınım olan biride onda doğum yaptı normal doğum sancıları ile rahim 9 cm açıldı ona rağmen hiç sebep olmamasına karşı son dakikada sezeryana aldı o kadar sancıyı boşa çekmiş oldu anlıcan (( ama tabi senin problemlerin için iyi bir doktordur belki. zaten çok fazla seçeneğimizde yok malesef :(((

bizim tek yardımcımız Rabbim herşey O'nun elinde eğer sadece doktorların eline kalsaydık hiç umudumuz olmazdı zaten ((((

iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım. bebişin nasıl kimsecikler yok yine ortada

bende iiyim cok şükür canm. bebişte en son gördüğümde iidii:) dier ayın basında kontrol var işte. aynen kimse gözükmüyor

slm kızlar. şifa nerelerdesin nasılsın?
canımm dün misafirim vardı bugünde akşama misafir var hazırlık ev işi telaşesindeyim bugün iyiym hamdolsun ama son günlerde baş ağrısı fena bastırdı parol içtim ama tık yok onuın dışında iyiyim sen nasılsın tatlım

hepinizi seviyorum özlüyorum ve kocamnn öpüyorum

bende iiyim cok şükür canm. bebişte en son gördüğümde iidii:) dier ayın basında kontrol var işte. aynen kimse gözükmüyor

oh Rabbim hep iyilik versin inş Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bize de nasip etsin inşallah

Allah kolaylık versin en dinlenmen gereken günlerde ne misafirlermiş böyle hiç eksik olmuyolar maşallah neyse sana oyalama olur vakit daha çabuk geçer misafirle uğraşırken

meliscim nasılsın iyi misin merak ediyoruz seni çok ayrı kalma topikten meraklanıyoruz sonra :))

parolu sordun da mı içtin?

amin canım benim aminn Rabbim yüzüme baktıda misafirler kısa kaldılar dikkat ederek ve çaktırmayarak atlattım misafir faslını hem haftasonlarını seviyorum ben kocişim evde olduğu için zaman çabuk geçiveriyor bugünlerde de misafirlerden çok takılmadım zaman nasıl geçti atlattık bakalım bugünü gördük
parolu sordun da mı içtin?
canım transfer sonrası dr reçeteme yazmıştı parolu hemşire de belirtmişti ağrın oldukça al diye şimdiye kadar çok ciddi ağrım olmadığı için ilaç almamıştım ama canım başımm tüm gün ağrıyı çektim çektim de artık tahammül edemedim parollandım bugünde almak zorundaydımm misafir geleceği için şu an iyiyim ağrıdan kurtuldumm inşş bidahada gelmez

maşallah maşallah zaten son 2 hadi hayırlısı bakalım

maşallah maşallah zaten son 2 hadi hayırlısı bakalım
canLarıım kötü süprizle karşılaştım KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR

canLarıım kötü süprizle karşılaştım KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR

canım benim ya nolur üzme kendini demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş (((( söylenecek çok fazla bişey yok aslında olmayınca olmuyor işte elimiz kolumuz bağlı

şifacım Rabbim sabrını artırsın çok iyi anlıyoruz hepimide seni aynı şeyleri yaşadık çünkü. offffff bende üzüldüm çok inan senden çok umutluyduk

canm benm ya cok üzüldm inan ne diecemii bilmiyorum çünkü ne desem fayda etmez biliyorum (((((((( ama rabbim büyük belki bundada vardr bi hayır. ne olur cok yıpratma kendini oyalanacak bişeyler bulmaya calıs ama aglamak istiyorsan ağla bosalt içini, bagırmak istiyorsan bagır içinde tutma hiç birini kocaman öpüyorum n eolur üzülme(((((((((((

şifacım gülom çok doğru söylüyor ağla ve rahatla sıkma kendini içine sakın atma. Rabbim sana hepimize güç kuvvet dayanma gücü versin . bu sefer olmadıysa başka sefere sendin yılmak yok kızlar pes etmek yok diyen çok şükür sağlıklarımız elimizde bidaha bi daha olana kadar deneicez hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…