aminn canım ersat beyden randevu aldımm çokta tedirginim hadi bakalım hayırlısı inş. iyi bir doktordurr
aminn canım ersat beyden randevu aldımm çokta tedirginim hadi bakalım hayırlısı inş. iyi bir doktordurr
arkadaşlar yaşınız gençse tedavilerin peşini bırakmayın beni çok oyaladılar çünkü
imkanınız varsa ankaraya istanbula gidin
burdakiler sadece para derdinde merkezden fatura istedik hiçbir tedavimizde vermediler salladılar bizi
demekki kayıtsız kuyutsuz işler yapıyorlar içerde yaptıklarınada güvenmiyorum artık
benim menopozda olduğumda yumurtam gelişmezmiş demekki bana boş vermişler beni kandırmışlar
gülen yüzlere aldanmayın Rabbim hepimize hayırlısını versin iyilerle karşılaştırsın
saolasın seninde günün aydın olsun. nasılsın
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım. bebişin nasılkimsecikler yok yine ortada
canımm dün misafirim vardıslm kızlar. şifa nerelerdesin nasılsın?
bende iiyim cok şükür canm. bebişte en son gördüğümde iidii:) dier ayın basında kontrol var işte. aynen kimse gözükmüyor
canımm dün misafirim vardıbugünde akşama misafir var hazırlık ev işi telaşesindeyim bugün iyiym hamdolsun ama son günlerde baş ağrısı fena bastırdı parol içtim ama tık yok onuın dışında iyiyim sen nasılsın tatlım
hepinizi seviyorum özlüyorum ve kocamnn öpüyorum
canımm dün misafirim vardıBugünde akşama misafir var hazırlık ev işi telaşesindeyim bugün Iyiym hamdolsun ama son günlerde baş ağrısı fena bastırdı Parol içtim ama tık yok Onuın dışında iyiyim Sen nasılsın tatlım
hepinizi seviyorum özlüyorum ve kocamnn öpüyorum
amin canım benim aminn Rabbim yüzüme baktıda misafirler kısa kaldılaroh Rabbim hep iyilik versin inşRabbim tüm isteyenlerle birlikte bize de nasip etsin inşallah
Allah kolaylık versin en dinlenmen gereken günlerde ne misafirlermiş böyle hiç eksik olmuyolar maşallahneyse sana oyalama olur vakit daha çabuk geçer misafirle uğraşırken
canım transfer sonrası dr reçeteme yazmıştı paroluparolu sordun da mı içtin?
amin canım benim aminn Rabbim yüzüme baktıda misafirler kısa kaldılardikkat ederek ve çaktırmayarak atlattım misafir faslını hem haftasonlarını seviyorum ben kocişim evde olduğu için zaman çabuk geçiveriyor bugünlerde de misafirlerden çok takılmadım zaman nasıl geçti atlattık bakalım bugünü gördük
canLarıım kötü süprizle karşılaştımmaşallah maşallah zaten son 2 hadi hayırlısı bakalım
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
canm benm ya cok üzüldm inan ne diecemii bilmiyorum çünkü ne desem fayda etmez biliyorum(((((((( ama rabbim büyük belki bundada vardr bi hayır. ne olur cok yıpratma kendini oyalanacak bişeyler bulmaya calıs ama aglamak istiyorsan ağla bosalt içini, bagırmak istiyorsan bagır içinde tutma hiç birini kocaman öpüyorum n eolur üzülme (((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?