Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok ii anlıyorum canm zaten hiç anlam verememişimdir bu millete, herkes ne yapıyorsa yapıyor sizene. sen takma öle seyleri kafana bu devran böle gelmiş bölede gidecek sanırım. tamam canm ben arkadasla konusim bakım hangi dr ii ilgili sana haber veririm. istersen ömür hastanesindede arkadasım var onada sorabilirim ora hem biraz daha uygun oluyor ücret acısından cogu tahlilleri ücretsiz. hümada basit bi kan tahlilinden bile 12 lira ek ücret alıyorlar

evet canım orasıda olabilir ordada hakan kaya idi sanırım iyi diolardı valla zahmet olcak ama sorarsan çok makbule geçerrr
şimdi çıkıyorum ben yarın grsrz cnm hoşçakal

Eki Görüntüle 373571 gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle.. Iyi geceler ♥

Son düzenleme:
evet canım orasıda olabilir ordada hakan kaya idi sanırım iyi diolardı valla zahmet olcak ama sorarsan çok makbule geçerrr

canm yeni ömürdeki arkadaslarla görüştüm hakan beye gelebilir dedi. muayenesi sanırım 15 lira deişmedigse, tahlillerin cogu ücretsiz ama arkadasım cocuk tedavisi için gidecekse zeki beyi kesinlikle öneririm dedi direk, benm cogu arkadasım ona gidiyor dedi. dier arkadasımda hümadada ersat beyi dedi ama dediğim gibi herseyden ücret alıyorlar ama ben kime sorsam ya rakip turan ya zeki yılmazı öneriyorlar erciyesten. zeki yılmaz benm ameliyatımı yapmıstı bi sürede tedavi gördüm onda gercekten ilgili ve ii bir doktordur. rakip turana da şimdi gidiyorum oda gayet ilgili ve iidir. erciyestede cogu tahliller ücretsiz ama muayeneler ikisindede 32 zeki yılmaz 35 lira olabilir

rabbim kavuştursun inşallah
bizde kısmet olursa acıbademde turgut beyle nisan ayında düşünüyoruz
özmencim bizde nisanda tekrar düşünüyoruz hadi hayırlısı bakalım inş hepimiz güzel haberler veririz

şu azıcık pahalı bebeklerimiz biran önce gelirde inş sabır sınavımız sona erer hepimizin :))

27 marta bişey kalmamış şifacım son dört gün geri sayım başladı :))))

olsun başka misafire alırım tariflerinizi misafirler kalabalıktı ama güzeldi yaptığım tatlı çok konuşuldu aslında basitti hatta ben beğenmezler diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu bayıldılar :))

az önce cam tabak kırdım bi güzel :))) nazar dır dedim bakalım sakarlığıma :))))))))
benim eşim dalga geçer hanımlar kırınca nazar olur beyler kırınca sakarlık olur diye

bu topikte mutlaka sevineceğimiz haberler olucak o haberlerden biride sen olucaksın inş

daha doğrusu hepimiz vericez bu haberleri sırayla şu an sıra sende bekliyoruz

kime güveneceğimizi şaşırdık artık kayseri zaten imkanları kısıtlı bi yer en güvendiğimizyerde böyle olursa napıcaz bilmiyorum :26::26::

evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:

meliscim üzülme desekte biliyorum üzülüceksin seni çok iyi anlıyorum negatif sonucu öğrendiğimde bende yıkılmıştım. istediğin kadar ağla rahatlarsın ama SAKINNNN UMUDUNU KAYBETTTTMEEEEEEE !!!!! Rabbimden sabır diliyorum hepimize

canlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.

güzel haberlerin içine sende dahilsin canım bugün olmazsa yarın mutlaka....

canım sırtına dibi delik bi haybe takıcaksın milletin dediklerinide o heybeya atıcaksın onlar oradan düşüp gidecek yoksa sadece kendine eziyet edersin başkalarının umrunda bile olmaz...

hımm zeki beyi çok meth ediyolarda çok yogunmuş heralde neyse bakalım rakip beyde ne ameliyatı oldun ya benim abimin eşide 2.çocuk için gidiyodu rakip beye rahimde yapışıklık var demiş ameliyat etti 6 ay menepoza girdirdi neyse sonra çagırdı bu kezde tüplerini almam gerek demiş ay nasıl agladıı yengemm hiç kıyamadımm ersat bey geitmiş neyse demişki ersat beyda tüplerin alınmasını gerektircek bişe yok demi valla insan kime güvenecegini sasırıyoo kimisine iyi geliyo kimisine kötü allah hidayet versin doktorlara canımız emanet ediyoruz neticede

canm ameliyatı zeki bey yaptı. aslında rakip bey yapacaktı o dönem anlasması yoktu ssk ile o yüzden zeki beye yönlendirdi çikolata kist vardı hem o alındı hemde cocuk neden olmuyor die bakıldı. laparoskopi yapıldı ama bi sorun cıkmamıstı. işte daha sonrada bi süre zeki beyde devam ettik. haklısın canm valla bazısı cok memnun ayrılırken bi doktordan bazısıda o denli kötü. neye inanacagını bilmemiyorsun. ewet canm zeki bey yogun oluyormus hatta hemen de randevu vermiyorlarmıs ama gitmek istersen ben arkadaslarla konusurum alabilecekleri en yakın tarihe alırlar. randevu aldıgın sürece sorun olmaz sanırım en fazla saatinden bi saat gec muayene olursun belki zaten hangi dr bekletmiyorki. bence baslamısken ii bi dr basla bos yere kendini yıprattırma. ben 6 yıldır kac doktora gittim aman o iyimiş aman bu iiyimiş die die. hepsinin uyguladıgı tedavi aynı nerdeyse olan sadece bize oluyor cektiklerimizle kalıyoruz.

günaydınnn.... bi sorum olacak sizlere arkadaşlar sizce 2. denememi ne zaman yapmalıyım.hemenmi yoksa bi kaç ay aradan sonramı.:26::26::26:

canm günaydın. nasılsın merak ettim seni umarım toparlayabildin biraz. ne olur umudunu hiç yitirme hiç vazgecme. rabbim büyük o herseyin iisini dogrusunu bilir

canm günaydın. nasılsın merak ettim seni umarım toparlayabildin biraz. ne olur umudunu hiç yitirme hiç vazgecme. rabbim büyük o herseyin iisini dogrusunu bilir

çok toparlandım sayılmaz canım ama işte kafa dagıtmaya çalışıyorum.moralim çok bozuk hala.ama kısmette yokmuş işte napalım elden gelen bişey yok.sabretmekten başka:26::2::2::2:

günaydınnn.... bi sorum olacak sizlere arkadaşlar sizce 2. denememi ne zaman yapmalıyım.hemenmi yoksa bi kaç ay aradan sonramı.:26::26::26:

canm günaydın. doktorlar genelde iki tane adetşn geçince öneriyorlar yani üçüncü adetinde başlıyorsun tedaviye. ama tabi kişiye göre değişebilir sen doktoruna bir sor derim yinede

dogru söylüyosun cnm allah herkesin yardımcısı olsunn

meliscim mrbba umarım daha iyisindirr. kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yaptır bencee

çok toparlandım sayılmaz canım ama işte kafa dagıtmaya çalışıyorum.moralim çok bozuk hala.ama kısmette yokmuş işte napalım elden gelen bişey yok.sabretmekten başka:26::2::2::2:

zaman herşeyin ilacı canım zaman geçtikçe bunlarda geçicek inşallah....

zaman herşeyin ilacı canım zaman geçtikçe bunlarda geçicek inşallah....

bag bahçe işlerimiz çok bizim canım ben ramazandan sonraya düşünüyorum çokmu ara vermş olurum biliyorum hayırlısı bakalım

hayırlı cumalar kızlar dualarınızda benide eksik etmeyin Rabim bu güzel günde edilen duaları çevirmezmiş yeterki tevekkül edip vaktini bekleyelim. meliscim çok üzüldüm ama Rabbimden umut kesilmez inşallah bebişini alacaksın inan ve dua et. herkesden güzel haberler bekliyorum Allah'a emanet olun

(( haklısın canm elden gelen bişey yok o yüzden rabbime sıgınmak en dogrusu. bska seylerle oyalanmaya calıs kolay olmaz biliyorum ama yapacak bişeyde yok. umarım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür...

hayırlı cumalar canm. amin canm rabbim kimseciklerin duaları geri çevirmesin... sende aeo kib

canm ben 2. adetimde baslamıstım tekrar denemeye ama senin için en uygun zaman ne zaman olur o zaman dene (maddi manevi)

ben hakan kaya ya doğum evindeyken gitmiştim 26 haftalık hamileydim sancım oluyordu beni muayne etti benim belirtilerimin annattığım şikayetlerin erken doğum belirtisi olduğunu anlamadı bana çocuklar büyüyor sen onu sancı zannediyorsun diye gönderdi ertesi gün hastaneye tekrar gittik ben sancılardan duramıyorum alttan bir baktılar ki normal doğum açılması 10cm.miş benim açılma 8 cm.olmuş
bebek tedavisinde pekte başarılı olabileceğini pek zannetmiyorum ama sen bu işlere yeni başlayacakmışsın ne olur iyi bir dr.başla rabbim işinin ehli allah korkusu olanlarla karşılaştırsın amin

ben 2 adet sonrası tedaviyi denedim sebebsiz olduğumuz halde çok sıkıntılı geçti tedavim sonuçta negatif oldu vicüdün dinlensin bence 4adet sonra başla tedavine
ayrıca geçmiş olsun rabbim yavrularını kucaklamayı nasip etsin moralini bozma inşallah bu günlerde geçecek hakkımızda hayırlısı olsun

aminn canım ersat beyden randevu aldımm çokta tedirginim hadi bakalım hayırlısı inş. iyi bir doktordurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…