kayseri okadar küçükki ve benim etrafımda okadar çok hamile varki kimselerle karsılaşmak istemiyorum zaten yeterince etrafımda bu konu için baskı yapılıyo birde orda karsılaşıp insanlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası yok cnm ben henüz hiç tedavi görmedim bana klomen bile vermedi doktorum sadece bekle dedii testlerimizi yaptık hsg çektirdim bekledimm öyle işte
cok ii anlıyorum canm zaten hiç anlam verememişimdir bu millete, herkes ne yapıyorsa yapıyor sizene. sen takma öle seyleri kafana bu devran böle gelmiş bölede gidecek sanırım. tamam canm ben arkadasla konusim bakım hangi dr ii ilgili sana haber veririm. istersen ömür hastanesindede arkadasım var onada sorabilirim ora hem biraz daha uygun oluyor ücret acısından cogu tahlilleri ücretsiz. hümada basit bi kan tahlilinden bile 12 lira ek ücret alıyorlar
evet canım orasıda olabilir ordada hakan kaya idi sanırım iyi diolardı valla zahmet olcak ama sorarsan çok makbule geçerrr
şimdi çıkıyorum ben yarın grsrz cnm hoşçakal
özmencim bizde nisanda tekrar düşünüyoruz hadi hayırlısı bakalım inş hepimiz güzel haberler veririzrabbim kavuştursun inşallah
bizde kısmet olursa acıbademde turgut beyle nisan ayında düşünüyoruz
ALLAH korusun canımm yaaa hepimizin tatlı mı tatlı ( azcıkta pahalı) bebişşlerimiz olacakkk ben çok innanıyorummmm
canım BÜYÜK GÜN 27 mart
ben tarif vermeye geçkaldım deminasıldı misafir faslı ne ikramlıkların oldu
benim eşim dalga geçer hanımlar kırınca nazar olur beyler kırınca sakarlık olur diyeaz önce cam tabak kırdım bi güzel :))) nazar dır dedim bakalım sakarlığıma :))))))))
olsun inşallah tedavi olcan en geç mayıs ta inşallah adetinde yoluna girecek az sözünü tutsun adetin bu aralarhayırlısıyla müjden olacak seninde canım yaaa zaten çok dikkat etmiyomki kendime sadece gün içinde uyku çok bastırıyor uyku için yatıyom yatağa inşallah yaaa yaa müjde veremezsem :18:
arkadaşlar merhabalar içimi boşaltmak için buradayım ben bir Turgut Aydın mağduruyum 46 yaşındayım menopozda olduğumu bile bile bana 3 kez tüp bebek uyguladı.
sonra ankarada 2 ayrı profesöre gittim turgut bey ilk baktığında fsh denen hormonum 90 mış. bu menopoz demekmiş. çocuk olazmış. Bu adam beni 1 yıl boyunca kandırmış.
biz cahil insanlarız ne bilelim. sonradan böyle çok hastanın o merkezde kandırıldığını duydum.sırf onlara hasta göndersinler diye doktorlara paralar verildiğini duydum.hakkımı helal etmiyorum bu adamlara. Allahım ıslah etsin inşallah bunlar doktor değil hasta tüccarı.....
evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:
canlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.
kayseri okadar küçükki ve benim etrafımda okadar çok hamile varki kimselerle karsılaşmak istemiyorum zaten yeterince etrafımda bu konu için baskı yapılıyo birde orda karsılaşıp insanlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası yok cnm ben henüz hiç tedavi görmedim bana klomen bile vermedi doktorum sadece bekle dedii testlerimizi yaptık hsg çektirdim bekledimm öyle işte
canm yeni ömürdeki arkadaslarla görüştüm hakan beye gelebilir dedi. muayenesi sanırım 15 lira deişmedigse, tahlillerin cogu ücretsiz ama arkadasım cocuk tedavisi için gidecekse zeki beyi kesinlikle öneririm dedi direk, benm cogu arkadasım ona gidiyor dedi. dier arkadasımda hümadada ersat beyi dedi ama dediğim gibi herseyden ücret alıyorlar ama ben kime sorsam ya rakip turan ya zeki yılmazı öneriyorlar erciyesten. zeki yılmaz benm ameliyatımı yapmıstı bi sürede tedavi gördüm onda gercekten ilgili ve ii bir doktordur. rakip turana da şimdi gidiyorum oda gayet ilgili ve iidir. erciyestede cogu tahliller ücretsiz ama muayeneler ikisindede 32 zeki yılmaz 35 lira olabilir
hımm zeki beyi çok meth ediyolarda çok yogunmuş heralde neyse bakalım rakip beyde ne ameliyatı oldun ya benim abimin eşide 2.çocuk için gidiyodu rakip beye rahimde yapışıklık var demiş ameliyat etti 6 ay menepoza girdirdi neyse sonra çagırdı bu kezde tüplerini almam gerek demiş ay nasıl agladıı yengemm hiç kıyamadımm ersat bey geitmiş neyse demişki ersat beyda tüplerin alınmasını gerektircek bişe yok demi valla insan kime güvenecegini sasırıyoo kimisine iyi geliyo kimisine kötü allah hidayet versin doktorlara canımız emanet ediyoruz neticede
canm günaydın. nasılsın merak ettim seni umarım toparlayabildin biraz. ne olur umudunu hiç yitirme hiç vazgecme. rabbim büyük o herseyin iisini dogrusunu bilir
günaydınnn.... bi sorum olacak sizlere arkadaşlar sizce 2. denememi ne zaman yapmalıyım.hemenmi yoksa bi kaç ay aradan sonramı.:26::26::26:
canm ameliyatı zeki bey yaptı. aslında rakip bey yapacaktı o dönem anlasması yoktu ssk ile o yüzden zeki beye yönlendirdi çikolata kist vardı hem o alındı hemde cocuk neden olmuyor die bakıldı. laparoskopi yapıldı ama bi sorun cıkmamıstı. işte daha sonrada bi süre zeki beyde devam ettik. haklısın canm valla bazısı cok memnun ayrılırken bi doktordan bazısıda o denli kötü. neye inanacagını bilmemiyorsun. ewet canm zeki bey yogun oluyormus hatta hemen de randevu vermiyorlarmıs ama gitmek istersen ben arkadaslarla konusurum alabilecekleri en yakın tarihe alırlar. randevu aldıgın sürece sorun olmaz sanırım en fazla saatinden bi saat gec muayene olursun belki zaten hangi dr bekletmiyorki. bence baslamısken ii bi dr basla bos yere kendini yıprattırma. ben 6 yıldır kac doktora gittim aman o iyimiş aman bu iiyimiş die die. hepsinin uyguladıgı tedavi aynı nerdeyse olan sadece bize oluyor cektiklerimizle kalıyoruz.
çok toparlandım sayılmaz canım ama işte kafa dagıtmaya çalışıyorum.moralim çok bozuk hala.ama kısmette yokmuş işte napalım elden gelen bişey yok.sabretmekten başka:26::2::2::2:
zaman herşeyin ilacı canım zaman geçtikçe bunlarda geçicek inşallah....
çok toparlandım sayılmaz canım ama işte kafa dagıtmaya çalışıyorum.moralim çok bozuk hala.ama kısmette yokmuş işte napalım elden gelen bişey yok.sabretmekten başka:26::2::2::2:
hayırlı cumalar kızlar dualarınızda benide eksik etmeyin Rabim bu güzel günde edilen duaları çevirmezmiş yeterki tevekkül edip vaktini bekleyelim. meliscim çok üzüldüm ama Rabbimden umut kesilmez inşallah bebişini alacaksın inan ve dua et. herkesden güzel haberler bekliyorum Allah'a emanet olun
günaydınnn.... bi sorum olacak sizlere arkadaşlar sizce 2. denememi ne zaman yapmalıyım.hemenmi yoksa bi kaç ay aradan sonramı.:26::26::26:
ben hakan kaya ya doğum evindeyken gitmiştim 26 haftalık hamileydim sancım oluyordu beni muayne etti benim belirtilerimin annattığım şikayetlerin erken doğum belirtisi olduğunu anlamadı bana çocuklar büyüyor sen onu sancı zannediyorsun diye gönderdi ertesi gün hastaneye tekrar gittik ben sancılardan duramıyorum alttan bir baktılar ki normal doğum açılması 10cm.miş benim açılma 8 cm.olmuşevet canım orasıda olabilir ordada hakan kaya idi sanırım iyi diolardı valla zahmet olcak ama sorarsan çok makbule geçerrr
şimdi çıkıyorum ben yarın grsrz cnm hoşçakal
ben hakan kaya ya doğum evindeyken gitmiştim 26 haftalık hamileydim sancım oluyordu beni muayne etti benim belirtilerimin annattığım şikayetlerin erken doğum belirtisi olduğunu anlamadı bana çocuklar büyüyor sen onu sancı zannediyorsun diye gönderdi ertesi gün hastaneye tekrar gittik ben sancılardan duramıyorum alttan bir baktılar ki normal doğum açılması 10cm.miş benim açılma 8 cm.olmuş
bebek tedavisinde pekte başarılı olabileceğini pek zannetmiyorum ama sen bu işlere yeni başlayacakmışsın ne olur iyi bir dr.başla rabbim işinin ehli allah korkusu olanlarla karşılaştırsın amin
ben 2 adet sonrası tedaviyi denedim sebebsiz olduğumuz halde çok sıkıntılı geçti tedavim sonuçta negatif oldu vicüdün dinlensin bence 4adet sonra başla tedavine
ayrıca geçmiş olsun rabbim yavrularını kucaklamayı nasip etsin moralini bozma inşallah bu günlerde geçecek hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?